Darla Einstein

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Jakoś ten wątek zanikł ::kwasny::
Oczywiście żal mi Darli, ale także żal mi Thorne'a, żal mi Sally - wszytko ŻAL...
A mi jakoś ich nie żal. Sally chyba jest już bliższa pogodzenia się z Darlą. A Thorne i Darla jak byli na USG to się chyba zbliżyli do siebie. I ogólnie Thorne zapomina już o Macy a ona jest szczęśliwa że nic nie musi już ukrywać i że będzie miała dziecko z Thornem.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Coś ostatnio Darli nie pokazują. :roll: Aż zaczynam tęsknić za tą postacią. Ciekawe jak tam u niej z tą ciążą. Czy ma już duży brzuszek? Może już niedługo urodzi? Powinni ją w końcu pokazać, najlepiej w jakiejś scenie z Thorne'm. :P :) Bardzo chciałbym, żeby ta postać znalazła w końcu szczęście u jego boku. :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

No właśnie, to jest bezsensu. W ogóle scenarzyści tyle ostatnio narobili tych wątków, że nie mają kiedy ich pokazywać ::loll:: ::rad::

Jednakże najwyższy czas już pokazać, co się dzieje z Darlą...
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Pewnie pokażą ją dopiero kiedy będzie rodzić, choć to chyba niedługo. Zresztą teraz mamy ciekawszy wątek, więc ja nie narzekam. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Z Darlą to wymuszony wątek bo aktorka w rzeczywistości też była w ciąży tylko że z aktorem grającym CJa :wink: a wolelibyście aby w serialu tez oczekiwała dziecka CJa? :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Szczerze mówiąc: tak :zeby: Byłoby znacznie ciekawiej :zeby:
Faktycznie, ten wątek był chyba tylko po to, żeby rozdzielić Macy i Thorne'a, i żeby ta związała się z Deacone'm i mogła zemścić na Brooke, przy okazji dając także nowy wątek Amber ::ysz::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Obecnie czekam na powrót tej postaci, bo bardzo ją lubię :D
Wiem że aktorka grająca Darle naprawdę była w ciąży, ale przecież trochę mogliby ją pokazywać :?
Awatar użytkownika
Beja

Może ta aktorka miała jakąś zagrożoną ciążę lub wzięła sobie urlop?
Znalazłam na forum, kiedy zaczęliśmy pisać o ciąży Darli i było to w połowie kwietnia, jej ciąża na TVP powinna trwać jakieś 4 i pół miesiąca, więc powinna urodzić gdzieś na przełomie sierpnia i września. To jeszcze dość długo...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Darla już na trwałe zakotwiczyła się u Forresterów i bardzo dobrze . Darla jest o wiele lepsza od Macy , a nawet wizerunkowo ona pasuje do Thorne niż Alexander.
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

To oni już są razem na dobre?
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ja myślę, że chyba tak :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Chyba bo dzisiejszym odcniku jest pewne, że Darla jest przyjęta do rodziny Forresterów :D
Mam nadzieję że już niedługo zobaczymy ślub Darli i Thorne'a.
A tak swoja drogą to ta alba to chrztu była strasznie wielka :roll:
Awatar użytkownika
Damians

W pierwszym momencie myślałem, że to jest suknia ślubna ::loll:: ::plask wczolo:
Jej związek z Thorne'm się rozwija, tylko szkoda, że my tego nie widzimy i że nie stworzyli z tego jakiegoś większego wątku.
Pokazują ich tylko od czasu do czasu dając nam do zrozumienia, że oni są razem.
Awatar użytkownika
Mareczek

Bardzo cieszę się że rozwija się wątek Darli :D
Jej dzisiejsze oddychanie przed urodzeniem dziecka było fantastyczne ::loll::
Fajnie że są z Thorne'm już dość blisko, oczywiście już mieszkają razem, ale i tak sie ciesze.
Mam nadzieje że w następnym odcinku Darla już urodzi.
Awatar użytkownika
Beja

Fajnie, że Thorne jest z Darlą nareszcie z własnej, nieprzymuszonej woli. A Darla coś wcześnie rodzi, no ale przynajmniej mamy nowy wątek. ::rad:: I Sally ma zajęcie, nie siedzi w domu rozpamiętując krzywdy wyrządzone Macy. ::ok::
Aktorka grająca Darlę strasznie przytyła, mam nadzieję, że po urodzeniu dziecka uda jej się wrócić do poprzedniej figury. ::jezyk::
ODPOWIEDZ