Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie dziś w drugim odcinku najbardziej wzruszyła scena z Taylor i Stephanie. Obie aktorki grały w niej bardzo przekonująco. A Stephanie oczywiście ma opóźniony zapłon - ciekawe kiedy skapnie się, że Taylor chce jak najszybciej zobaczyć się z Ridgem. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mi bardzo podobała się retrospekcja Taylor :serce: Uwielbiam wspomnienia ::rad::
Rozmowa Stephanie z Taylor rzeczywiście bardzo realistyczna :|
Dzieci wspaniałe, nawet Thomas wyglądał lepiej niż wtedy na spotkaniu z Zende :P
Gośka

Post autor: Gośka »

Raczej mało kiedy się to zdarza ale dzisiejsza scena naprawdę chwyciła mnie za serce. Zwłaszcza gy zobaczyłam, że Stephanie też zmiękła :cry:
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Tak, bardzo smutna końcowa scena, podczas tej sceny cała moja rodzina nagle zamilkła aż sam nie mogłem uwierzyć . ::rad::
Tomala

Post autor: Tomala »

Taki smutny był ten drugi odcinek. Biedna Taylor :cry: Szkoda mi też Stephanie. Tak się rozpłakała.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Za bardzo mnie boli serce, żeby pisać komentarz do dzisiejszych odcinków...
Taylor... :cry: :cry:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
axa

Post autor: axa »

Biedna Taylor.. Wszyscy tak w nią wierzą i w jej siłę przetrwania. Gdy dzieci ją odwiedziły, pewnie czuła się szczęśliwa i jednocześnie też zrozpaczona, że może tak po prostu zostawić najukochańsze osoby, a sama odejść.. Ja nie wiem, czy te emocje przypadkiem nie zaszkodziły jej sercu....
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Kiedyś na forum było wspomniane, że w USA nie ma rozróżnienia na psychologa i psychiatrę. Innymi słowy, nie ma tam zawodu psychologa. Dlatego Taylor jest lekarzem psychiatrą, z wiedzą psychologiczną i ogólną wiedzą medyczną.

Okazało się, że mój wczorajszy komentarz dotyczący wglądu na bieżący stan zdrowia, może wpłynąć negatywnie na stan zdrowia. Nie wiadomo, czy faktycznie Taylor miała by te negatywne objawy, oglądając wyniki pracy serca, się nasiliły. Być może brak wiedzy o swoim stanie zdrowia mógłby bardziej jej pomóc. Czy widok monitora pokazującego aktualny stan serca wpłynął na jej zdrowie - tego nie wiemy.
Dziwi mnie reakcja Stephanie, Taylor jej mówi, że leki nie pomagają. Stephanie natychmiast powinna polecieć po lekarza. ::plask wczolo: A ją wmurowało. Widzi, że serce szaleje, to stoi jak kołek zamiast lecieć po lekarza i Ridge'a. ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Jednak muszę szczerze stwierdzić, że scena rozmowy obu pań była wzruszająca. :cry:
Rozumiem, że jest zdenerwowana, ale jednak odruchowo powinna polecieć po pomoc.
Dzieciaki Taylor świetnie się zaprezentowały dziś. Grzeczne, dobrze ułożone. Tylko zazdrościć Taylor, że tak wspaniale wychowała dzieci. Bridget taka wspaniałomyślna. :serce:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mnie również bardzo wzruszyły rozmowy Taylor z Brooke i ze Stephanie w szpitalu. I również dziwię się, że Stephanie nie poleciała natychmiast po Ridge'a i lekarza, gdy dowiedziała się, że z sercem Taylor jest coś nie tak. :roll: Mam nadzieję, że Taylor z tego wszystkiego wyjdzie. ::bojesie::
C.J. zaczyna mnie już denerwować z tą swoją zazdrością o Bridget. Powinien trochę wyluzować.
Ogólnie obecne odcinki MNS są dość ciekawe. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

W odcinku jak Steffy dałą Ridge'owi swój kocyk i kazała go przekazać mamie płakałam jak bóbr. To było takie wzruszające ;( Dużo ostatnio takich scen. Wczoraj też jak Stephanie byłą u Taylor. Jak Steph płakała to ja razem z nią :cry: Jednak wciąż mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :(
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Nieeeeeeeeeeeeeee!

Stało się... :cry: :cry:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Masakra!!! :cry: Biedna Taylor. :( :( :(
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Biedny Ridge...
Biedny Thomas...
Biedna Phoebe...
Biedna Steffy...

Biedna Taylor...

[']
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Już trochę przeciągneli to na drugi odcinek, efektowne jak Ridge ją podniósł dzięki temu scena była bardziej emocjonująca, ale dziwne że kogoś po operacji można tak i w ogóle bardzo dziwne że mimo tego jak ją wychwalają ona sie poddała i zrezygnowała z operacji, która mogła być jej ostatnią szansą. A Megan trochę przesadziła gadając takie rzeczy w takiej chwili, dobrze jej Brooke odpowiadała :) ogolnie oni coś nas oszukują z czasem, niby Brooke dopiero wyszła ze szpitala a już zdążyła się przeprowadzić itp ::kwasny::
Ostatnio zmieniony 2008-02-06, 16:58 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Marisa

Post autor: Marisa »

Biedna Taylor...
To straszne! :cry:
Wkurzyła mnie dzisiaj Megan ::kwasny:: Fajna z niej przyjaciółka :roll: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Zablokowany