Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Gabra, co do Adama, to przybiegł do lokalu - gdzie siedziała Macy z Lorenzo - z gazetą w ręku i wielkim uśmiechem na twarzy. Powiedział do Macy, że spełniły się jej sny :D ::krzyw::
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Macy come back! Thorne będzie szczęśliwy! Musi być.
Widać, że Macy czuje jeszcze coś do Thorna i że tęskni. Wszystko się układa jak za starych dobrych lat Macy z Thornem a Ridge z Brooke :) i tak mogłoby być już na zawsze! :]
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Marisa

Post autor: Marisa »

Dokładnie Płaska! :serce:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Zazwyczaj nie lubiłam pary Brooke&Ridge, ale dzisiaj drastycznie zmieniam zdanie! Spacer w Portofino extra :serce: te spojrzenia, gesty, dowcipy. A miętówki były najlepsze! brooke myslała, że Ridge się jej znów oświadczy czy jak?? :zeby:
Ale punktem odcinka była: Macy :serce: :serce: (ma ktoś linka do tego odcinka- zrymowało się :D - bo mogę jej When I fall in love słuchac przez wieki???, będę wdzięczna). Lorenzo mi się nie podoba. To przez niego Macy nie może wrócic do LA. Yhh okropny jest. Noi Adam wrócił, a z nim może cichaczem Kim :D
Massimo jak normalnie Sherlock Holmes z tymi okularami (czapeczki jeszcze brak :D ) teraz zapewne wykład zrobi naszej Brooke o nie wtrącaniu się w cudze życie.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Odcinki bardzo ciekawe i co najważniejsze piękne . Brooke i Ridge znów razem spędzają miło czas i pięknie razem wyglądają ::ok:: Widać ,że Brooke czuję się w innych związakch niż z Ridge nie naturalnie , natomiast Ridge będąc razem z Taylor nie potrafił się wyluzować i normalnie żyć. Ich związki wyglądały naprawdę dziwnie ,a jak są razem to całkiem inaczej im to wychodzi.
Tomala

Post autor: Tomala »

Nie minęły 2 miesiące (serialowe) od śmierci Taylor a Ridge już wiąże się z Brooke. To zdecydowanie za szybko. Po Adamie było widać jak się postarzał. Włosy mu zesiwiały.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Bardzo się cieszę, że znowu możemy oglądać Macy i słyszeć jej piękny głos! :serce: :serce: :serce: Wróciła jedna z moich ulubionych postaci :) A Brooke niech bierze sobie tego Ridgea, przynajmniej będzie spokój :wink: :mrgreen: Myślę że Mass i Stephanie powinni dać sobie spokój, bo prędzej czy później Brooke i Ridge się zejdą, chociaż też nie podoba mi się to, że wszystko tak szybko się toczy :roll: . Czekam na jeszcze ciekawsze sceny z Portofino :D .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ridge jeszcze nie wiąże się z Brooke -oni zawsze byli dobrymi przyjaciółmi -pamiętacie ich dobre relacje w roku 2001? A wtedy żyła Taylor, zgadzam się że Massimo przesadza nazywając spacer przyjaciół obrzydliwym -jak już to powinien powiedzieć Ridge'owi że wdowcowi nie wypada byc tak wesołym a nie Brooke -ona nie zrobiła dziś nic złego. Fajne było przypomnienei z jeziora Como z roku 1997, Brooke wyglądał podobnie bo i wtedy miała długie włosy a fryzura Ridge'a już inna ostatnio ::rad:: piękne sceny z Clarke'm i Sally na tle Portofino -natomiast część spaceru Ridge'a i Brooke i jak Massimo ją złapał to widac że to na jakimś tle tylko ::plask wczolo: ciekawe dlaczego, mogli przecież i to nakręcić w terenie :roll: Fanki Ridge'a to naciągany epizod ::plask wczolo: ::loll:: Ale najśmieszniejsze wyjaśnienie jak Macy przeżyła: wybuch ją wyrzucił ::cojest:: ::loll:: Normalnie super kobieta, jak w kreskówkach lata od wybuchu przeżywa, idzie do jakiegoś domku a tam na jej trop już wpada Adam i Lorenzo ::rad:: ::loll::
Lizzy: Nie przez Lorenzo nie może wrócić tylko przez to by nie narażać siebie i Adam an atak tych bandytów przed którymi to Adam nadal się ukrywa i uciekł z Los Angeles (jak pamiętamy uciekł po postrzale Sally)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ważne dziś było to, że Macy opowiedziała o okolicznościach uratowania jej przez ojca. Kroś sie obawiał, że ona straciła pamięć. Tymczasem ona pamięta wszystko i ukrywa się z ojcem przed mafią. Zastanawiam się tylko, czy z nimi jest Kimberly. :wink: Nie ukrywam, że pojawienie się Adam'a mnie bardzo zaskoczyło.
Ridge i Brooke pieknie się dziś prezentowali. Massimo się dziwnie zachowuje. Ta jego próba porwania Brooke jest po prostu niepoważna. ::plask wczolo: Z tymi miętusami też było zabawnie. Ja też pomyślałem, że Ridge chce się oświadczyć Brooke. :zeby: :zeby:
Sally wreszcie się rozpogodziła, jak dowiedziała się, jakie luksusy ma ten hotel. ::loll::
Nie dziwię się Thorne'owi, że powrót do Włoch spowodował nawrót wspomnień. Sally nieładnie się zachowała, obwiniając go o to, że nie ma żadnych wyrzutów sumienia. Czy ona wie, co czuje drugi człowiek?
Odcinki są piękne i coraz piękniejsze. :serce:

