Darla Einstein

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Właśnie ta postać jest chyba lubiana przez większość widzów, chociaż być może teraz podpadła fanom Macy? ::chytry::
Śmiesznie jak Clarke zapytał czy spała z CJem ::rad:: a ona powiedziała że już wolałaby z nim :zeby: a prywatnie aktorka jest żoną serialowego CJa
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Żal mi Darli ... :( Zakochała się w Thornie, a ten ją tak potraktował :( . Mógł to jakoś jej wytłumaczyć :roll: ::ok:: . Dowiedziała się w okropny sposób :cry: .
Darla pięknie wyglądała w tej sukni, którą dostała od Clarka :: bow :: ::rad:: :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mi też jest żal Darli :cry:
Thorne potraktował ją w ochydny sposób ::kwasny::
Na miejscu Darli chyba bym się zemścił ::jezyk::
Ale nasza kochana Darla nie jest do tego zdolna :P
Awatar użytkownika
Mareczek

Dzisiaj naprawdę bardzo było mi jej żal :cry:
Zwłaszcza na końcówce drugiego odcinka :cry:
Był naprawdę załamana, roztrzęsiona :cry:
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja bym tak od razu nie obwiniał Thorne'a. Wkońcu oboje byli pijani. A ona chyba mniej niż on. Ale i tak mi jej szkoda. Jeszcze nigdy w życiu nie zaznała prawdziwej miłości.
Onyks

Post autor: Onyks »

Kocham Darlę, była Kopciuszkiem, ale karoca zmieniła się w dynię zanim Darla podbiła serce królewicza :(. Zasługuje na szczęście i na miłość. Mam nadzieję, że to nie koniec jej wątku z Thorne'm.
Awatar użytkownika
Mareczek

Szkoda, że nie pokazali wczoraj Darlii :zmiesz::
Co prawda zakończył się jej wątek, ale przecież doszła do czołówki. :|
Ma fajne zdjęcia w czołówce :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Po dzisiejszym odcinku wygląda jednak na to, że wątek Darli się jeszcze nie skończył.
Ciekawe czy ona jest w ciąży. Jeśli tak, to ona i Thorne będą mieli problem. :roll: Chociaż... może to ich do siebie jakoś zbliży? :) Cóż... Pożyjemy, zobaczymy...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

DeaconFan myślałem że Ty znasz przyszłość :roll: jeśli tak to by dziwny był Twój post.
W każdym bądź razie fajnie że wątek Darli trwa, po tylu latach jej się należy własny wątek.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Znam, znam Adex. :wink: Wiem, że trochę dziwnie to napisałem, ale w tym dziale chyba wszyscy spoilerowcy tak właśnie piszą. Jakby nie wiedzieli co będzie dalej. No, ale postaram się już tak dziwnie nie pisać. :wink:

Darli coraz bardziej mi szkoda. :( Dobrze, że chociaż na pomoc Clarke'a zawsze może liczyć. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Spoilerowcy powinni głównie komentować zachowanie bohaterów ,a nie pisać posty tego typu o których mówił Adex, to trochę śmiesznę ::krzyw::

Darla dziwnie swoje uczucia komentowała , stwierdziła ,że myślała ,że Thorne dał jej szanse ,ale przecież on nie wiedział co robi , nawet myślał ,że uprawia sex z Macy.
Czyżbym widział na stoliku Darli test ciążowy . ::chytry::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Darla jest piękna :)) I w ogóle widać, jak bardzo samotna czułą się przez te wszystkie lata. Tak jakby życie ją "omijało". I teraz niestety nadal tak jest, ale fajnie, żę widzimy teraz ją jako bohaterkę wydarzeń, a nie tylko tło ;)
Awatar użytkownika
Mareczek

Darli dzisiaj zrobiło się troszkę niedobrze :?
Ja też widziałem u niej ten test ciążowy ::chytry:: Więc nie jesteś jedyny Robi :wink:

A co do tego co napisał Adex, to nie ma sprawy, nie będę pisał tak, jak bym nie wiedział, bo przecież wiem ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Od pewnego czasu nasza kochana Darla ma wątek i to odrazu nie zbyt miły . Ale widać jedno , Thorne coraz bardziej zbliża się do Einstien i zaczyna powoli zapominać o Macy .
Szkoda tylko ,że Sally tak okrutnie traktuje Darlę. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jakoś ten wątek zanikł ::kwasny::
Oczywiście żal mi Darli, ale także żal mi Thorne'a, żal mi Sally - wszytko ŻAL...
ODPOWIEDZ