Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

:idea: Ludzie, bywały przecież nudniejsze odcinki :!:

Ciekawe stracie dzisiaj miały Stephanie i Brooke , ::ok:: dobrze ,że Logan zachowała dość spory spokój i na końcu odpowiedziała Cesarzowej .

Super sceną ,była ta ostatnia kiedy biedny Clarke dostał w głowę :zeby:
Tomala

Post autor: Tomala »

CJ nie potrafi opanować złości. Jak udeżył Marka to miał rację bo ten nie miał prawa mówić że CJ nie wie co to znaczy stracić kogoś bliskiego skoro nic nie wie o życiu CJ'a. Ale jak na końcu rzucił tym workiem to już była wielka przesada.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Stephanie sama doprowadzi siebie do zawału ::plask wczolo: , rozumiem, że się martwi o Ridga, ale Brook niczego złego nie robiła. Nasza krolowa wybraża sobie, że skoro okazała trochę dobrego serca Brook to ta teraz nie ma prawa zbliżać się do Ridga. Widać, że Brook pomaga Ridgowi i jakoś on nie protestuje. Co do Thomasa to wcale mu się nie dziwię, wszyscy z otoczenia Taylor zawsze nie lubili Brook a dzieci szybko przejmują od dorosłych.
Końcówka była poprostu świetna, już się nie mogę doczekać jak Cj i Marc się pogodzą z tym, że walczą o jedną dziewczynę.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Monia pisze:Dzisiejsze odcinki strasznie nudne.... :ziewam: Jedynie co mnie ruszyło to jak CJ rzucił torebką z ciastkami w stronę Marka, a trafił swojego ojca. Te ciastka musiały być cholernie twarde, że Clarka zamroczyło i padł jak długi na ziemię ;)
Zgadzam się w 100%. Wiało nuuudą. :ziewam: Za to ostatnia scena wbiła mnie w fotel ze śmiechu. ::loll:: Ten rzut to naprawdę było coś. ::loll:: ::loll::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Stephanie to podstepna oszustka, najpierw opiekuje się Brooke, udaje jej przyjaciółkę i wogóle jest dla niej bardzo miła a teraz ma czelność mówić że ona ją tylko pilnowała by nie leciała na facetów i pomagała w opiecie Hope! Jest po prostu zakłamana i jak zwykle nie może pozbyc sie uprzedzeń. A nawet jakby Brooke związąła się z Ridge'm to co? Przecież nie rozbije jego małżeństwa bo ono juz nie istnieje. Brooke go nie zabije więc Stephanie nie ma sie o co martwić. Gdyby Logan go zdobyła to Stephanie powinna się cieszyć że Brooke jest z mężczyzna jej życia i nie ugania się za jakimis innymi mężczyznami.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Widziałem cały pierwszy odcinek i 1/4 drugiego. ::ysz:: Widzę, że mnie sporo ominęło, ale sobie to jutro nadrobię.

Stephanie jest niemożliwa. Naprawdę nie mogę zrozumieć jej filozofii i toku myślenia. Ridge nie jest małym dzieckiem, chyba o tym zapomniała. ::plask wczolo:
Co do Thomas'a, to jego reakcji się nie dziwię. Zapamiętał bardzo dobrze scenę z pogrzebu, kiedy Jack wyrzucał Brooke. Niestety, dzieci bezkrytycznie przyjmują nawet największe bzdury , jakie wygłaszają dorośli.
Podejrzewam, że Tricia ma jakiś plan. Odniołem wrażenie, że ona też nie życzy dobrze Brooke.
CJ zachowuje się jak rozwydrzony dzieciak, który został pozbawiony swojej ulubionej zabawki. Mark również zachowywał się bardzo nietaktownie. Oni sobie wzajemnie przygadywali, tak naprawdę nie wiedząc nic o sobie. ::plask wczolo: Chyba podobieństwo genów sie odezwało.
Abec, ja wiedziałem, że CJ wie, że ma brata. W trakcie pisania wczorajszego postu miałem lekkie zaciemnienie umysłu. ::loll::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

