Hope Logan

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

No właśnie, ja też zauważyłam u niej ząbki! Jak to dziecko szybko rośnie. ::chytry:: A mały Eryk ciągle taki mały... ::jezyk::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Przede wszystkim po dzisiejszych scenach mam wrażenie, że wczoraj grało inne dziecko :shock: Co do ząbków, to (oczywiście w skrajnych przypadkach) dziecko może się już z nimi urodzić, lub mogą wychodzić i wychodzić i wychodzić... jak pisze May, nawet po pierwszych urodzinach. Ale rzeczywiście - cudowna.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Dzisiaj to chyba podmienili dziecko bo wczesniej była taka pulchniutka na buzi i łysa a teraz nagle taka owłosiona się zrobiła, taka drobna sie wydaje no i jak mówicie zabki miała (ja ich nie zauwazyłem).
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

MrPukwa pisze:Dzisiaj to chyba podmienili dziecko bo wczesniej była taka pulchniutka na buzi i łysa a teraz nagle taka owłosiona się zrobiła, taka drobna sie wydaje no i jak mówicie zabki miała (ja ich nie zauwazyłem).
Pewnie według scenariusza ma już dwa latka ;)
Taylor <3
Tomala

Post autor: Tomala »

Też zauważyłem że zmienili dziecko. Mogli się bardziej postarać bo tego zazwyczaj się nie zauważa a tu taka różnica. Ale dziecko jest słodkie :serce:
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Pierwsze dziecko super, słodycz i piękno. Drugie dziecko to samo. :D :serce:
Mam nadzieję, że tak już zostanie na zawsze i dorosła Hope będzie jedną z ładniejszych w serialu.
Bardzo pogodną małą aktoreczkę znaleźli.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Marisa

Post autor: Marisa »

Czy w dzisiejszym odcinku nie pojawiła się przypadkiem ta "starsza" Hope? 8) :roll: Bo ta "najnowsza" miała ciemne włosy ::ysz:: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Tak! Dokłanie takie samo odniosłem wrażenie, żę to byłą Isza Hope, taka grubsza :P i nie tak dużo włosów :P i nie taka żywa jak ostatnio.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ta zmiana była widoczna na pierwszy rzut oka. Ciekawe czemu tylko na 2 odcinki zmienili dziecko.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Tez to zauważylem. Dziwna sprawa, niech nie zamieniaja tak czesto tych dzieci bo to strasznie brzuca się w oczy.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Co ciekawe, gdyby nie to że jestem mamą, nie zauważyłabym tych podmianek :oops: . także szczere gratki spostrzegawczości :D
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Tamta Hope była owiele lepsza od tej :? Tamta była taka śliczna, radosna i śmieszna :serce: A ta wczorajsza leży jak kłoda i nawet się uśmiechnąć nie raczy :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Znowu mieliśmy tę ładniutką Hope z czarnymi włoskami. Tym razem grzecznie spała w wózku. Ridge chciał się do niej zbliżyć, ale Stefa mu nie pozwoliła. A moim zdaniem powinien się do niej przywiązywać, w końcu może zostać jej ( trzecim z rzędu ) tatusiem ::rad:: ::jezyk::
Karen

Post autor: Karen »

Damians pisze:Znowu mieliśmy tę ładniutką Hope z czarnymi włoskami. Tym razem grzecznie spała w wózku. Ridge chciał się do niej zbliżyć, ale Stefa mu nie pozwoliła. A moim zdaniem powinien się do niej przywiązywać, w końcu może zostać jej ( trzecim z rzędu ) tatusiem ::rad:: ::jezyk::
Moim zdaniem Hope jest najbrzydszym dzidżusiem w modzie.Nic dziwnego urodę odziedziczyła po matce.Ma małe świńskie nóżki.pyzatą gębe.Już mały Eryk wygląda lepiej od niej a co dopiero bliżniaczki.gdyby Brook nie zaszła w ciąże z Deaconem.Deacon nie opuściłby Bridget.Już lepiej by było żeby Hope się wogle nie urodziła.Bleee!! :?
kocham M.N.S
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Według mnie Hope jest ładnym dzieckiem. :wink: Powinni ją częściej pokazywać i powinna ona mieć więcej scen ze swoim serialowym ojcem czyli Deaconem. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