Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Myślałem, że to będzie jakaś akcja w plenerze, a tą wyspę stworzyli w studiu. ::plask wczolo: Okulary Nick'a wszystko zdradzały. Wydaje mi się, że Catalina, to fikcyjna wyspa.

Gdzie Amber nie może, tak Thorne'a pośle. :D
Brooke musi wreszcie podjąć decyzję. Nie będzie przecież wiecznie wisieć między dwoma facetami. :lol: Dobrze, że Ridge poznał niecne plany swojej matki. A ona nawet się nie wstydzi tegto, co zrobiła.
Znowu miałem skojarzenia z początkami związku Deacon'a z Bridget, w momencie kiedy zaproponował on Macy ślub w Las Vegas. :|
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Najbardziej mnie rozśmieszyło i zażenowało jak zobaczyłem ten rysunek nieba i morza. Wielka tandeta.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Na miejscu Ridgea już dawno zostawiłbym Brooke, myślę, że zasługuje on na coś lepszego :P
Jak w ogóle może godzić się na te randki Logan, całować ją na pożegnanie, kiedy ta leci do innego ::rad:: Ale widać niestety ( a może stety ) jest po uszy zakochany w Logan.
Sama Brooke jest beznadziejna, jak w ogóle może twierdzić, że kocha Nicka, grać na 2 fronty, przecież jeszcze nie dawno była taka zakochana... ::plask wczolo: Jak dla mnie to Deacon byłby lepszym opiekunem dla Hope, bo przynajmniej poświęcałby jej choć trochę czasu...
Wolałbym Macy z Thornem, widać, że oboje czują coś do siebie, jednak zawsze coś lub ktoś musi im przeszkodzić kiedy są razem.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dawidku, a jednak Catalina to prawdziwa wyspa - http://pl.wikipedia.org/wiki/Catalina_Island

Macy i Deacon tworzą świetną parę ::rad::
Szkoda mi Thorne'a, ale umie on żyć bez Macy, także niech bierze się za Darlę... ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Fajnie że włączyli Thorne'a w ten wątek, gorzej że on nie wiele może zdziałać, ale ciekawa by była jakaś bójka Thorne'a i Deacona, oczywiście kibicowałbym Thorne'owi bo Deacon to prostak, Macy namieszała mu teraz w głowie, niby na plus że interesuje się dziećmi, ale też wie, iż tym imponuje Macy. Bójkę Brooke i Macy tez by fajnie zobaczyć :zeby: Fajnie że już wydała się intryga Stephanie i zgadzam się z Damiansem że to takie śmieszne odnośnie Nicka. Co do Cataliny to oczywiście że istnieje, często o niej gdzieś wspominają np. dużo w "Słonecznym Patrolu" było.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

No i dzisiaj wyszło szydło z worka , Macy i Deacon przyszli do Amber i Rick'a niby w ramach pokojowych ,a gdy to co zaplanowali nie ułożyło się po ich myśli odrazu zagrozili odebraniem dziecka , i najśmieszniejsze jest to ,że zrobiła to Macy . Przyszli Sharpowie powinni wiedzieć ,że w takiej sytuacji nikt im nie da dziecka na wycieczke do Meksyku. Odrazu pomyślałem ,że chcą uciec z tym dzieckiem do tego kraju i zostać .
Awatar użytkownika
Damians

Robi, ja też tak pomyślałem...
Ale mimo wszystko i tak im kibicuję ::rad:: Macy i Deacon tworzą przepiękną parę. Zarówno pod względem wizualnym jak i charakterem. Macy w głębi duszy jest chciwa i wredna oraz mściwa i Deacon jest taki sam. Razem pasują do siebie idealnie. Do pełnego szczęścia brakuje im tylko dziecka - Małego Eric'a. I właśnie kibicuję im, aby odebrali go Chodzącej Głupocie i Dupkowi Serialu.
I niech próbują odebrać też małą Hope ::krzyw:: Jak Brooke troszkę pocierpi, to może zrozumie, że jedynym "wybawcą" z opresji jest Ridge i wreszcie się z nim zwiąże.
Podczas dzisiejszej kłótni ze Stephanie Brooke udowodniła i pokazała, że kocha Ridge'a. Jej argumenty o zastanawianiu się mnie nie przekonują - Ridge to jej przeznaczenie. I powinna jak najszybciej się z nim ożenić.

Clark zaprojektował piękną suknię dla Macy ::rad:: Jak mierzył Deacon'a, to wyglądało to przekomicznie ::loll::

Ogólnie odcinki były bardzo fajne, a kolejne zapowiadają się równie ciekawie ::rad::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

To prawda wyszło szydło z worka z Macy jak zagroziła Amber, poczuła się jż zbyt pewnie jako narzeczona Deacona, fakt ona chce być z Deaconem, ale tak samo chce mieć władze i utrzeć nosa Brooke, robi się ona coraz bardziej bezczelna, szkoda bo dawno temu była to miła postać, ale przynajmniej jest bardzo ciekawie :zeby: i jaka super reklama! Bardzo się ciesze że Tvp1 dała pierszą z serii reklam o Deaconie, ciekawe czy dadzą inne.
Wymiana zdań między Brooke i Stephanie przekomiczna, Brooke do niej na koniec że ma mały móżdżek :lol: i poszła a Stefa się wkurzała jakby miała wykipieć ::rad::