A ja rozumiem Stephani, Wy chcielibyście, żeby wasz syn był kobietą, która ma dziecko z własnym zięciem? Brooke pcha się tam, gdzie nikt jej nie chce (Jack, Thomas) i potem zgrywa skrzywdzoną przez wszystkich kobitkę. Ogólnie ten wątek mnie nudzi, bo to już wszystko kiedyś było. ::kwasny::
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Mikiks pisze:Wy chcielibyście, żeby wasz syn był kobietą, która ma dziecko z własnym zięciem?
Brooke się zmieniła a poza tym żąłuje tego co zrobiła i to bardzo więc wierzę że to się już nigdy nie powtórzy. Człowiek uczy się na błędach.
Brooke pcha się tam, gdzie nikt jej nie chce (Jack, Thomas)
No tak, zapomniałem, wepchała się bezczelnie na pogrzeb Taylor żeby komuś zrobic na złość. ::kwasny:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mikiks pisze:A ja rozumiem Stephani, Wy chcielibyście, żeby wasz syn był kobietą, która ma dziecko z własnym zięciem? Brooke pcha się tam, gdzie nikt jej nie chce (Jack, Thomas) i potem zgrywa skrzywdzoną przez wszystkich kobitkę. Ogólnie ten wątek mnie nudzi, bo to już wszystko kiedyś było. ::kwasny::
Brooke nigdzie się nie pcha, między nią i Ridge'm jest wielka więź i byłoby nienaturalne i fałszywe gdyby jako przyjaciółka, bratnia dusza nie chciała mu pomóc w takiej chwili! Nie jest ważne czy ma dziecko z zięciem czy kosmitą, to nie ma nic do rzeczy. Stephanie zwyczajnie jest uprzedzona do Loganów od zawsze z zazdrości a Thomasowi oczywiście nie ma się co dziwić bo jest jak napisaliście, poza tym to ciężki czas dla niego, nawet pewnie czuje ulge mogąc się pozłościć na kogoś.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Wspaniały pomysł z Clarkiem i jego synami :] Na prawdę jak nigdy bosko mnie zaskoczył ten wątek... :) Ciekawe jak się rozwinie, mam nadzieje, że na korzyści starganego już przez życie CJ-ja.
No a Brooke mogłaby chociaż przez jakiś czas uszanować wole dzieci Taylor i wogóle dać sobie spokój może na zawsze z Ridgem i jego rodziną... ;]
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Cios CJ'a był po prostu piękny! ! ! :serce: Bardzo się cieszyłam, że przywalił Markowi :: bow :: I jeszcze ten dźwięk przy tym, takie boom :] A poza tym to nudno było, zgadzam się z koleżankami :( :ziewam: A Thomas dobrze powiedział Brooke i dobrze, że sobie poszła!
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

W pełni się z Toba zgadzam Gabra.
Należał się Markowi ten cios od C.J.'a. ::ok:: Ale jak C.J. rzucił w Marka tą torbą z ciastkami to już była przesada.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Wczoraj nie widziałm końcówki i przyznam szczerze że najbardziej trapi mnie pytane: Clark dostał torebką z ciastkami czy workiem? - czytałam tu obie, jakby nie było sprzeczne wersje :wink:
Jaki Clark szczęśliwy :lol: ::rad:: ::cojest::
Czemu Mark nie nosi nazwiska matki?

edit---------------
Panieńskie nazwisko matki? :shock: A Margo nie nosiła nazwiska Lindly lub coś takiego?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Dzisiejsze scenki trójkącika Bridget-Mark-CJ były po prostu kapitalne. ::rad:: Bridget była świetna jak ich obu wypchnęła z mieszkania i wysłała razem na kolację. ::loll::

Brooke najpierw zaprasza Tricię z prośbą o poradę, a później... podejmuje działanie dokładnie wbrew tym radom. ::plask wczolo: ::rad:: Cała Logan. :roll:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Marisa

Post autor: Marisa »

No i dobrze, bo rady Tricii są do kitu :twisted:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Zablokowany