Bieżące odcinki cz. 1
Macy come back! Thorne będzie szczęśliwy! Musi być.
Widać, że Macy czuje jeszcze coś do Thorna i że tęskni. Wszystko się układa jak za starych dobrych lat Macy z Thornem a Ridge z Brooke
i tak mogłoby być już na zawsze! :]
Widać, że Macy czuje jeszcze coś do Thorna i że tęskni. Wszystko się układa jak za starych dobrych lat Macy z Thornem a Ridge z Brooke
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Zazwyczaj nie lubiłam pary Brooke&Ridge, ale dzisiaj drastycznie zmieniam zdanie! Spacer w Portofino extra
te spojrzenia, gesty, dowcipy. A miętówki były najlepsze! brooke myslała, że Ridge się jej znów oświadczy czy jak??
Ale punktem odcinka była: Macy
(ma ktoś linka do tego odcinka- zrymowało się
- bo mogę jej When I fall in love słuchac przez wieki???, będę wdzięczna). Lorenzo mi się nie podoba. To przez niego Macy nie może wrócic do LA. Yhh okropny jest. Noi Adam wrócił, a z nim może cichaczem Kim
Massimo jak normalnie Sherlock Holmes z tymi okularami (czapeczki jeszcze brak
) teraz zapewne wykład zrobi naszej Brooke o nie wtrącaniu się w cudze życie.
Ale punktem odcinka była: Macy
Massimo jak normalnie Sherlock Holmes z tymi okularami (czapeczki jeszcze brak
Odcinki bardzo ciekawe i co najważniejsze piękne . Brooke i Ridge znów razem spędzają miło czas i pięknie razem wyglądają
Widać ,że Brooke czuję się w innych związakch niż z Ridge nie naturalnie , natomiast Ridge będąc razem z Taylor nie potrafił się wyluzować i normalnie żyć. Ich związki wyglądały naprawdę dziwnie ,a jak są razem to całkiem inaczej im to wychodzi.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Bardzo się cieszę, że znowu możemy oglądać Macy i słyszeć jej piękny głos!
Wróciła jedna z moich ulubionych postaci
A Brooke niech bierze sobie tego Ridgea, przynajmniej będzie spokój
Myślę że Mass i Stephanie powinni dać sobie spokój, bo prędzej czy później Brooke i Ridge się zejdą, chociaż też nie podoba mi się to, że wszystko tak szybko się toczy
. Czekam na jeszcze ciekawsze sceny z Portofino
.
- Adex-fan Brooke
Ridge jeszcze nie wiąże się z Brooke -oni zawsze byli dobrymi przyjaciółmi -pamiętacie ich dobre relacje w roku 2001? A wtedy żyła Taylor, zgadzam się że Massimo przesadza nazywając spacer przyjaciół obrzydliwym -jak już to powinien powiedzieć Ridge'owi że wdowcowi nie wypada byc tak wesołym a nie Brooke -ona nie zrobiła dziś nic złego. Fajne było przypomnienei z jeziora Como z roku 1997, Brooke wyglądał podobnie bo i wtedy miała długie włosy a fryzura Ridge'a już inna ostatnio
piękne sceny z Clarke'm i Sally na tle Portofino -natomiast część spaceru Ridge'a i Brooke i jak Massimo ją złapał to widac że to na jakimś tle tylko
ciekawe dlaczego, mogli przecież i to nakręcić w terenie
Fanki Ridge'a to naciągany epizod
Ale najśmieszniejsze wyjaśnienie jak Macy przeżyła: wybuch ją wyrzucił
Normalnie super kobieta, jak w kreskówkach lata od wybuchu przeżywa, idzie do jakiegoś domku a tam na jej trop już wpada Adam i Lorenzo
Lizzy: Nie przez Lorenzo nie może wrócić tylko przez to by nie narażać siebie i Adam an atak tych bandytów przed którymi to Adam nadal się ukrywa i uciekł z Los Angeles (jak pamiętamy uciekł po postrzale Sally)
Lizzy: Nie przez Lorenzo nie może wrócić tylko przez to by nie narażać siebie i Adam an atak tych bandytów przed którymi to Adam nadal się ukrywa i uciekł z Los Angeles (jak pamiętamy uciekł po postrzale Sally)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Ważne dziś było to, że Macy opowiedziała o okolicznościach uratowania jej przez ojca. Kroś sie obawiał, że ona straciła pamięć. Tymczasem ona pamięta wszystko i ukrywa się z ojcem przed mafią. Zastanawiam się tylko, czy z nimi jest Kimberly.