[ Dodano: 2008-06-20, 21:00 ]
A ze strony Clarke'a miło że dał Macy suknie i od razu nawiązał przyjacielską relację z Deaconem :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Robi, zgadzam się z Tobą całkowicie, co do Macy i Deacon'a. Odniosłem wrażenie, że oni nie chcą dobra dziecka, chcą tylko utrzeć nosa Amber i reszcie. Dzisiaj całkowicie straciłem złudzenia, co do czystych intencji pary Macy-Deacon. Amber i Rick idą im na rękę, a jak oni im się odpłacają?
Brooke wreszcie powinna się zdecydować na jednego z jej adoratorów. Przeciąganie sprawy nikomu nie wyjdzie na dobre. ::krzyw::
Z tym móżdżkiem to było dobre. ::loll:: Stephanie jeszcze na widok Brooke zamknęła drzwi. :zeby: Wyglądało to zabawnie.
Zapowiedź następnych odcinków była bardzo fajna. Wszystkie są bardzo dobre. TVP ma dobry materiał do promocji serialu. ::rad::
Awatar użytkownika
Death

Post autor: Death »

Brooke i Nick na mega sztucznej wyspie bardzo dobrze wypadli ;D.
Stephanie z nowu jak każda intryga nie wypaliła, a szkoda bo Brooke do każdego faceta z którym rozmawia mówi mu, że go kocha ::plask wczolo:
Macy i Deacon pasują do siebie, ale z tym Meksykiem to wypalili . . .
Amber i Rick nie są aż tak głupi żeby nie wiedzieć o co chodzi :| Macy i Deaconowi.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Uff... Nadrobienie tych dwóch tygodni, kiedy nie oglądałam Mody trochę mi zajęło, ale pomyślałam, że warto. I widzę, że ciekawe odcinki były.
Jeśli chodzi o sprawę małego Eryka, to chciałam zauważyć coś, o czym chyba jeszcze nikt nie wspomniał - może dlatego, że nie lubicie Ricka. Mianowicie strasznie mi żal Ricka i Amber. Amber bardzo dobrze grała troskę o dziecko. Eryk ma już przecież sporo lat (powinien mieć nawet więcej niż na to wygląda ::jezyk:: ), a Amber i Rick zajmują się nim od urodzenia i niby teraz mieliby go stracić przez jakieś widzimisię Deacona i Macy? Przykro mi, staram się zrozumieć i polubić tę nową parę, ale nie mogę. Czuję do nich jakąś niechęć, oboje są według mnie fałszywi. Mam nadzieję, że znikną i pozwolą dzieciom wychowywać się tam, gdzie dotychczas.
I jeszcze niby dlaczego Macy po ślubie z Deaconem mogłaby spotykać się z dziećmi, skoro nadal będzie tą samą osobą, którą Brooke uważa za niebezpieczną dla Eryka i Hope, bo nie rozumiem?...
Nadal kibicuję parze Brooke i Nick, choć Ridge fajnie się ostatnio stara o Brooke. Mam nadzieję, że ona da jednak Ridgowi kosza (jak już go troszkę pozwodzi ::jezyk:: ).
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Masz rację Beja, w końcu Rick i Amber wychowywali tego chłopca od jego narodzin. Wg mnie to dziecko rośnie normalnie jako jedyne w serialu, urodził się w 1999 roku przed bliźniaczkami.
CJ (którego już jakiś czas nie było okazji widzieć) ma rację co do Deacona, bynajmniej rozumiem jego gniew (po tym co Deacon zrobił Becky i Bridget i jak przerwał ślub CJa z Amber), w zapowiedzi odcinka CJ mówił że Deacon jest jak omen a w odcinku było przetłumaczone jak zły duch. Fajnie że Stephanie powiedziała Macy kilka słów o tym jaki jest Deacon, ale w sumie na Thorne'a nie miała dobrego usprawiedliwienia. Za to Ridge fajnie radził Thorne'owi, który z tymi zdjęciami to chyba przesadził, ogólnie cały odcinek kręcił się wokół Macy.
Dawidek
Administrator

Beja, to samo pisałem parę dni temu, jeśli chodzi o Macy. Być może prawo stanowe i federeralne w USA są inaczej skonstruowane, niż nasz tok myślenia. Albo scenarzyści postanowili utworzyć jakąś fikcję prawną dla potrzeb serialu. . :D

CJ'owi się nie dziwię. Deacon zrujnował Zycie dwóm bliskim mu osobom. Teraz wiemy, dlaczego ostatnio się nie pojawiał. Może popełnił błąd? Gdyby od początku wykazywał dezaprobatę i powiedział upartej Macy, jak to użerał się z panem Sharpe, to może ona przynajmniej przemyślałaby ten poważny krok, jakim jest ten ślub.
Dobrze, że cała rodzina wspólnie walczy (albo stara się) by Deacon nie namieszał w życiu swoich dzieci.
Awatar użytkownika
Damians

Dawidek pisze:Beja, to samo pisałem parę dni temu, jeśli chodzi o Macy. Być może prawo stanowe i federeralne w USA są inaczej skonstruowane, niż nasz tok myślenia. Albo scenarzyści postanowili utworzyć jakąś fikcję prawną dla potrzeb serialu. . :D
A być może scenarzystom chodzi o to, o czym ja pisałem pod Twoim postem parę dni temu.

Fajnie znowu zobaczyć CJ'a ::rad::
Ten chłopka robi rewelacyjne miny. Również nie dziwię się, że nie popiera tego związku, ale... Mam nadzieję, że Deacon'owi udało się go wreszcie przekonać i będzie on dróżbą ::rad::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Haha Macy dzisiaj głupio było , wie ,że Brooke ma nad nią przewage i gdyby chciała odebrałaby jej Deacon'a .Widać ,że Logan staneła murem za Amber i Rick'iem i działa na rzecz EricIII . To co wyprawia Macy przekracza granice dobrego smaku. Jeżeli już chce się mścić na Brooke niech zrobi to bezpośrednio na niej , a nie zabiera dziecko rodzicą.
Zablokowany