Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Już się martwiłem Boldfanko czy oglądasz ten tydzień bo nic nie pisałaś :) Dziś były bardzo fajne odcinki i dali jednak tę boską zapowiedź jutra! Jutro będzie bardzo ciekawie! Sheila przyszła do Eryka zamiast uciec :twisted: Stephanie i Massimo jacy odważni i jaka ulga że miłość Amber i Ricka nie została zniszczona a dwulicowa lolitka Mary nie wymknie się Ridge'owi i Rickowi :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Świetne odcinki,a jaka zapowiedź :zeby: :serce: ::rad:: ::bojesie::
W ogóle wszystkie odcinki ostatnio są świetne, aż się wypatruje następnego odcinka ::jezyk::
Dobrze, że Rick nie uległ wstrętnej Erice. Jakby zaszła w ciążę, wtedy dopiero mieliby problem...
Massimo ledwo co uszedł z życiem, niewiele brakowało a dostałby dwie kulki w łeb ::bojesie::
Sceny Brooke i Erica, jakoś wyjątkowo fajnie się oglądało ::rad::

W piątek nie będę mógł obejrzeć odcinków, chyba w poniedziałek nie pójdę do szkoły xD :zmiesz::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Wreszcie jakieś porządniejsze odcinki. Najlepszy tekst dziś należał do Amber: "pewnie jest w drodze do Meksyku". ::loll:: A poza tym to Eryk powinien przystopować i nie podniecać się aż tak. No i od kiedy to Ridż tak się przejmuje swoim "bratem". ::ysz:: Inna sprawa, że Rick jest równie beznadziejny jak on. Podobała mi się dzisiaj Cesarzowa i jej mina kiedy zobaczyła Sheilę przez szybę "to Sheila...". ::loll::

Adex: ja też nie wiem co dalej z Sheilą i Amber. 8)
Ostatnio zmieniony 2008-01-30, 17:05 przez LoLex, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dzisiejszy odcinek wart grzechu :mrgreen: :D ::ok:: ::jezyk:: :zeby: ale Sheila dalej na wolności ,więc wszystko przed nami . Teraz czas na Eric'a , co to się jutro będzie działo .
Amber w końcu wolna i oczyszczona z zarzutów ::ok::
Erica powinna dawno spasować jak się dowiedziała kim jest jej matka i co zrobiła rodzinie Forresterów . Gdyby odrazu powiedziała prawdę Rick'owi być może nawet w przyszłości by się przyjaźnili ,a tak została przez matkę wkręcona w intrygę ::kwasny::
Tomala

Post autor: Tomala »

Ostatnie odcinki to najciekawsze jakie dotąd oglądałem. Nie mogę się doczekać następnych. Ta zapowiedź niesamowita. Dobrze że Amber już oczyszczona. Erica dostała za swoje. Jeszcze próbowała uciec.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Ja jutro nie bede widzial :x :x :x

A dzisiaj były po prostu kapitalne!, tylko wygląda na to, że Sheili się nie uda :( Wariaci zawsze dostają od życia po dupie :(. Rick jak sie zdenerwował na Eryke to wyglądał obrzydliwie (prawie zwymiotowałem I danie, a II nawet nie tknąłem :/), ale jak to dupa wołowa. :/
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Mikiks pisze:Ja jutro nie bede widzial :x :x :x

A dzisiaj były po prostu kapitalne!, tylko wygląda na to, że Sheili się nie uda :( Wariaci zawsze dostają od życia po dupie :(. Rick jak sie zdenerwował na Eryke to wyglądał obrzydliwie (prawie zwymiotowałem I danie, a II nawet nie tknąłem :/), ale jak to dupa wołowa. :/
Kto jutro nie może zobaczyć musi nadrobić od razu na Youtube: http://pl.youtube.com/user/modanasukces :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiejsze odcinki były fantastyczne :serce: Sheila zawsze wnosi do serialu tyle złych emocji :twisted: ::jezyk:: ::rad:: Te sceny były wykonane bardzo dobrze, Massimo prawie dostał kulkę, szkoda że nic się Stephanie nie stało :P

Brooke i Eric wyraźnie odczuwają do siebie miętę (i to z dodatkami ::jezyk:: ) Może jeszcze coś z tego wyjdzie ::ke:: Poczekamy zobaczymy :zeby:
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Coś przeoczyłam. Kto zapalił światło u Ricka jak Eryka chciała uciec?
Odcinki są super, uwielbiam takie.
Eryk: One zawsze wracają. :shock:
Ridge jaki pomocny :lol:
Amber i Shiela grały najlepiej, zaraz potem Stephanie.
Na początku lubiłam Erykę, ale teraz jak z premedytacją narażała Amber i uwodziła jej męża, przestała mi się podobać. Bo z początku przecież była zwykłą miła dziewczyną, trochę głupią, ale przecież młoda. A teraz pokazała że moralność ma po matce, ale do pięt jej nie dorasta jeśli chodzi o wdzięk i inteligencję.
Kiedyś Amber uratowała Stephanie życie w starciu z Shielą, a teraz Stephanie uratowała Amber. :)
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Nie ma tych odcinków jutrzejszych, czyli 3688 i 3689 :/ Chyba, że jakoś nie widze (co jest b. prawdopodobne).
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Cynthia pisze:Coś przeoczyłam. Kto zapalił światło u Ricka jak Eryka chciała uciec?
To prąd wrócił sam

[ Dodano: 2008-01-30, 17:42 ]
Mikiks pisze:Nie ma tych odcinków jutrzejszych, czyli 3688 i 3689 :/ Chyba, że jakoś nie widze (co jest b. prawdopodobne).
Będą jutro na wieczór przecież, zawsze jakoś tak są zamieszczane :roll:
Tomala

Post autor: Tomala »

No bo one są wrzucane dopiero po emisji na TVP1.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Ale akcje!
Amber została uratowana i oczyszczona z zarzutów! No i pogodziła się z Rickiem! :: bow :: Sheila zjawiła się w domu Erica. Z zapowiedzi mozna wywniskowac że będzie się działo! ::bojesie:: Jestem bardzo ciekawy cos się wydarzy! ::bojesie::
A najlepsze jest to że gówniara wyleci z hukiem! :: bow :: 8)
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Najlepsza scena! Stepha vs Szila przy oknie :mrgreen: To było dobre!!
NIe oglądałem niestety końcówki drugiego odcinka ale mam mi już doniosła, że Szila poszła Do Eryka :roll:
Eryk to straszna ciota ( nie żebym już tu słyszał to słowo ;) )
Ridż jak zwykle beznadziejny!
Lubie jak Stepha jest w akcji, moja mama aż wstała zwrażenia na końcu pierwszego odcinka :mrgreen: Żeby jej tylko serce nie siadło przy tych odcinkach .
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

junk pisze:Lubie jak Stepha jest w akcji, moja mama aż wstała zwrażenia na końcu pierwszego odcinka :mrgreen: Żeby jej tylko serce nie siadło przy tych odcinkach .
Ja chyba mam tak, jak Twoja mama, chociaz oglądałam te odcinki na ZDF-ie i wiem co będzie :D (kiedyś maltretowałam Adexa o spojlery)

Rewelacyjne akcje, jedna za drugą, Shila jak zwykle urocza a Ricka ktoś dobrze nazwał dupa wołową ::kwasny:: pasuje do niego jak ulał... ::loll::

P.S. Witam po bardzo długiej przerwie.... :serce:
Zablokowany