Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Tomala

Post autor: Tomala »

Sheila mnie strasznie denerwuje. Cały czas okłamuje Ericę że Stephanie wszystkich nastawiała przeciwko niej. No nie ma się co dziwić skoro Sheila próbowała ją zabić. Szkoda że Erica nie zna całej prawdy.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Erica bardzo ładnie śpiewa ::krzyw:: Na fajny wpadła pomysł, by nagrać się :) :P Ale mogła po prostu dać tą kasetę Rick'owi, a nie probować ją włożyć do magnetofonu Thorne'a, bo kompletnie jej się to nie udalo ::jezyk:: Fajnie wyglądała w tej sukience nawet : ) Ale to nie zmieniaq faktu, że nadal pragnę, by Rick wybaczył Amber. I żadne dzisiejsze sceny nie przebiją Amber i Ridge'a i to jak Amber wywaliła mu jajecznicę do teczki :mrgreen: ::loll:: Brawo Amber i oby tak dalej :serce:
Onyks

Post autor: Onyks »

Erica dobrze śpiewa, ale niepotrzebnie zagłuszono to trochę lektorem, dlaczego poprostu nie dała tej kasety Forresterom? Byłoby prościej, ale w "Modzie.." nic nie jest proste :D . Średnio wyglądała w tej sukience, ale za to scysja Ridge'a z Amber... Wyrzuciłbym dziewuchę po tym jej "numerze" z jajecznicą, ale i Ridge, i Amber są niezadowoleni, więc mogę się tylko cieszyć. Sheila i tej pomysły, mówiła tak prekonująco o swoim genialnym planie, oby tylko udało się go zrealizować. Wtedy ta wiedźma "Amnezja"wreszcie zapłaciłaby za całe zło. Sheila była boska w tych odcinkach, to bez wątpienia pozytywna postać, przynjmniej dla mnie, miała dziś piękne teksty o ucieczce, Forresterach...
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Amber, Ridge i jajecznica! ::plask wczolo: ::loll:: ::loll:: My się jeszcze doczekamy ich romansu. ::loll::
Erica jest głupia, słucha nienormalnej matki i próbuje uwieźć Ricka, tak, niech jeszcze zajdzie w ciąże! ::plask wczolo: Ta gówniara i jej matka... Przerażają mnie...
Tomala

Jak Amber wrzuciła Ridge'owi jajecznicę to otworzyłem usta ze zdziwienia ::loll::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Amber wie dobrze jaka jest sytuacja i zamiast łagodzić sytuację to ona jeszcze dolewa oliwy do ognia wrzucając jajecznice do teczki Ridge ::plask wczolo: ::plask wczolo:

Sheila ostatniego czasu dość mocno namieszała córce w głowie , i teraz Erica idzie w ślady matki :roll:
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Co miała na sobie Erica? Ale żal!! Wyglądała jak szmata - kaz taka kreacja na pierwszy raz z wymarzonym facetem - sama się pogrążyła ::loll::
Sex with you is incredible.
Tomala

Myślałem że będzie tańczyć taniec brzucha a nie jakiś taniec gercki. Dobrze że Rick się nie dał uwieść. Amber przy Ridgu wyglądała (przynajmniej na moje oko) jak jego córka. Fajnie że Brooke i Eric przyszli do Bridget. Dobrze że relacje Bridget z Brooke się poprawiają.
Onyks

Post autor: Onyks »

Rick jest głupcem, bo nie uległ takiej dziewczynie. Może udałoby się jej, ale Amber musiała zadzwonić. Ridge dał jej do myślenia. Piosenka promująca się jej spodobała, ale informacja, że śpiewa ją Erica już nie. Od razu widać, że Amber nie jest profesjonaliską, która odziela sprawy prywatne od zawodowych. Erica naprawdę potrafi czarować, ta jej opowieść mitologiczna... Amber zapewne nie wiedziała, kim jest Szekspir, ale Erica jest piękna i inteligentna. Szkoda, że Rick jej nie uległ, miałby z tego same korzyści, ale Erica będzie musiała znów spróbować, więc tu tkwi moje pocieszenie. Zastanawiam się, co wymyśli.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Tekty Ridge'a do Amber boskie ::loll:: ::loll:: nie mogłam po prostu, a ten ze śmieciami najelpszy ::loll:: pierwszy raz od dłuższego czasu Ridge mi sie podoba :D. Piosenka promująca całkiem fajna.
Po Erice nie spodziewałam się takiego szoł :D :D a Rick to jest dziwny jak była Kim to ją naciskał i było źle, jak jest Erica to ją odpychał i też nie jest dobrze. Chłopie zdecyduj się masz sznase pozbyc się Amber Moore kapisz? :D :D Ale z drugiej strony Erica rzeczywiście trochę przegięła. W sumie mogła byc bardziej subtelna z tym greckim tańcem :D ::loll:: .
Brooke wyglądała bardzo fajnie. Jednak gdy jest szczęśliwa od razu lepiej wygląda. A Bridget i CJ tworzą ładną parę.
Awatar użytkownika
Cameya

