Mnie osobiście zdziwiło to, że Ridge'a w ogóle wpuścili do celi Sheili - nie wiedzieli, że jest mężem kobiety, którą Sheila postrzeliła?
Bieżące odcinki cz. 1
-
Dawidek
- Administrator
Szczerze mówiąc, nie wiedziałbym, jak powiedzieć dzieciom, że ich matka odeszła... Bridget dziś zagrała bardzo przekonywująco. Znakomicie zagrała rozpacz. Jej mina w momencie, kiedy zorientowała się, że Taylor zmarła, była bardzo dobra i autentyczna.
O Tricia'i nie mam na razie zdania.
Sheila jest bezczelna. Po tym co zrobiła, jeszcze prosiła Massimo, by jej pomógł.
Teraz gada, że współczuje, należało pomyśleć o tym wcześniej, wtedy nie musiałaby nawet o tym myśleć. Zresztą, wątpię, by taka psychopatka, jak pani Carter potrafi współczuć.
Przypominam, że jutro MnS jest po 15. Dwa odcinki.
O Tricia'i nie mam na razie zdania.
Sheila jest bezczelna. Po tym co zrobiła, jeszcze prosiła Massimo, by jej pomógł.
Przypominam, że jutro MnS jest po 15. Dwa odcinki.
Zapewne dla stałych bywalców to nie było zaskoczenie ,ale dla użytkowników ,którzy rzadko przebywają na forum ,bądź są przelotnie napewno to było spore zaskoczenie .Omar pisze:Bardzo jestem ciekawy, czy wśród niespoilerowców jest ktoś, dla kogo śmierć Taylor była totalnym zaskoczeniem. Czekam na odzew![]()
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Oczywiście - to możliwe tylko w MnS. Mąż ofiary bez przeszkód i strażników odwiedza przestępczynię, a za "atak na funkcjonariuszki" (same delikatne baby - nawet pał nie powyciągały, tylko delikatnie pod rękę
) nic nie miał
Moja mama, która zazwyczaj traktuje MnS z przymrużeniem oka, bardzo przeżyła śmierć Tay. Wczoraj jeszcze w nią nie wiarzyła.
Moja mama, która zazwyczaj traktuje MnS z przymrużeniem oka, bardzo przeżyła śmierć Tay. Wczoraj jeszcze w nią nie wiarzyła.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
-
crusaider
crusaider pisze:.... wiec w jakim ?
Czytałeś regulamin forum
W dzisiejszych odcinkach panowała bardzo smutna atmosfera
I widzieliśmy Margo
-
Gabra-Sheila
Strasznie mi się gardło ścisnęło jak Thomas się rozpłakał.
Bardzo emocjonalne są ostatnie odcinki Mody.
Margo wygląda ślicznie.
Nic się nie zmieniła przez tyle lat!
Moim zdaniem Brooke źle zrobiła, że przyszła z Ridgem na pogrzeb. W dodatku uwieszona na jego ramieniu.
Nie odmawiam jej prawa do wzięcia udziału w pogrzebie, ale mogła przyjść sama. Jack miał prawo się wkurzyć, tym bardziej, że nie wiedział w jakich stosunkach były Brooke i Taylor ostatnimi czasy.
[ Dodano: 2008-02-08, 16:09 ]
Margo wygląda ślicznie.
Moim zdaniem Brooke źle zrobiła, że przyszła z Ridgem na pogrzeb. W dodatku uwieszona na jego ramieniu.
[ Dodano: 2008-02-08, 16:09 ]
B@r pisze: Margo mieszka w domu Morgan.![]()
Zachowanie Jack'a skandaliczne , widać ,że nic nie wie o własnej córcę
Taylor i Brooke miał konflikty ,wręcz wojny ale ostatniego czasu obie żyły w bardzo dobrych stosunkach . Widać ,że starość źle wpływa na ludzi
Cieszę się ,że Margo pokazali
bardzo dobrze wyglądało , mam nadzieje ,że kiedyś wróci do serialu 
Cieszę się ,że Margo pokazali
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
W pełni popieram FanaStefci.
Jack miał prawo tak zareagować. Na jego miejscu pewnie też byłbym wkurzony na Brooke.
No i już wiemy coś więcej o doktorze Maclaine. Z niecierpliwością czekam teraz na dalszy ciąg tej konfrontacji Marka z Clarke'iem.
No i już wiemy coś więcej o doktorze Maclaine. Z niecierpliwością czekam teraz na dalszy ciąg tej konfrontacji Marka z Clarke'iem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Dawidek
- Administrator
Zgadzam się z Wami, Brooke powinna przyjść osobno na ten pogrzeb. Wtedy nie byłoby tego negatywnego wrażenia. Wydaje mi się jednak, że Jack w ogóle nie chciałby jej obecności w czasie ceremonii. Ona raczej powinna była się spodziewać, że ojciec Taylor się zjawi, więc powinna pomyśleć przynajmniej o pozorach. W obronie Brooke mógł stanąć Ridge, ale on nie ma głowy do takich rzeczy. Przeżył przecież wielką tragedię.
Same odcinki były wzruszające. Szczególnie w momentach, kiedy Ridge mówił dzieciom prawdę, oraz kiedy Amber i Jack żegnali Taylor.
Clarke się postarzał. Podobnie jak Jack.
Margo wyglądała świetnie. Była jakaś inna, niż ją zapamiętałem.
W sumie bardzo smutne odcinki. Łzy się kręciły w oczach.
Same odcinki były wzruszające. Szczególnie w momentach, kiedy Ridge mówił dzieciom prawdę, oraz kiedy Amber i Jack żegnali Taylor.
Clarke się postarzał. Podobnie jak Jack.
Margo wyglądała świetnie. Była jakaś inna, niż ją zapamiętałem.
W sumie bardzo smutne odcinki. Łzy się kręciły w oczach.