Nie ukrywam, że pojawienie się Adam'a mnie bardzo zaskoczyło.
Ridge i Brooke pieknie się dziś prezentowali. Massimo się dziwnie zachowuje. Ta jego próba porwania Brooke jest po prostu niepoważna.
Z tymi miętusami też było zabawnie. Ja też pomyślałem, że Ridge chce się oświadczyć Brooke.
Sally wreszcie się rozpogodziła, jak dowiedziała się, jakie luksusy ma ten hotel.
Nie dziwię się Thorne'owi, że powrót do Włoch spowodował nawrót wspomnień. Sally nieładnie się zachowała, obwiniając go o to, że nie ma żadnych wyrzutów sumienia. Czy ona wie, co czuje drugi człowiek?
Odcinki są piękne i coraz piękniejsze.
Edycja posta.
Adex, podejrzewam, w trakcie akcji ratunkowej pojawił się Adam, jakimś cudem udało mu się wyrwać córkę i odeszli w ostatniej chwili. Eksplozje mają chyba taką właściwość, że w czasów wybuchu pojawia się energia, która rozrzuca wszystko naokoło. Tak samo mogło odrzucić nieco dalej Macy, Adam'a i chyba jakąś kobietę.
Ridge i Brooke pieknie się dziś prezentowali. Massimo się dziwnie zachowuje. Ta jego próba porwania Brooke jest po prostu niepoważna.
Sally wreszcie się rozpogodziła, jak dowiedziała się, jakie luksusy ma ten hotel.
Nie dziwię się Thorne'owi, że powrót do Włoch spowodował nawrót wspomnień. Sally nieładnie się zachowała, obwiniając go o to, że nie ma żadnych wyrzutów sumienia. Czy ona wie, co czuje drugi człowiek?
Odcinki są piękne i coraz piękniejsze.
Edycja posta.
Adex, podejrzewam, w trakcie akcji ratunkowej pojawił się Adam, jakimś cudem udało mu się wyrwać córkę i odeszli w ostatniej chwili. Eksplozje mają chyba taką właściwość, że w czasów wybuchu pojawia się energia, która rozrzuca wszystko naokoło. Tak samo mogło odrzucić nieco dalej Macy, Adam'a i chyba jakąś kobietę.
Co do eksplozji to towarzyszy jej własnie taka jakby "siła odrzutu" (nie wiem jak to fachowo nazwać, zresztą kiedyś na jkimś wideo widziałem eksplozjęwspowolnionym tempie i było widać taka fale rozchodzaca się w powietrzu). Pamietamy wszyscy na pewno moment kiedy Thorne kiedy biegnie do samochodu zostaje odrzucony do tyłu w cwhili wybuchu.
- Marek Forrester
Konferencja prasowa była przyjemna, podoba mi się to ,że cała ta impreza organizowana jest w stylu przyjaznym i lekko zabarwiony zabawą, nie widać aż tak mocno konkurencji.
Denerwuje mnie ,że wszyscy ingerują w życie Ridgea a on sam nie ma nic do powiedzenia na temat swojego życia. Po co Mass wtrąca się i zatrzymuje Brooke na ulicy, to jest dopiero bezczelność!!
Denerwuje mnie ,że wszyscy ingerują w życie Ridgea a on sam nie ma nic do powiedzenia na temat swojego życia. Po co Mass wtrąca się i zatrzymuje Brooke na ulicy, to jest dopiero bezczelność!!
