Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Adex-fan Brooke pisze:Po ożyciu Taylor -Ridge wybrał Brooke a rozwiódł się z Taylor, poza tym każde zastępstwo po Taylor można sobie nazwać zapchajdziurą, ale w przypadku Brooke i jej wielkiej historii miłości z Ridge'm to określenie jest nie na miejscu i pasuje tylko do kogoś kto nie lubi Brooke dlatego tak mówi.
Dla Ciebie nie na miejscu, dla mnie jak najbardziej. I najmniej ważne jest czy kogoś lubię czy też nie. Brooke jest mi jak najbardziej obojętna, dopóki nie wcina się między Ridge'a i Taylor. A ponieważ Tay już nie żyje nie mam zamiaru przejmować się wyskokami Bruczki.
Robi pisze:Gdy się łapie mężczyzne na dziecko ,bo nic więcej się nie ma do zaoferowania to takie cuda wychodzą .
Jak to mówią katolicy : Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy , obie panie osądził za swoje grzechy . Jedną posłał do diabła , drugą w obięcia Ridge
A od kiedy to Ty jesteś takim katolikiem? :roll: :roll: Poza tym uważaj, bo niezbadane są wyroki boskie. ::loll::

I pewnie dlatego, że Ridge został "złapany na dziecko" teraz tak cierpi po stracie ukochanej? ::loll:: Ciekawa teoria.
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Taki ze mnie katolik jak ta pani na moim avatarku :zeby: ale muszę Cię wyprowadzić z błędu i muszę stwierdzić ,że kościół katolicki nie jest w gruncie rzeczy zły , ma kilka cech dobrych :wink:
Poza tym chcę także zaznaczyć ,że Ridge to człowieka ,który ma uczucia i coś tam czuje do innych ludzi , w tym także coś czuł do Taylor . ::rad:: 8) Co dokłanie to nie wiem , ważne ,że teraz jest już górki i będzie mógł być z kobietą ,którą kocha ::ok::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Przecież to żadna teoria na żałobe Ridge'a nikt czegoś takiego nie twierdzi :roll:
A tak w ogóle to Taylor bardziej nazwałbym zapchajdziurą po Caroline ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Myślę że Stephanie troche przesadza. Tym razem wydaje mi się że Brooke ma dobre intencje. Nawet jeśli za jakiś czas związałaby się z Ridgem to nie miałbym nic przeciwko temu. Teraz Brooke się zmieniła no i nie ma już Taylor, więc jak chce to niech sobie będzie z Ridgem, ale dopiero za jakiś czas.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Jeszcze nie zapomnieliśmy o Taylor a tutaj Brook wkracza do akcji :zeby: , moim zdaniem troszeczkę za wcześnie, ale z drugiej strony kiedy Brook stara się o Forrestera to nie można odejść od ekranu, a zwłaszcza kiedy ,,dyskutuje" ze Stephanie :wink: . Co do Trici to jeszcze nigdy nie żywilam do kogoś takiej niechęci, poprostu kolejna baba chce sie wepchać w świat Forresterów i to wszystko, nie wierze aby ona pomogła Ridgowi. Bardzo mi się podobała przemowa CJa wogóle jego osoba staje się coraz bardziej interesująca, podziwiam też Bridget, że mimo wszystko tak broni matki widać, że trudne przeżycia z Deaconem sprawiły, że stała się ona o wiele bardziej dojrzała.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wiedziałem, że Stephanie nie będzie miała czystych intencji wobec Brooke. Ta jej "przyjaźń" była dla mnie od początku podejrzana. Dziś wyszło szydło z worka i poznaliśmy prawdziwe intencje Stephanie. Dziwię się też Brooke, że była tak łatwowierna. ::plask wczolo: Brooke dobrze robi, próbując ściągnąć Ridge'a do firmy. Stephanie zapomniała o jednym. Brooke i Ridge są dorośli.
Mark mi się coraz bardziej podoba. Jest taki bezpośredni, ale chyba zapomniał, że Bridget jest zajęta CJ'em. I jego ocenia CJ była trochę nie na miejscu, ponieważ tak naprawdę go nie zna.
Nie mam zdania o Tricia'i. Zastanawiam się, co ona kombinuje i czy rzeczywiście była przyjaciółką Taylor, czy stosuje tę tamą taktykę co Erica.
Mnie nie zaskoczyła reakcja CJ'a. Tak podejrzewałem, że on wiedział, że ma przyrodniego brata.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Tricia jest świetna! Mogliby ją jednak cześciej tyłem pokazywać bo... jak stoi tyłem, to łudząco jest podobna do Taylor! :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Abec

Post autor: Abec »

Dawidku, CJ wiedział o tym, że ma przyrodniego brata ("to ten twój syn z Margo?" - to nie jest reakcja człowieka, który nie wie), po prostu nie spodziewał się widzieć go w LA, a wcześniej zapewne uznawał, że skoro ojciec o nim nie mówi, to lepiej nie wypytywać.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Stephanie (musze zmienic avatar bo nie moge patrzec na tą wiedźmuchę) jest niemożliwa - Brooke nie może nawet popatrzeć na Ridge'a bo już go uwodzi! Stephanie jest przewrażliwiona na tym punkcie i tyle. Na dodatek Thomas musiał usłyszeć Jacka i tak Brooke ma przeciwko sobie połowe rodziny. ::kwasny::
C.J. jest beznadziejny. ::kwasny:: Atakuje Marka bo próbuje odebrać mu dziewczynę - poziom przedszkolaka... ::kwasny::
Abec

Udarzył po tym, jak tamten stwierdził, że chłopak "nigdy nikogo nie stracił" (albo coś takiego).
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A skąd Mark mógł wiedzieć, że CJ przeżył już śmierć kogoś bliskiego? Moim zdaniem to dość błahy powód do uderzenia kogoś w twarz. Chyba że prawdziwy powód był inny... ::chytry:: W sumie to oni obaj są siebie warci. ::jezyk:: Ale przynajmniej rozkręcają akcję, bo Brooke jest jak na razie stopowana przez Stephanie w swoich zapędach. ::jezyk::
Abec

Chyba kazdy wie o czym swiadczy wypowiadanie się na temat spraw, o których nic się nie wie.
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Dzisiejsze odcinki strasznie nudne.... :ziewam: Jedynie co mnie ruszyło to jak CJ rzucił torebką z ciastkami w stronę Marka, a trafił swojego ojca. Te ciastka musiały być cholernie twarde, że Clarka zamroczyło i padł jak długi na ziemię ;)
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Abec pisze:Udarzył po tym, jak tamten stwierdził, że chłopak "nigdy nikogo nie stracił" (albo coś takiego).
Ale mi chodzi o to że naskoczył na niego kiedy ten powiedział że szuka Bridget.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Po wielu ciekawych odcinkach te zdały się nudniejsze, ale i tak się działo -szczególnie super przygadywanie Marka i CJa, kibicuje tutaj Markowi, dobrze że nazwał CJa przemądrzałym bo CJ przesadzał i był zazdrosny no i najciekawsze na koniec Clarke dostał w głowe od CJa i oni do niego tato :)
Brooke była dziś świetna i dobrze odpiwedziała uprzedzonej Stephanie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany