Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A może wczoraj też była :wink: ::jezyk::
Abec

Post autor: Abec »

I też bardzo się zdziwiła, że tam nie można płacić kartą?
Awatar użytkownika
Damians

Myślała, że od piątku coś zmieniono - a tam dalej tak samo.
Abec

Tyle, gdy idzie o tok myślenia Damiansa ;)

Kolejne info o szokującej sprawie z Klanu, tym razem z samego Super Expressu ::loll:: I znów, kto chce ten klika ;)

http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place ... position=1
Awatar użytkownika
Damians

Wow, moje myślenie powale ciebie z nóg :wink:

[shadow=black]
Czy dla tajemniczej Klaudii, Rysio porzuci rodzinę?

Zabójczy tekst ::loll::
Normalnie jak z MNS ::jezyk:: [/shadow]
Abec

Twoje co?

;)

[shadow=black]Na innym forum serialowym ktoś napisał, że następuje ciekawe odwórcenie ról - kobieciaż Jurek się nawraca, a przykładni ojcowie rodziny: Paweł i Ryśku, są bliscy zdrady :)[/shadow]
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Nie oglądam Klanu na codzień, więc nie bede po nim jechał, ale dzisiaj widziałem Ryśka w kapeluszu...... ::ke:: ::ke:: ::ke:: szok i dno :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:Wow, moje myślenie powale ciebie z nóg :wink:

[shadow=black]
Czy dla tajemniczej Klaudii, Rysio porzuci rodzinę?

Zabójczy tekst ::loll::
Normalnie jak z MNS ::jezyk:: [/shadow]
[shadow=black]Nawet jak się rozstaną (bardzo wątpliwe!)to szybko się zejdą bo to jest "Klan"![/shadow] A atmosfera o której mówisz Abec to dla mnie sztuczność! Zła gra aktorów i jeszcze gorszy scenariusz, tylko do obśmiania niestety (a nie zawsze tak było -na samym początku było ok z tym serialem)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Żenada!Dziś było przecież widać,że Jurek miał puste kartony bez sprzętu komputerowego ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

W nowym numerze Super Tv jest wywiad z Piotrem Cyrwusem, czyli serialowym Ryśkiem! W owym wywiadzie dowiadujemy się, że nawet prezydent (!!) myli go z Ryśkiem! Pan Piotr też narzekał, że w internecie bardzo brutalnie naśmiewają się z Ryśka m.in. poprzez obraźliwe filmiki. ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Biedny Rysio...yyyy... znaczy pan Piotr ::jezyk:: ::loll::
Cóż, jeżeli 1/4 życia gra się taka ciapę, to nic dziwnego, że wszyscy go za takiego uważają...
Dlatego uważam, że powinien gdzieś wystąpić ( TzG, JOŚ...), aby pokazać się z innej strony.
Po występie Marzeny Kipiel-Sztuki, czyli Halinki Kiepskiej całkowicie zmieniłem o niej zdanie, podobnie było z Księdzem Proboszczem czyli Włodkiem Matuszakiem.
Także Rysio - załóż łyżwy, weź w obroty Kamile Kajak lub zaśpiewaj przed Edzią "To jaaaaaaaa typ niepokorny...." a staniesz się Piotrem :zeby: ::jezyk:: :mrgreen:

P.S. B@r - przekonałeś mnie :zeby: Jutro kupuję tę gazetę ::jezyk::
Abec

Jak już jesteśmy przy charakterystycznych postaciach czy aktorach - co myślicie o tym, że już wkrótce [shadow=black]pani Irenka zacznie podejrzewać Jurka o homoseksualizm? ::loll:: ::chytry:: ::krzyw:: [/shadow]
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Abec pisze:Jak już jesteśmy przy charakterystycznych postaciach czy aktorach - co myślicie o tym, że już wkrótce [shadow=black]pani Irenka zacznie podejrzewać Jurka o homoseksualizm? ::loll:: ::chytry:: ::krzyw:: [/shadow]
A to tylko fantazje czy zapowiedź prawdziwego zdarzenia?
[shadow=black]Faktycznie, po Jurku od razu można to poznać, nie ma co, homoseksualista z niego pierwszej wody ::loll:: [/shadow]
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Abec

Serio, serio ;)

[shadow=black]Ja wiem, czy widać... Dziwne, że sąsiadkom Ryśku nie przeszedł przez głowę jego romans z Darkiem ::loll:: :mrgreen: ::jezyk:: [/shadow]
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Abec, Ty tak tego posta napisałeś, że muszę zadać to pytanie. ::plask wczolo: Czy rzeczywiście w "Klanie" był ten romans :?: ::ke:: ::ke:: . Taki poukładany ten serial, że mi się to w głowie nie mieści. Szczerze mówiąc, nie spotkałem się z taką informacją, więc chyba scenarzyści nie wpadli na taki "kontrowersyjny" pomysł. ::chytry:: ::ke:: :shock:
ODPOWIEDZ