Nobody does it better
- Adex-fan Brooke
Te odcinki z roku 2002 sa rewelacyjne
Najpierw takie fajne rzeczy z Amber
akcje z Sheilą
śmierć Taylor
a teraz piękna sceneria Portofino
gdzie romans kwitnie
super te zapowiedzi, fajnie że nam je pokazują i super że dali już po raz kolejny napisy do czytania podczas piosenki (tym razem wspomnienie śpiewu Adama -przy okazji fani Kimberly przypomnieli sobie na chwilę widok tej męczącej postaci
) Massimo starał się dopiec Brooke, ale i tak źle ją postrzega a już na pewno nie rozumie Ridge'a, może więc sobie robić co chce a więź Ridge'a i Brooke jak trwała tak będzie zawsze trwać
zwyczajnie ta para miewa wzloty i upadki a już na pewno mase głupich ludzi, któzy ciągle im komplikują życie -czy Ci wszyscy ludzi ekiedyś zrozumieją że na nic ich wysiłki?
Nawet Deacona wg mnie, może kiedyś w jakims ostatnim odcinku byłoby miło
Jeszcze co do Sally śmiesznie że zaczeła myśleć o Macy a ona już za jej drzwiami
i klejny plus dla Clarke'a jak on wspiera Sally, jest świetnym przyjacielem teraz 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Brooke i Ridge
Przepiękna para znowu jest razem. A w zapowiedziach mieliśmy serie pięknych i namiętnych pocałunków z ich udziałem
Stefa jest z Eric'em, Sally z Clarke'm, a gbur Massimo został sam ze swoją manią chronienia Ridge'a
"Romans kwitnie w scenerii Włoch"
Dobrze, że Macy ma zamiar się ujawnić. Ta scena, w której Sally stała na górze budynku, a Macy na dole, była piękna
Przepiękna para znowu jest razem. A w zapowiedziach mieliśmy serie pięknych i namiętnych pocałunków z ich udziałem
Stefa jest z Eric'em, Sally z Clarke'm, a gbur Massimo został sam ze swoją manią chronienia Ridge'a
"Romans kwitnie w scenerii Włoch"
Dobrze, że Macy ma zamiar się ujawnić. Ta scena, w której Sally stała na górze budynku, a Macy na dole, była piękna
Ostatnia scena bardzo namiętna
Główna i czołowa para B&B znów ma się ku sobie
Zawsze uważałem ,że rozwalanie ich małżeństwa przez osoby trzecie jest błędem ponieważ oni i tak do siebie wrócą ,a w tym czasie narobią wielu problemów innym .
Już za chwilę Sally dowie się ,że jej córka żyję . Oby tylko nie dostała zawału .
Już za chwilę Sally dowie się ,że jej córka żyję . Oby tylko nie dostała zawału .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Brooke i Ridge na pewno wkrótcesię zejdą więc starania Massima to tylko strata czasu. On ma obsesję na punkcie Ridge'a. Myśli ze sam wie co jest dla niego dobre a tak naprawde to nic o nim nie wie. Na szczęście podczas jego kłótni z Brooke Ridge stanął po jej stronie.
walka Bridget i Ridge'a była przezabawna.
Macy postanawia więc zobaczyć się z matką, nie wiadomo jak ona na to zareaguje. Postawcie się na jej miejscu - nagle widzi osobę, która dla niej jest martwa. Nie wiem co ja bym w takiej sytuacji zrobił.
Nie lubie tego Lorenzo, niby próbuje chornić Macy a tak naprawdę to pewnie zależy mu na tym żeby Thorne mu jej nie odbił.
A tak na marginesie - Massimo porwał Brooke do jej sypialni? Co za oryginalny plan.
walka Bridget i Ridge'a była przezabawna.
Macy postanawia więc zobaczyć się z matką, nie wiadomo jak ona na to zareaguje. Postawcie się na jej miejscu - nagle widzi osobę, która dla niej jest martwa. Nie wiem co ja bym w takiej sytuacji zrobił.
Nie lubie tego Lorenzo, niby próbuje chornić Macy a tak naprawdę to pewnie zależy mu na tym żeby Thorne mu jej nie odbił.
A tak na marginesie - Massimo porwał Brooke do jej sypialni? Co za oryginalny plan.