Bieżące odcinki cz. 1
-
Gośka
-
axa
-
Dawidek
- Administrator
Kiedyś na forum było wspomniane, że w USA nie ma rozróżnienia na psychologa i psychiatrę. Innymi słowy, nie ma tam zawodu psychologa. Dlatego Taylor jest lekarzem psychiatrą, z wiedzą psychologiczną i ogólną wiedzą medyczną.
Okazało się, że mój wczorajszy komentarz dotyczący wglądu na bieżący stan zdrowia, może wpłynąć negatywnie na stan zdrowia. Nie wiadomo, czy faktycznie Taylor miała by te negatywne objawy, oglądając wyniki pracy serca, się nasiliły. Być może brak wiedzy o swoim stanie zdrowia mógłby bardziej jej pomóc. Czy widok monitora pokazującego aktualny stan serca wpłynął na jej zdrowie - tego nie wiemy.
Dziwi mnie reakcja Stephanie, Taylor jej mówi, że leki nie pomagają. Stephanie natychmiast powinna polecieć po lekarza.
A ją wmurowało. Widzi, że serce szaleje, to stoi jak kołek zamiast lecieć po lekarza i Ridge'a.
Jednak muszę szczerze stwierdzić, że scena rozmowy obu pań była wzruszająca.
Rozumiem, że jest zdenerwowana, ale jednak odruchowo powinna polecieć po pomoc.
Dzieciaki Taylor świetnie się zaprezentowały dziś. Grzeczne, dobrze ułożone. Tylko zazdrościć Taylor, że tak wspaniale wychowała dzieci. Bridget taka wspaniałomyślna.
Okazało się, że mój wczorajszy komentarz dotyczący wglądu na bieżący stan zdrowia, może wpłynąć negatywnie na stan zdrowia. Nie wiadomo, czy faktycznie Taylor miała by te negatywne objawy, oglądając wyniki pracy serca, się nasiliły. Być może brak wiedzy o swoim stanie zdrowia mógłby bardziej jej pomóc. Czy widok monitora pokazującego aktualny stan serca wpłynął na jej zdrowie - tego nie wiemy.
Dziwi mnie reakcja Stephanie, Taylor jej mówi, że leki nie pomagają. Stephanie natychmiast powinna polecieć po lekarza.
Rozumiem, że jest zdenerwowana, ale jednak odruchowo powinna polecieć po pomoc.
Dzieciaki Taylor świetnie się zaprezentowały dziś. Grzeczne, dobrze ułożone. Tylko zazdrościć Taylor, że tak wspaniale wychowała dzieci. Bridget taka wspaniałomyślna.
Mnie również bardzo wzruszyły rozmowy Taylor z Brooke i ze Stephanie w szpitalu. I również dziwię się, że Stephanie nie poleciała natychmiast po Ridge'a i lekarza, gdy dowiedziała się, że z sercem Taylor jest coś nie tak.
Mam nadzieję, że Taylor z tego wszystkiego wyjdzie.
C.J. zaczyna mnie już denerwować z tą swoją zazdrością o Bridget. Powinien trochę wyluzować.
Ogólnie obecne odcinki MNS są dość ciekawe.
C.J. zaczyna mnie już denerwować z tą swoją zazdrością o Bridget. Powinien trochę wyluzować.
Ogólnie obecne odcinki MNS są dość ciekawe.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Gabra-Sheila
- Adex-fan Brooke
Już trochę przeciągneli to na drugi odcinek, efektowne jak Ridge ją podniósł dzięki temu scena była bardziej emocjonująca, ale dziwne że kogoś po operacji można tak i w ogóle bardzo dziwne że mimo tego jak ją wychwalają ona sie poddała i zrezygnowała z operacji, która mogła być jej ostatnią szansą. A Megan trochę przesadziła gadając takie rzeczy w takiej chwili, dobrze jej Brooke odpowiadała
ogolnie oni coś nas oszukują z czasem, niby Brooke dopiero wyszła ze szpitala a już zdążyła się przeprowadzić itp 
Ostatnio zmieniony 2008-02-06, 16:58 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city