Post autor: Death »

Sheila rządzi, już myslałem że uciekną, te zadowolenie gdy zobaczyła Nicka.
Brooke z kompasem namierzyła Anne :D, szkoda ze od razu nietrafiła do "wieźniów".
Nawet fajny ten klub będzie Oscara. Ładny pewnie zrobią z niego drugie Las Olas.
Sheila znów bedzie mi sie snic po nocach xD.

Najlepszy koniec

Sheila: Pamietacie Mnie ?
Death: Kto by Cię niezapomiał ::bojesie::

Post autor: GL Forever »

Damians pisze:Najlepszy czarny charakter w historii seriali ::rad:: :zeby:
W historii TEGO serialu. ::jezyk::

Łoho, co to się dzieje w MNS. Jakie bójki. Hehe. Kiedy Ridge uderzył o siebie głowy tych dwóch panów... to wyglądało strasznie sztucznie. :| ::jezyk:: A w ogóle - wowow, jaka MNS brutalna. Człowiek spłonął w piecyku.

Post autor: Mareczek »

Sheila jest boska :serce:
Kocham ją, zawsze w kiedy ona się zjawia robi się ciekawie :twisted:

Post autor: Karen »

Ale dzisiaj były akcje :D No i Bridget i Oscar wreszcie się pocałowali tak czekałam na tę chwilę :serce:
kocham M.N.S

Post autor: Kajeczka90 »

Zapowiadają się naprawdę interesujące odcinki po tym co było na jedynce dzisiaj :wink:
EVERYBODY LIES.

Post autor: Mikiks »

Ridż uderzył o siebie głowy tych dwóch panów... to wyglądało strasznie sztucznie
Jakie to było żenujące :D:D:D
A ogólnie fajne odcinki :D a Ridż jakoś mało wkurzony na Sheila za zabicie Taylor, no ale cóż, jak każdy facet w Modzie nie ma jaj ;p
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mikkis, gdyby Ridge się się bardziej starał, to już miałby w swoim organizmie kulkę od morderczyni.
Zaskoczył mnie powrót pani Carter, ale ona sama już nie jest taka dobra jak kiedyś. Owszem, były emocje, ale ona dziś mnie nie zaskoczyła.
Trochę naciągany jet jej związek z "terrorystami" jak nazwał ich Massimo. Jest na razie zbyt dużo pytań. Mam nadzieję, że najbliższe odcinki odpowiedzą na wszystkie moje wątpliwości.
Ciekawie zapowiada się nowa inicjatywa Oscar'a. Oby tylko jego wrogowie nie zepsuli jego planów. Macy może być znakomitym magnesem przyciągającym klientów do "Oz". Widać, że Oscar i Brodget mają się ku sobie. :D

Odcinki są jednak bardzo ciekawe i chwilami spektakularne. :lol:

Post autor: Mikiks »

No i lepiej by było jakby było po Ridżu :)

A w ogóle super był tekst Sheili: "nie jestem morderczynią" ::rad:: ::rad:: ::rad::

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek pisze:Mikkis, gdyby Ridge się się bardziej starał, to już miałby w swoim organizmie kulkę od morderczyni.
Zaskoczył mnie powrót pani Carter, ale ona sama już nie jest taka dobra jak kiedyś. Owszem, były emocje, ale ona dziś mnie nie zaskoczyła.
Trochę naciągany jet jej związek z "terrorystami" jak nazwał ich Massimo. Jest na razie zbyt dużo pytań. Mam nadzieję, że najbliższe odcinki odpowiedzą na wszystkie moje wątpliwości.
Ciekawie zapowiada się nowa inicjatywa Oscar'a. Oby tylko jego wrogowie nie zepsuli jego planów. Macy może być znakomitym magnesem przyciągającym klientów do "Oz". Widać, że Oscar i Brodget mają się ku sobie. :D

Odcinki są jednak bardzo ciekawe i chwilami spektakularne. :lol:
Dawidek Ty nie znasz żadnych spoilerów i nie wiedziałeś że Sheila wróci dziś? :zeby:
Ile jeszcze jest takich osób, które nic nie wiedzą? :) czyli są totalnie niespoilerowe?
Mógłby ktoś na youtube wgrać tę polską dzisiejszą reklamówkę?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: FanStefci »

Powrót Sheili to jest to! :twisted: Zaraz się wszystkim ciśnienie podniosło. ;)

Mam natomiast pytanie do osób, które oglądały serial "Santa Barbara". Czy Sugar nie gra przypadkiem ta sama aktorka, która grała Ginę Capwell? ::chytry:: Mam przekonanie graniczące z pewnością, że to ta sama osoba...
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)

Post autor: Majkel »

FanStefci pisze:Mam natomiast pytanie do osób, które oglądały serial "Santa Barbara". Czy Sugar nie gra przypadkiem ta sama aktorka, która grała Ginę Capwell? ::chytry:: Mam przekonanie graniczące z pewnością, że to ta sama osoba...
Dobre masz przekonanie bo to była właśnie ta sama aktorka czyli: Robin Mattson 8) Gina Capwell to była nietuzinkowa postać, ale chyba to nie miejsce na rozpisywanie się na ten temat :P

Post autor: FanStefci »

Dzięki za odpowiedź. :D Oj tak, Gina to była persona!! :mrgreen:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)

Post autor: agasb11 »

FanStefci pisze:Dzięki za odpowiedź. :D Oj tak, Gina to była persona!! :mrgreen:
Tak zgadzam sie Gina była niesamowita, a najlepsza w połączeniu z Kithem ::jezyk::

Post autor: Omar »

Nie potrafię opisać co się ze mną działo jak zobaczyłęm Sheilę :serce: Aż mi w klatce serce załomotało! Wspaniałe wejście i za chwilę ta reklama :: bow ::

Co prezenter mówił o Modzie pomiędzy odcinkami? coś o Forresterach i Spectrach, ale nie wiem co. Wydaje mi się, że coś pejoratywnego. Zwrócił ktoś uwagę?
EDIT: Aha, już wiem, doczytałem w innym temacie. ::krzyw::

Post autor: Szogunka »

adex - nie licząc moich początków na tym forum, to jestem niespoilerowa i autentyk bylam w szoku, że za porwaniem stoi Shiela! :shock: To wszystko jakoś się nie klei :roll:
Ale odcinki - cudne, rewelacyjne :serce: Co widać choćby po wpisach w tym temacie :wink: Nawet mając na uwadze okropnie sztuczne bójki :roll: :lol:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Zablokowany