Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Sheila jest nieprzewidywalna ::rad:: Najpierw ten tekst " Ty niewdzięczna suko " :twisted: a potem pocałunek. xD Ale mnie wgięło jak to zobaczyłem, Erica wyleciała jak oparzona ::loll:: Biedni Ridge i Taylor. :|
Lala

Post autor: Lala »

Jak dla mnie pocałunek sheili to chyba najbardziej "ryjąca psyche"scena w modzie...to bylo naprawdę MOCNE!!!aktorka,która ją gra jest naprawdę świetna!!!cała ta scena była dla mnie najbardziej przejmująca ze wszystkich..trzymała w napięciu a nie jak inne sceny,które często wypadają w modzie sztucznie np.cała ta strzelanina czy "rozpacz"jakis postaci...
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

bastet78 pisze:Haha. Ale brechtałam,jak Sheila pocałowała Mary :P Dobre i potem to łup łup w ścianę.
Omg to było świetne. Ja patrzę co ona robi, a ona ją tak łapczywie oblizała. Potem jak się oparła o ścianę to już wybuchnąłem śmiechem.

Najlepszy był jednak Eryk w pierwszym odcinku, kiedy weszła Cesarzowa i Ridż, a Eryk bezradnie klęczał i robił zabójcze miny. Aktor zagrał to świetnie. Dobre też było jak Stephanie zauważyła nieprzytomną Taylor i omijała wielkim krokiem leżącą na podłodze Sheilę.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Jeszcze na chwilkę wrócę do wczorajszych odcinków. Dziś jeszcze raz obejrzałem na TVP1 scenę postrzelenia obu bohaterek. I jeszcze raz zakochałem się w tej muzyce, która towarzyszyła akcji. Przez prawie cały czas Sheila miała broń, dopiero Eric jej to wyrwał. Więc nie można wykluczyć, że to ona celowo strzelała, by zabić. I jeszcze jedna mała wpadka. Sheila miała na sobie białe, czyściutkie (!) buty, jakby one były dopiero kupione. I jakby miała je po raz pierwszy założone. A ona przyszła cała zmoknięta, przecież trwała burza z piorunami. Więc normalne byłoby, gdyby miała je choć trochę ubłocone. ::plask wczolo: ::loll::
Tak się zastanawiam, czy Taylor nie zrobiłaby dobrze, gdyby wezwała policję. Wiadomo, że Sheila ma alergię na funkcjonariuszy policji. Gdyby słyszała syreny radiowozów, to może nie miałaby żadnych oporów i strzelała na oślep. Taylor mogłaby w tym momencie zrobić niedźwiedzią przysługę.

Eric żył jak w transie, Brooke trochę go instruowała, co ma robić (odbiór broni, czy związanie Sheila'i), potem to on instruował zszokowaną Stephanie ("przynieś koc"). :D W szpitalu, to wszyscy się martwili, troszczyli. Dobrze, że z Brooke lepiej. Tylko z Taylor nie wiadomo, co dalej. ::bojesie:: Dobrze, że powiadomiono Amber i Rick'a. Tylko co z Bridget :?: Mimo, że ona nie jest w najlepszych stosunkach z matką, to powinna wiedzieć co sie stało. Czyżby odradza nam się "syndrom Bridget u koleżanki" (Abec kiedyś ukuł to pojęcie)??? ::loll:: ::loll:: ::loll::

Szkoda, że Erica dopiero teraz zrozumiała, jaka naprawdę jest matka. Gdyby wcześniej próbowała powstrzymać matkę, to może by nie doszło so tych wszystkich tragedii. Dopiero teraz wyrzuciła prosto w twarz całą złość. Sheila w ogóle nie próbowała zrozumieć sytuacji córki, tylko dalej nawijała swoje. Ten pocałunek był komiczny, nie spodziewałem sie tego. ::ke:: ::loll:: ::plask wczolo:

