Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Już się martwiłem Boldfanko czy oglądasz ten tydzień bo nic nie pisałaś
Dziś były bardzo fajne odcinki i dali jednak tę boską zapowiedź jutra! Jutro będzie bardzo ciekawie! Sheila przyszła do Eryka zamiast uciec
Stephanie i Massimo jacy odważni i jaka ulga że miłość Amber i Ricka nie została zniszczona a dwulicowa lolitka Mary nie wymknie się Ridge'owi i Rickowi 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Świetne odcinki,a jaka zapowiedź
W ogóle wszystkie odcinki ostatnio są świetne, aż się wypatruje następnego odcinka
Dobrze, że Rick nie uległ wstrętnej Erice. Jakby zaszła w ciążę, wtedy dopiero mieliby problem...
Massimo ledwo co uszedł z życiem, niewiele brakowało a dostałby dwie kulki w łeb
Sceny Brooke i Erica, jakoś wyjątkowo fajnie się oglądało
W piątek nie będę mógł obejrzeć odcinków, chyba w poniedziałek nie pójdę do szkoły xD
W ogóle wszystkie odcinki ostatnio są świetne, aż się wypatruje następnego odcinka
Dobrze, że Rick nie uległ wstrętnej Erice. Jakby zaszła w ciążę, wtedy dopiero mieliby problem...
Massimo ledwo co uszedł z życiem, niewiele brakowało a dostałby dwie kulki w łeb
Sceny Brooke i Erica, jakoś wyjątkowo fajnie się oglądało
W piątek nie będę mógł obejrzeć odcinków, chyba w poniedziałek nie pójdę do szkoły xD
Wreszcie jakieś porządniejsze odcinki. Najlepszy tekst dziś należał do Amber: "pewnie jest w drodze do Meksyku".
A poza tym to Eryk powinien przystopować i nie podniecać się aż tak. No i od kiedy to Ridż tak się przejmuje swoim "bratem".
Inna sprawa, że Rick jest równie beznadziejny jak on. Podobała mi się dzisiaj Cesarzowa i jej mina kiedy zobaczyła Sheilę przez szybę "to Sheila...". 
Adex: ja też nie wiem co dalej z Sheilą i Amber.
Adex: ja też nie wiem co dalej z Sheilą i Amber.
Ostatnio zmieniony 2008-01-30, 17:05 przez LoLex, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzisiejszy odcinek wart grzechu
ale Sheila dalej na wolności ,więc wszystko przed nami . Teraz czas na Eric'a , co to się jutro będzie działo .
Amber w końcu wolna i oczyszczona z zarzutów
Erica powinna dawno spasować jak się dowiedziała kim jest jej matka i co zrobiła rodzinie Forresterów . Gdyby odrazu powiedziała prawdę Rick'owi być może nawet w przyszłości by się przyjaźnili ,a tak została przez matkę wkręcona w intrygę
Amber w końcu wolna i oczyszczona z zarzutów
Erica powinna dawno spasować jak się dowiedziała kim jest jej matka i co zrobiła rodzinie Forresterów . Gdyby odrazu powiedziała prawdę Rick'owi być może nawet w przyszłości by się przyjaźnili ,a tak została przez matkę wkręcona w intrygę
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Kto jutro nie może zobaczyć musi nadrobić od razu na Youtube: http://pl.youtube.com/user/modanasukcesMikiks pisze:Ja jutro nie bede widzial![]()
![]()
![]()
A dzisiaj były po prostu kapitalne!, tylko wygląda na to, że Sheili się nie udaWariaci zawsze dostają od życia po dupie
. Rick jak sie zdenerwował na Eryke to wyglądał obrzydliwie (prawie zwymiotowałem I danie, a II nawet nie tknąłem
), ale jak to dupa wołowa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dzisiejsze odcinki były fantastyczne
Sheila zawsze wnosi do serialu tyle złych emocji
Te sceny były wykonane bardzo dobrze, Massimo prawie dostał kulkę, szkoda że nic się Stephanie nie stało
Brooke i Eric wyraźnie odczuwają do siebie miętę (i to z dodatkami
) Może jeszcze coś z tego wyjdzie
Poczekamy zobaczymy 
Brooke i Eric wyraźnie odczuwają do siebie miętę (i to z dodatkami
Coś przeoczyłam. Kto zapalił światło u Ricka jak Eryka chciała uciec?
Odcinki są super, uwielbiam takie.
Eryk: One zawsze wracają.
Ridge jaki pomocny
Amber i Shiela grały najlepiej, zaraz potem Stephanie.
Na początku lubiłam Erykę, ale teraz jak z premedytacją narażała Amber i uwodziła jej męża, przestała mi się podobać. Bo z początku przecież była zwykłą miła dziewczyną, trochę głupią, ale przecież młoda. A teraz pokazała że moralność ma po matce, ale do pięt jej nie dorasta jeśli chodzi o wdzięk i inteligencję.
Kiedyś Amber uratowała Stephanie życie w starciu z Shielą, a teraz Stephanie uratowała Amber.
Odcinki są super, uwielbiam takie.
Eryk: One zawsze wracają.
Ridge jaki pomocny
Amber i Shiela grały najlepiej, zaraz potem Stephanie.
Na początku lubiłam Erykę, ale teraz jak z premedytacją narażała Amber i uwodziła jej męża, przestała mi się podobać. Bo z początku przecież była zwykłą miła dziewczyną, trochę głupią, ale przecież młoda. A teraz pokazała że moralność ma po matce, ale do pięt jej nie dorasta jeśli chodzi o wdzięk i inteligencję.
Kiedyś Amber uratowała Stephanie życie w starciu z Shielą, a teraz Stephanie uratowała Amber.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
- Adex-fan Brooke
To prąd wrócił samCynthia pisze:Coś przeoczyłam. Kto zapalił światło u Ricka jak Eryka chciała uciec?
[ Dodano: 2008-01-30, 17:42 ]
Będą jutro na wieczór przecież, zawsze jakoś tak są zamieszczaneMikiks pisze:Nie ma tych odcinków jutrzejszych, czyli 3688 i 3689Chyba, że jakoś nie widze (co jest b. prawdopodobne).
Najlepsza scena! Stepha vs Szila przy oknie
To było dobre!!
NIe oglądałem niestety końcówki drugiego odcinka ale mam mi już doniosła, że Szila poszła Do Eryka
Eryk to straszna ciota ( nie żebym już tu słyszał to słowo
)
Ridż jak zwykle beznadziejny!
Lubie jak Stepha jest w akcji, moja mama aż wstała zwrażenia na końcu pierwszego odcinka
Żeby jej tylko serce nie siadło przy tych odcinkach .
NIe oglądałem niestety końcówki drugiego odcinka ale mam mi już doniosła, że Szila poszła Do Eryka
Eryk to straszna ciota ( nie żebym już tu słyszał to słowo
Ridż jak zwykle beznadziejny!
Lubie jak Stepha jest w akcji, moja mama aż wstała zwrażenia na końcu pierwszego odcinka
Sex with you is incredible.
Ja chyba mam tak, jak Twoja mama, chociaz oglądałam te odcinki na ZDF-ie i wiem co będziejunk pisze:Lubie jak Stepha jest w akcji, moja mama aż wstała zwrażenia na końcu pierwszego odcinkaŻeby jej tylko serce nie siadło przy tych odcinkach .
Rewelacyjne akcje, jedna za drugą, Shila jak zwykle urocza a Ricka ktoś dobrze nazwał dupa wołową
P.S. Witam po bardzo długiej przerwie....