Brooke z kompasem namierzyła Anne
Nawet fajny ten klub będzie Oscara. Ładny pewnie zrobią z niego drugie Las Olas.
Sheila znów bedzie mi sie snic po nocach xD.
Najlepszy koniec
Sheila: Pamietacie Mnie ?
Death: Kto by Cię niezapomiał
Dawidek Ty nie znasz żadnych spoilerów i nie wiedziałeś że Sheila wróci dziś?Dawidek pisze:Mikkis, gdyby Ridge się się bardziej starał, to już miałby w swoim organizmie kulkę od morderczyni.
Zaskoczył mnie powrót pani Carter, ale ona sama już nie jest taka dobra jak kiedyś. Owszem, były emocje, ale ona dziś mnie nie zaskoczyła.
Trochę naciągany jet jej związek z "terrorystami" jak nazwał ich Massimo. Jest na razie zbyt dużo pytań. Mam nadzieję, że najbliższe odcinki odpowiedzą na wszystkie moje wątpliwości.
Ciekawie zapowiada się nowa inicjatywa Oscar'a. Oby tylko jego wrogowie nie zepsuli jego planów. Macy może być znakomitym magnesem przyciągającym klientów do "Oz". Widać, że Oscar i Brodget mają się ku sobie.![]()
Odcinki są jednak bardzo ciekawe i chwilami spektakularne.
Dobre masz przekonanie bo to była właśnie ta sama aktorka czyli: Robin MattsonFanStefci pisze:Mam natomiast pytanie do osób, które oglądały serial "Santa Barbara". Czy Sugar nie gra przypadkiem ta sama aktorka, która grała Ginę Capwell?Mam przekonanie graniczące z pewnością, że to ta sama osoba...