A mi jakoś ich nie żal. Sally chyba jest już bliższa pogodzenia się z Darlą. A Thorne i Darla jak byli na USG to się chyba zbliżyli do siebie. I ogólnie Thorne zapomina już o Macy a ona jest szczęśliwa że nic nie musi już ukrywać i że będzie miała dziecko z Thornem.Damians pisze:Jakoś ten wątek zanikł![]()
Oczywiście żal mi Darli, ale także żal mi Thorne'a, żal mi Sally - wszytko ŻAL...
Darla Einstein
Coś ostatnio Darli nie pokazują.
Aż zaczynam tęsknić za tą postacią. Ciekawe jak tam u niej z tą ciążą. Czy ma już duży brzuszek? Może już niedługo urodzi? Powinni ją w końcu pokazać, najlepiej w jakiejś scenie z Thorne'm.
Bardzo chciałbym, żeby ta postać znalazła w końcu szczęście u jego boku. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Z Darlą to wymuszony wątek bo aktorka w rzeczywistości też była w ciąży tylko że z aktorem grającym CJa
a wolelibyście aby w serialu tez oczekiwała dziecka CJa? 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Darla już na trwałe zakotwiczyła się u Forresterów i bardzo dobrze . Darla jest o wiele lepsza od Macy , a nawet wizerunkowo ona pasuje do Thorne niż Alexander.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Fajnie, że Thorne jest z Darlą nareszcie z własnej, nieprzymuszonej woli. A Darla coś wcześnie rodzi, no ale przynajmniej mamy nowy wątek.
I Sally ma zajęcie, nie siedzi w domu rozpamiętując krzywdy wyrządzone Macy. 
Aktorka grająca Darlę strasznie przytyła, mam nadzieję, że po urodzeniu dziecka uda jej się wrócić do poprzedniej figury.
Aktorka grająca Darlę strasznie przytyła, mam nadzieję, że po urodzeniu dziecka uda jej się wrócić do poprzedniej figury.