Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

O automatycznej sekretarce nic nie wiem, bo nie oglądałam do końca drugiego odcinka, ale zobaczę sobie jutro.
Mnie osobiście zdziwiło to, że Ridge'a w ogóle wpuścili do celi Sheili - nie wiedzieli, że jest mężem kobiety, którą Sheila postrzeliła? ::kwasny::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Szczerze mówiąc, nie wiedziałbym, jak powiedzieć dzieciom, że ich matka odeszła... Bridget dziś zagrała bardzo przekonywująco. Znakomicie zagrała rozpacz. Jej mina w momencie, kiedy zorientowała się, że Taylor zmarła, była bardzo dobra i autentyczna. ::ok::
O Tricia'i nie mam na razie zdania.
Sheila jest bezczelna. Po tym co zrobiła, jeszcze prosiła Massimo, by jej pomógł. ::plask wczolo: Teraz gada, że współczuje, należało pomyśleć o tym wcześniej, wtedy nie musiałaby nawet o tym myśleć. Zresztą, wątpię, by taka psychopatka, jak pani Carter potrafi współczuć. ::plask wczolo:

Przypominam, że jutro MnS jest po 15. Dwa odcinki.
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Bardzo jestem ciekawy, czy wśród niespoilerowców jest ktoś, dla kogo śmierć Taylor była totalnym zaskoczeniem. Czekam na odzew ::chytry::

:cry:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Omar pisze:Bardzo jestem ciekawy, czy wśród niespoilerowców jest ktoś, dla kogo śmierć Taylor była totalnym zaskoczeniem. Czekam na odzew ::chytry::

:cry:
Zapewne dla stałych bywalców to nie było zaskoczenie ,ale dla użytkowników ,którzy rzadko przebywają na forum ,bądź są przelotnie napewno to było spore zaskoczenie .
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Oczywiście - to możliwe tylko w MnS. Mąż ofiary bez przeszkód i strażników odwiedza przestępczynię, a za "atak na funkcjonariuszki" (same delikatne baby - nawet pał nie powyciągały, tylko delikatnie pod rękę ::plask wczolo: ) nic nie miał :roll:
Moja mama, która zazwyczaj traktuje MnS z przymrużeniem oka, bardzo przeżyła śmierć Tay. Wczoraj jeszcze w nią nie wiarzyła.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
crusaider

Post autor: crusaider »

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 2008-02-08, 18:41 przez crusaider, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

W tym dziale nie mówimy o takich rzeczach.
crusaider

Post autor: crusaider »

:-) .... wiec w jakim ?
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

crusaider pisze::-) .... wiec w jakim ?

::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:

Czytałeś regulamin forum ::ke::

W dzisiejszych odcinkach panowała bardzo smutna atmosfera :cry: Jack'a chyba trochę za bardzo poniosło :? Ale on się zestarzał, jeszcze niedawno miał brązowe włosy, a ta broda zupełnie do niego nie pasuje. Amber strasznie załamana, Kristen i Thorne też, nawet Sally i Darla smutne :cry:

I widzieliśmy Margo :P
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Tak, to były smutne odcinki, tak mi było szkoda wszystkich w pierwszym odcinku, a zwłaszcza dzieci :( Trudno się dziwić, że Jack ją wyrzucił, tyle złego ile ona zrobiła Taylor i jej rodzinie przez lata... widać nie wybacyzł jej tego jak reszta i nie życzył sobie by była na pogrzebie jego córki :|
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Strasznie smutne odcinki... Taylor w trumnie... :cry: :cry:

_________

Margo mieszka w domu Morgan. :mrgreen: :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Strasznie mi się gardło ścisnęło jak Thomas się rozpłakał. :( Bardzo emocjonalne są ostatnie odcinki Mody.

Margo wygląda ślicznie. :serce: Nic się nie zmieniła przez tyle lat!

Moim zdaniem Brooke źle zrobiła, że przyszła z Ridgem na pogrzeb. W dodatku uwieszona na jego ramieniu. ::ysz:: Nie odmawiam jej prawa do wzięcia udziału w pogrzebie, ale mogła przyjść sama. Jack miał prawo się wkurzyć, tym bardziej, że nie wiedział w jakich stosunkach były Brooke i Taylor ostatnimi czasy.

[ Dodano: 2008-02-08, 16:09 ]
B@r pisze: Margo mieszka w domu Morgan. :mrgreen: :wink:
::rad::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Zachowanie Jack'a skandaliczne , widać ,że nic nie wie o własnej córcę ::plask wczolo: Taylor i Brooke miał konflikty ,wręcz wojny ale ostatniego czasu obie żyły w bardzo dobrych stosunkach . Widać ,że starość źle wpływa na ludzi ::kwasny::

Cieszę się ,że Margo pokazali :serce: bardzo dobrze wyglądało , mam nadzieje ,że kiedyś wróci do serialu ::ok::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

W pełni popieram FanaStefci. ::ok:: Jack miał prawo tak zareagować. Na jego miejscu pewnie też byłbym wkurzony na Brooke.
No i już wiemy coś więcej o doktorze Maclaine. Z niecierpliwością czekam teraz na dalszy ciąg tej konfrontacji Marka z Clarke'iem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zgadzam się z Wami, Brooke powinna przyjść osobno na ten pogrzeb. Wtedy nie byłoby tego negatywnego wrażenia. Wydaje mi się jednak, że Jack w ogóle nie chciałby jej obecności w czasie ceremonii. Ona raczej powinna była się spodziewać, że ojciec Taylor się zjawi, więc powinna pomyśleć przynajmniej o pozorach. W obronie Brooke mógł stanąć Ridge, ale on nie ma głowy do takich rzeczy. Przeżył przecież wielką tragedię.
Same odcinki były wzruszające. Szczególnie w momentach, kiedy Ridge mówił dzieciom prawdę, oraz kiedy Amber i Jack żegnali Taylor. :cry:
Clarke się postarzał. Podobnie jak Jack. ::ke::
Margo wyglądała świetnie. Była jakaś inna, niż ją zapamiętałem. ::rad::
W sumie bardzo smutne odcinki. Łzy się kręciły w oczach. :cry:
Zablokowany