Ja bym chciał być mafiozem ścigającym Adama Alexandra i podsłuchującym dzień i noc telefon jego córki, o której nie wiedziałbym, że przeżyła jak ta dzwoni do swojej matki, zdradzając tym samym dokładne miejsce ukrywania się Adama.
A serio to chciałbym pracować u Sally Mógłbym robić jej kawy lub herbaty i zajmować się tymi biznesowymi sprawami No i patrzeć na modelki
A ja chciałabym robić to, co chcę robić naprawdę (tylko że nie planuję wyjazdu do LA). Chciałabym pracować w szpitalu jako lekarz. Lub ewentualnie studiować medycynę pod okiem takiego przystojnego opiekuna, jakiego ma Bridget.
Teraz główna obsada mody przeniosła się do domu Logan Designer , Brooke Ridge Samantha Sally Clarke oraz zapewne będziemy mieli tam częste wizyty Massima Nick'a oraz dzieci Brooke . Jeszcze Megan powinna przenieśc się tam za role Darli. Ja na miejscu Megan zapewne bym to zrobił , poszedłbym za swoją przyjaciółką. I też chciałbym z nią pracować.
Zły pomysł z Megan, z niej taka przyjaciółka, jak z koziej dupy trąba Już wiele razy się na niej zawiodłem, zamiast pomagać Brooke na prawo i lewo, to ona wykonywała rozkazy Stephanie. Niech zostanie w FC, a Brooke zatrudni nową sekretarkę.
Chyba w tej chwili w Logan Designer tam gdzie Brooke to tam i akcja natomiast firmie Forrester Creations rządzi Stephanie ,a z nią jak wiadomo cięzko się współpracuje .