Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Thorne chyba przesadził z solarium ;)
Tricia mogłaby pomyśleć o nowym kostiumie kąpilowym.
Bridget mogłaby pomyśleć o innym odcieniu szminki.
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

junk pisze: Tricia mogłaby pomyśleć o nowym kostiumie kąpilowym.
To nie był jej kostium, tylko Thorne jej go pożyczył ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Pewnie został jeszcze po Macy ::jezyk::

Brooke w ostatniej scenie, jak leżała w łóżku wyglądała przepięknie :serce: ::rad::
Jak jakaś księżniczka ::rad:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Kochaniiii, ależ ostatnio nudą wieje, nawet Taft na każdą pogodę nie rady :twisted: Dajcie znać kiedy coś zacznie się dziać, bo już nie mogę patrzeć jak Brooke wchodzi do Ridga [po raz enty], Mass wykrzykuje teksty o 'jego! synu', a Bridget pędzi do dzieci... :?
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Nie podoba mi się fakt, że Stephanie trzyma w tajemnicy fakt, że Ridge jest synem Massima. Jak zwykle swoje akcje tłumaczy tym, że działa "dla dobra rodziny". Tylko często zdarza jej się zapomnieć, że to "dobro rodziny" zostaje co chwila zachwiane przez nią właśnie. :nie:
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Damians pisze: Brooke w ostatniej scenie, jak leżała w łóżku wyglądała przepięknie :serce: ::rad::
Jak jakaś księżniczka ::rad:: ::jezyk::
Dokładnie. :serce: Nikt w łóżku nie prezentuje sie tak wspaniale jak Brooke. Chociaż to pewnie dlatego że jest najpiękniejsza. :serce:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Thorne w ogóle jakis czerwony po ciele,nieźle go spiekło.Mógłby poćwiczyć troche nad brzuchem bo ma piękne muskuły i klatkę ale na brzuchu mięśni nie było znać ::rad::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiejsze odcimki super :serce: Mam nadzięję że oni naprawdę pokażą nam Portofino :mrgreen: Bo jak nie :evil: :evil: :evil:

Sally wydaje się być wyraźnie zachwycona rywalizacją z FC ::krzyw:: Mam nadzieję że firma Sally wygra :D

Bridget i Cj wspaniale zajmują się Phoebe i Steffi :serce: Oni tak ślicznie razem wyglądają, oraz dziecie ich lubią. Mam nadzieję że oni będą razem :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dzisiejsze odcinki były nawet fajne ::rad::
Eryk udawał złość ( na początku dałem się nabrać, po chwili go przejrzałem :zeby: ) i wciągnął Ridge'a w pokaz w Portofino ::rad:: Sally już skacze ze szczęścia, wcale się jej nie dziwie.

Markowi Bridget się nie dała pocałować, a CJ'owi tak :zeby:
Ten wątek zrobił się bardzo fajny. Przy basenie, kiedy usłyszeliśmy tę muzykę cyrkową brakowało mi tylko klauna - najlepiej w wykonaniu Morgan :mrgreen: ::jezyk::

Brooke dzisiaj prezentowała się wspaniale. Uwielbiam jej kłótnie ze Stefą.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Eryk rzucił rękawicę Ridge'owi hehehe ::krzyw:: Ciekawie zapowiada się ten pokaz w Portofino, to chyba we Włoszech : ) Dawno nie było już pokazu ::ok:: Mam nadzieję, że to pomoże Ridge;owi i stworzy super dzieła, zresztąErykowi też tego życzę :) CJ jest bardzo fajny i wpadł na genialny pomysl, by dziewczynki lodami zająć :D Urocze ::krzyw::
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Trójkąt Briget/CJ/Mark nareszcie zaczyna się rozkręcać :zeby: ,nie kibicuję narazie żadnemu z nich. Co prawda jesli chodzi o wygląd to bardziej podoba mi się Mark, ale to nie znaczy, że właśnie z nim ma być Briget. Moim zdaniem jak narazie każdy z nich odznacza się błyskotliwością i na miejscu Briget miałabym nie lada problem. Cieszę się ,że CJ na reszcie już nie chodzi smutny i naburmuszony tylko jego postać stała się weselsza i mniej nudna.
Dzisiaj odniosłam wrażenie, że Massimo wcale nie martwi się o Ridga tylko o swoją firmę ::kwasny:: . Eryck jako jedyny nie myślał o swojej karierze tylko o tym żeby wyciągnąć Ridga z depresji, z kolei Massimo tylko się martwi kto odziedziczy jego firmę. Chciałabym aby Stephanie wróciła do Erycka, bo trochę szkoda ich związku, a wątpie czy Massimo jest dla niej najlepszym partnerem życiowym, facet nie odznacza się zbytnią bezinteresownością.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Tomala

