Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex, ja to zauważyłem i nawet pisałem o tym na poprzedniej stronie :wink: :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Faktycznie, jakoś przeoczyłem Twój post, tak więc Stephanie już nie ma po kilku latach wątpliwości a jak niedowiarki z forum? ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
anita42

Post autor: anita42 »

Stephanie jest już w takim wieku, że jej się j...ie we łbie ::loll::
Tomala

Post autor: Tomala »

Adex-fan Brooke pisze:Faktycznie, jakoś przeoczyłem Twój post, tak więc Stephanie już nie ma po kilku latach wątpliwości a jak niedowiarki z forum? ::jezyk::
Ja sam nie wiedziałem co o tym myśleć bo wtedy nie oglądałem jeszcze MNS i znałem to tylko z Waszych postów a jedni mieli zdanie że Brooke była w ciąży a inni sądzili że nie. Teraz już wierzę że była w ciąży.
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

A ja prawdę mówiąc teraz się o tym dowiaduję... :o :oops: Wiedziałem tylko o tej z 89 i dziwiłem się czemu Stephanie mówi o dwójce dzieci.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A Bridget to jest pomylona, głosowała przeciwko Deaconowi by jej matce i jej nie zabrano udziałów a teraz przed Erykiem chwali za to Deacona ::plask wczolo:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Jestem ciekaw, czy szatański plan Eric'a sie powiedzie. Sprawowanie kontroli nad firmą, faktycnie może ułatwić jej zarządzanie. Pytanie, czy Deacon zgodzi się oddać cenne 2%. Trzeba pamiętać, że Deacon mógłby popaść w konflikt interesów. Jednocześnie miałby własną firmę, i miałby mały (ale jednak miałby) udział w konkurencyjnej firmie. Wydaje mi się, że pomysł Eric'a nie jest wcale taki głupi.
Brooke miota się i miota w swoich wątpliwościach i wyrzutach sumienia. Mam nadzieję, że powie wreszcie Ridge'owi całą prawdę. Lepiej być uczciwym, niż żyć w małżeństwie opartym na kłamstwie. Mądre słowa. ::ok::
Zachowanie Sally pozostawię bez komentarza.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Brooke wacha sie jakby pierwszy raz zdradziła... Oczywiście ,że Ridge musi teraz poznać prawde im szybciej tym on szybciej wybaczy.
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Adex, mam takie same odczucia co do Bridget jak Ty. Ta dziewczyna nie wie czego chce i co chwile zmienia zdanie. Już od dłuższego czasu działa mi na nerwy. A kiedyś była taka fajna.
Brooke znalazła się w okropnej sytuacji. Teraz najlepszym rozwiązaniem jest powiedzieć Ridge'owi całą prawdę. Lepiej żeby dowiedział się od niej niż od kogoś innego (od Sally :evil: ). Jej zachowanie bardzo mnie ostatnio denerwuje. Tę postać również lubiłem ale teraz znów nie.
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

OMG,ludzie trzeba robić petycje jak najszybciej!!Ja nie mam kablówki i niektóre osoby chyba też nie mają,więc głupio by było gdyby puszczali na jakimś-PULSIE.Mam nadzieję,że TVP1 nie zakończy tego wystrzałowego serialu.W prawdzie oglądam najnowsze odcinki z USA i wiem co się będzie dziać 5 lat później,lecz około 3-4 lat scen nie widziałem,oglądam od 2007 na bierząco.Co wy o tym sądzicie??
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wątek ewentualnego zdjęcia "MnS" z anteny TVP1 przenoszę do tematu "MnS na TVP1".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dawidku, wg mnie powinieneś w ogóle usunąć powyższy bzdurny post :wink:

Tomala, poszukaj sobie tych scen, powinny być gdzieś na YouTube, tam jest prawie wszystko :wink: ::jezyk::

Sally dzisiaj była rewelacyjna, jednak szantaż - taki płytki, prostacki i prostolinijny, to jest to, co jej najlepiej wychodzi :serce: ::rad:: :zeby:

Eric też, taki jaki dwulicowy :zeby: Tu planuje wielką zemstę na Deacon'ie, najchętniej zabiłby go, a gdy ten tylko wszedł, to aż otworzył buzi z radości ::loll:: Thorne dzisiaj dobrze powiedział, "chcesz oszukać największego oszusta w Los Angeles?!" ::loll::
Zobaczymy, czy Deacon jest faktycznie taki naiwny...

Szczerze mówiąc wolałem starą Stephę, ta kochająca Brooke i wydająca przyjęcia dla niej jest wprost śmieszna i dziwnie się to ogląda ::loll::

A Thorne jakoś wyjątkowo nie przejął się śmiercią swojej ukochanej Macy ::ysz:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Damians pisze:Dawidku, wg mnie powinieneś w ogóle usunąć powyższy bzdurny post :wink:
Właśnie to zrobiłem.
anita42

Post autor: anita42 »

Bridget jest na maxa denerwująca. Te jej chichoty, uśmieszki, trzepotanie włosami, zgrywanie takiej słodkiej ::kwasny:: A za chwilę prawi wszystkim dookoła morały i robi miny jakby wszystkie rozumy pozjadała.
Deacon jest teraz jej przyjacielem?! Jeżeli scenarzyści odgrzeją ten romans, niechybnie się zrzygam :zmiesz::
Bic

Post autor: Bic »

To reklama, która dotyczyła odcinka z poniedziałku 11.08.2008

http://pl.youtube.com/watch?v=bfAvaJaEOeU
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Zablokowany