Post autor: Cameya »

taniec Erici był żałosny. Żal.pl
Rick to dureń
Brooke jak zawsze piękna ;)
Imagination is more important than knowledge.
Primok

Post autor: Primok »

Super było zobaczyć szczęśliwych Brooke i Erica z Bridget razem. Brooke i Eric to piękna para i pownni być ze sobą :wink: .
Drugą parę - zupełne przeciwieństwo - jaką ostatnio mamy to Bridget i CJ ::ysz:: . Nie mogę już patrzeć na te sztuczności ::kwasny:: .
A ogólnie odcinki baardzoo ciekawe :wink: .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Skomentuję od razu 4 odcinki.

Rozmowy Ridge'a i Amber są całkiem ciekawe i zabawne. Aż mnie zmroziło, jak Amber wrzucała jajecznicę z bekonem do teczki Ridge'a. Aż się dziwię, że on jej nie zabił. ::loll:: ::plask wczolo: Śmiech na sali.
W jednym się z Onyksem się zgodzę. Amber nie potrafi oddzielić spraw osobistych, od zawodowych. Emocje zdecydowanie u niej biorą górę. Dziewczyna powinna nabrać dystansu, choć jest to bardzo trudne. Tym bardziej, że Erica rzeczywiście zaczyna stanowić zagrożenie dla jej małżeństwa.
Rick ma u mnie bardzo dużego plusa, że odrzucił amory rywalki Amber. Tym razem nie mogę go nazwać "dupą wołową". :D
Sama Erica straciła u mnie bardzo dużo. :evil: Po współczuciu, jakie nabrałem do niej w związku z matką i ojcem, uznaję, że ona na takie coś nie może liczyć. Dziewczyna się dowiaduje, że jej matka cały czas okłamywała, ukrywała nazwisko ojca i tym podobne. Erica powinna wyrzucić matkę z domu za takie coś. A tutaj, Sheila przekonuje ją do tego, co Erica wcześniej potępiała i robiła jej wyrzuty. Erica to kompletna hipokrytka. :evil: Dziewczyna zapomina o swoich zasadach, by usidlić faceta. Jest żałosna. Może jeszcze bardziej, niż jej matka, która przynajmniej jest wobec siebie szczera. Erica taka nie jest. ::plask wczolo:
Cieszę się, że Brooke i Eric przyszli na uczelnię, Bridget była szczęśliwa, nawet Stephanie przyszła, to też dobrze o niej świadczy. ::rad::
Awatar użytkownika
Cameya

Post autor: Cameya »

ja mówię na Ricka dureń o i tak posunął się za daleko ...dobrze, że odrzucił te jej amory jednak i tak dla mnie dalej jest durniem, bo ta Eryka (boże jakie ohydne imię) pomieszkuje sobie u niego w domu.
Imagination is more important than knowledge.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Cameyo, gdyby wierdział, że ona jest córką nikogo innego jak demonicznej pani Carter, to chyba wyrzuciłby dziewczynę z domu w obawie o swoje życie i rodziny zarazem.
Dzisiejsze odcinki nie były tak ekscytujące, z wyjątkiem końcówki. ciekawe, czy dojdzie do spotkania trzeciego stopnia między Stephanie a jej największym wrogiem.
Kolacja w gronie rodzinnym, to dobry pomysł. Po tych wszystkich przejściach cała czwórka ma nadzieję, że między nimi będzie, jak dawniej. Życzę im tego. ::ok::
A CJ jaki jest wspaniałomyślny. :D
Zablokowany