Post autor: Tomala »

Ale Eryk szopke odstawił przed ekipą Spectry. Naprawde zmotywował Ridga i pokazał swoją pomysłowość. To on jedyny znalazł sposóba na wyciągnięcie Ridga z dołka. Podobało mi się jak krzyknął na Stephanie i Brooke: "Żadna z was nie ma racji!" (czy coś takiego).
P.S. Stephanie już chyba wróciła do Eryka.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Hehe, Mark zastosował ostry chwyt, ale Bridget i tak była zachwycona. :serce: Oni strasznie do siebie pasują. ::rad::
A C.J. to jest straszny. Wpada do domu Bridget i pierwsze co robi to wymachuje telefonem i chwali sie Bridget że spławił Marka. Całkowicie już stracił u mnie szacunek. ::plask wczolo: A rozbawienie córeczek przyrodniego brata Bridget to jeszcze za mało żeby się z nią związać. Juz by byli parą ale jak widać Bridget nie jest do niego przekonana. a poza tym udał by się do fryzjera bo fryzura na "podpinanie się pod prąd" jest straszna. ::kwasny::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Skomentuję od razu 4 odcinki.

Tricia się przyznała do tego, że jest nieobiektywna. Jako psycholog się moim zdaniem nie sprawdza, a zaczyna się interesować nie swoimi sprawami. Zaczynam powoli zmieniać o niej zdanie. Jednak nadal będę wstrzemięźliwy, co do tego, czy ona rzeczywiście chce uwieść Ridge'a. Thorne nie powinienen obcej osobie opowiadać o rodzinnej przeszłości. Przecież ona dla niego jest prawie obcą osobą. ::plask wczolo: Ma prawo do swoich opinii, ale niech nie gada o osobistych sprawach z nieznajomymi. W takim przypadku dobrze, że zapytał się, czy Tricia leci na Ridge'a.
Brooke dobrze działa na Ridge'a widzę. Ale ten telefon przed snem był moim zdaniem niepotrzebny. To może sprawiać wrażenie, że ona się narzuca.
Macie rację, Stephanie nie ma argumentów przeciwko Brooke. Ciągle powtarza te same banały. ::plask wczolo:
Pomysł wyzwania Ridge'a na pojedynek na projekty z początku mi się nie spodobał. ::loll:: Jednak później, gdy poznałem intencje Eric'a, to stwierdziłem, że pomysł jest znakomity. To pomoże jego synowi, przynajmniej choć na chwilę zapomnieć o żałobie.
Bridget ma i szczęście i pecha jednocześnie. Szczęściem jest to, że walczy o nią dwóch ciekawych facetów. Pechem jest to, że ciężko spośród tej dwójki wybrać najlepszego. Lepiej byłoby, gdyby spławiła obu. :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Jaki pech? To MnS, więc niech najpierws spróbuje z jednym, potem z drugim :D . Nie lubiłam C.J., ale muszę przyznać że w obecnych odcinkach ma swój czar :P .
Nie wiedziałam że Eric tak bystry i pomysłowy ::jezyk:: . Ale przypadł mi do gustu jego plan. I też mam nadzieję zobaczyć Portofino!

Ha!!! Pierwszy post na 1000 stronie! Obrazek
Obrazek
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Zablokowany