Miejmy nadzieję, że Megan została z Hope, albo przynajmniej Helen się nią opiekuje. :wink:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ja szczęśliwie odcinki z Shielą u Forresterów mam nagrane - też się nimi rozkoszuję.
I mnie też zastanawia czemu nikt nie pomyślał o Bridget? Jak i to, że Brooke nie zająknęła się o Hope. Mam córeczkę w jwj wieku i mimo, że Hope jest bezpieczna, w domku obok, to zapewniam was, że matka pytałaby najpierw o córkę, a potem o nawet najbliższą przyjaciółkę, czy osobę która ją uratowała.
Shiela - cudowna aktorka. Po pocałunku - oskar za to walenie głową w ścianę. Mistrzostwo!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Sheila jest nie normalna, ta kobieta jest świetna w swojej roli, cała rola Sheili jest napisana i nigdzie w zadnym polskim serialu nie znajdziemy takiej waratki. Sheila nie ma barier, nie ma dla niej nic nie możliwego...
Brooke i Taylor leżą w szpitalu, cała rodzina martwi się o nią prócz Bridget, dlaczego nikt jej nie powiadomił o wypadku matki? A Megan siedzi z małą Hope i zastanawia się dlaczego Brooke poszła po butelke do Eryka i siedzi tam godzinę ::jezyk::
Coraz bardziej widze podobieństwo Massima do Ridgea, oboje są tacy nie mądrzy, Ridge orientuje się w sytuacji po chwili, Massimo to samo, sam nic nie wymyśli czeka aż ktoś mu coś powie i wtedy się zorientuje. ::plask wczolo:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Jak zobaczylem ten pocałunek Sheili, to od razu nasunęło mi się skojarzenie z pocałunkiem dementora. ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Odcinek trwa 20 min. więc scenarzyści pominęli kilka oczywistów szczegółów jak to z kim jest Hope, scene powiadomienia Ricka i Amber oraz pojawienie się Bridget, więc spokojnie, oglądajmy co dalej :wink: Sheila wyglądała jak diabeł śmiejąc się przed córką ::bojesie:: A Ridge jakiś dziwny -Taylor potrzebuje natychmiastowej pomocy lekarzy a ten ich zatrzymał i sobie z nią ledwo żywą gada ::kwasny:: A Stephanie jaka dobra dla Brooke :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Onyks

Post autor: Onyks »

Scena kłótni Eryki z Sheilą jest teraz moją ulubioną z udziałem tej pierwszej po "tradycyjnym greckim tańcu". :D Wreszcie moja ulubienica przygadała matce. Padły światne teksty, ale Sheila przestaje być przeze mnie lubiana. TYm tekstem o niewdzięczności udowodniła, że chodziło jej o siebie i połączenie kogoś z rodziny z młodszą wersją Eryka, dołączenie do jego rodziny. Dobrze, że życiu Brooke nic nie grozi. Sceny z Rickiem i Amber mnie dobijają.
Marisa

Post autor: Marisa »

Musisz się przyzwyczaić, albo przestać oglądać, bo wszystko wskazuje na to, że tych scen będzie więcej ::krzyw:: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

TYm tekstem o niewdzięczności udowodniła, że chodziło jej o siebie i połączenie kogoś z rodziny z młodszą wersją Eryka
Tylko czekać aż Erica zrobi cos że stwierdzisz że ona tez jest zakłamana. ::loll::
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Udało mi się na szczęście obejrzeć odcinki z Sheilą strzelającą do Brooke i Tay. Trochę przesłodzona ta scena. Dziwne, że Eryk nie zareagował wcześniej jak obie panie szarpały się o broń tylko stał jak ostatni kołek. Widać był w tak wielkim szoku, że Taylor zdążyła już przewrócić się postrzelona na ziemię, a Brooke wymachując biustem na prawo i lewo ::loll:: sama starać się obezwładnić kryminalistkę. Faceci w tym serialu bywają po prostu tragiczni. ::loll::
Podobała mi się scenka rozmowy Sheilii i Mary. A ten 'pocałunek diabła' pokazał tak naprawdę obłęd Sheilii i myślę, że tak łatwo nie odpuści... W końcu tyle razy już udało jej się przechytrzyć wszystkich, czemu nie i tym razem? :wink: Polecam teraz bardzo ciekawe, najbliższe odcinki. Starajcie się nie przegapiać! :wink:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Aż szkoda Taylor. Któy to raz jej życie wisi na włoku? Tylko dziwi mnie C.J. w szpitalu. Z jego podejściem do Brooke :roll: . Wściekał się na samo jej wspomnienie a tu odprowadza Bridget ::kwasny:: . Scenarzyści mogli pomyśleć - wem, chodzi zapewne o ukazanie rywali, ale mogli wymyślić coś lepszego.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Taylor się przebudziła! :serce:

No i już wiemy czemu Taylor nie uciekła, jak zobaczyła Sheilę!! 8)
Kochana! :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Najważniejszy wniosek z dzisiejszych odcinków - Ridge śmierdzi. ::jezyk::
Od dawna to wiedziałem. ::rad::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Zablokowany