Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Faktycznie, jakoś przeoczyłem Twój post, tak więc Stephanie już nie ma po kilku latach wątpliwości a jak niedowiarki z forum? 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja sam nie wiedziałem co o tym myśleć bo wtedy nie oglądałem jeszcze MNS i znałem to tylko z Waszych postów a jedni mieli zdanie że Brooke była w ciąży a inni sądzili że nie. Teraz już wierzę że była w ciąży.Adex-fan Brooke pisze:Faktycznie, jakoś przeoczyłem Twój post, tak więc Stephanie już nie ma po kilku latach wątpliwości a jak niedowiarki z forum?
- Adex-fan Brooke
A Bridget to jest pomylona, głosowała przeciwko Deaconowi by jej matce i jej nie zabrano udziałów a teraz przed Erykiem chwali za to Deacona 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Jestem ciekaw, czy szatański plan Eric'a sie powiedzie. Sprawowanie kontroli nad firmą, faktycnie może ułatwić jej zarządzanie. Pytanie, czy Deacon zgodzi się oddać cenne 2%. Trzeba pamiętać, że Deacon mógłby popaść w konflikt interesów. Jednocześnie miałby własną firmę, i miałby mały (ale jednak miałby) udział w konkurencyjnej firmie. Wydaje mi się, że pomysł Eric'a nie jest wcale taki głupi.
Brooke miota się i miota w swoich wątpliwościach i wyrzutach sumienia. Mam nadzieję, że powie wreszcie Ridge'owi całą prawdę. Lepiej być uczciwym, niż żyć w małżeństwie opartym na kłamstwie. Mądre słowa.
Zachowanie Sally pozostawię bez komentarza.
Brooke miota się i miota w swoich wątpliwościach i wyrzutach sumienia. Mam nadzieję, że powie wreszcie Ridge'owi całą prawdę. Lepiej być uczciwym, niż żyć w małżeństwie opartym na kłamstwie. Mądre słowa.
Zachowanie Sally pozostawię bez komentarza.
- Marek Forrester
Adex, mam takie same odczucia co do Bridget jak Ty. Ta dziewczyna nie wie czego chce i co chwile zmienia zdanie. Już od dłuższego czasu działa mi na nerwy. A kiedyś była taka fajna.
Brooke znalazła się w okropnej sytuacji. Teraz najlepszym rozwiązaniem jest powiedzieć Ridge'owi całą prawdę. Lepiej żeby dowiedział się od niej niż od kogoś innego (od Sally
). Jej zachowanie bardzo mnie ostatnio denerwuje. Tę postać również lubiłem ale teraz znów nie.
Brooke znalazła się w okropnej sytuacji. Teraz najlepszym rozwiązaniem jest powiedzieć Ridge'owi całą prawdę. Lepiej żeby dowiedział się od niej niż od kogoś innego (od Sally
OMG,ludzie trzeba robić petycje jak najszybciej!!Ja nie mam kablówki i niektóre osoby chyba też nie mają,więc głupio by było gdyby puszczali na jakimś-PULSIE.Mam nadzieję,że TVP1 nie zakończy tego wystrzałowego serialu.W prawdzie oglądam najnowsze odcinki z USA i wiem co się będzie dziać 5 lat później,lecz około 3-4 lat scen nie widziałem,oglądam od 2007 na bierząco.Co wy o tym sądzicie??
Dawidku, wg mnie powinieneś w ogóle usunąć powyższy bzdurny post
Tomala, poszukaj sobie tych scen, powinny być gdzieś na YouTube, tam jest prawie wszystko
Sally dzisiaj była rewelacyjna, jednak szantaż - taki płytki, prostacki i prostolinijny, to jest to, co jej najlepiej wychodzi
Eric też, taki jaki dwulicowy
Tu planuje wielką zemstę na Deacon'ie, najchętniej zabiłby go, a gdy ten tylko wszedł, to aż otworzył buzi z radości
Thorne dzisiaj dobrze powiedział, "chcesz oszukać największego oszusta w Los Angeles?!"
Zobaczymy, czy Deacon jest faktycznie taki naiwny...
Szczerze mówiąc wolałem starą Stephę, ta kochająca Brooke i wydająca przyjęcia dla niej jest wprost śmieszna i dziwnie się to ogląda
A Thorne jakoś wyjątkowo nie przejął się śmiercią swojej ukochanej Macy

Tomala, poszukaj sobie tych scen, powinny być gdzieś na YouTube, tam jest prawie wszystko
Sally dzisiaj była rewelacyjna, jednak szantaż - taki płytki, prostacki i prostolinijny, to jest to, co jej najlepiej wychodzi
Eric też, taki jaki dwulicowy
Zobaczymy, czy Deacon jest faktycznie taki naiwny...
Szczerze mówiąc wolałem starą Stephę, ta kochająca Brooke i wydająca przyjęcia dla niej jest wprost śmieszna i dziwnie się to ogląda
A Thorne jakoś wyjątkowo nie przejął się śmiercią swojej ukochanej Macy
To reklama, która dotyczyła odcinka z poniedziałku 11.08.2008
http://pl.youtube.com/watch?v=bfAvaJaEOeU
http://pl.youtube.com/watch?v=bfAvaJaEOeU
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".