Edycja posta.
Adex, podejrzewam, w trakcie akcji ratunkowej pojawił się Adam, jakimś cudem udało mu się wyrwać córkę i odeszli w ostatniej chwili. Eksplozje mają chyba taką właściwość, że w czasów wybuchu pojawia się energia, która rozrzuca wszystko naokoło. Tak samo mogło odrzucić nieco dalej Macy, Adam'a i chyba jakąś kobietę.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Co do eksplozji to towarzyszy jej własnie taka jakby "siła odrzutu" (nie wiem jak to fachowo nazwać, zresztą kiedyś na jkimś wideo widziałem eksplozjęwspowolnionym tempie i było widać taka fale rozchodzaca się w powietrzu). Pamietamy wszyscy na pewno moment kiedy Thorne kiedy biegnie do samochodu zostaje odrzucony do tyłu w cwhili wybuchu.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Konferencja prasowa była przyjemna, podoba mi się to ,że cała ta impreza organizowana jest w stylu przyjaznym i lekko zabarwiony zabawą, nie widać aż tak mocno konkurencji.
Denerwuje mnie ,że wszyscy ingerują w życie Ridgea a on sam nie ma nic do powiedzenia na temat swojego życia. Po co Mass wtrąca się i zatrzymuje Brooke na ulicy, to jest dopiero bezczelność!!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Te odcinki z roku 2002 sa rewelacyjne :serce: Najpierw takie fajne rzeczy z Amber :) akcje z Sheilą :) śmierć Taylor ::jezyk:: a teraz piękna sceneria Portofino :serce: gdzie romans kwitnie :mrgreen: super te zapowiedzi, fajnie że nam je pokazują i super że dali już po raz kolejny napisy do czytania podczas piosenki (tym razem wspomnienie śpiewu Adama -przy okazji fani Kimberly przypomnieli sobie na chwilę widok tej męczącej postaci ::jezyk:: ) Massimo starał się dopiec Brooke, ale i tak źle ją postrzega a już na pewno nie rozumie Ridge'a, może więc sobie robić co chce a więź Ridge'a i Brooke jak trwała tak będzie zawsze trwać ::krzyw:: zwyczajnie ta para miewa wzloty i upadki a już na pewno mase głupich ludzi, któzy ciągle im komplikują życie -czy Ci wszyscy ludzi ekiedyś zrozumieją że na nic ich wysiłki? :roll: Nawet Deacona wg mnie, może kiedyś w jakims ostatnim odcinku byłoby miło ::rad:: Jeszcze co do Sally śmiesznie że zaczeła myśleć o Macy a ona już za jej drzwiami :twisted: i klejny plus dla Clarke'a jak on wspiera Sally, jest świetnym przyjacielem teraz :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Brooke i Ridge :serce: :serce: :serce:
Przepiękna para znowu jest razem. A w zapowiedziach mieliśmy serie pięknych i namiętnych pocałunków z ich udziałem ::rad::
Stefa jest z Eric'em, Sally z Clarke'm, a gbur Massimo został sam ze swoją manią chronienia Ridge'a ::krzyw:: ::jezyk::
"Romans kwitnie w scenerii Włoch" ::rad:: :D

Dobrze, że Macy ma zamiar się ujawnić. Ta scena, w której Sally stała na górze budynku, a Macy na dole, była piękna ::rad::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ostatnia scena bardzo namiętna :serce: Główna i czołowa para B&B znów ma się ku sobie :D Zawsze uważałem ,że rozwalanie ich małżeństwa przez osoby trzecie jest błędem ponieważ oni i tak do siebie wrócą ,a w tym czasie narobią wielu problemów innym .
Już za chwilę Sally dowie się ,że jej córka żyję . Oby tylko nie dostała zawału .
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Brooke i Ridge na pewno wkrótcesię zejdą więc starania Massima to tylko strata czasu. On ma obsesję na punkcie Ridge'a. Myśli ze sam wie co jest dla niego dobre a tak naprawde to nic o nim nie wie. Na szczęście podczas jego kłótni z Brooke Ridge stanął po jej stronie.
walka Bridget i Ridge'a była przezabawna. ::loll::
Macy postanawia więc zobaczyć się z matką, nie wiadomo jak ona na to zareaguje. Postawcie się na jej miejscu - nagle widzi osobę, która dla niej jest martwa. Nie wiem co ja bym w takiej sytuacji zrobił.
Nie lubie tego Lorenzo, niby próbuje chornić Macy a tak naprawdę to pewnie zależy mu na tym żeby Thorne mu jej nie odbił.
A tak na marginesie - Massimo porwał Brooke do jej sypialni? Co za oryginalny plan. ::loll::
Zablokowany