Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ale nie ma co się dziwić Stephanie, w końcu całe życie nienawidziła Brooke, oskarżała ją o "kradzież" ( :zeby: ::cojest:: ) męża, syna, drugiego syna, żeby w końcu w trudnych okolicznościach zrozumieć, że jednak Brooke nie jest taka zła i warto ją przyjąć do rodziny. Stephanie się całkowicie zmieniła, popija sobie rumianek i robi na drutach kocyk dla dziecka Brooke i Ridge'a ( ::loll:: ::loll:: ::loll:: z szybkością światła!! ), a tu nagle jak grom z jasnego nieba spada na nią wiadomość, że Brooke spała z przyrodnim bratem Ridge'a. I tak dziwię się, że przyjęła to tak spokojnie, ja na jej miejscu rzucałbym "dziwkami" i "ladacznicami" na prawo i lewo ::jezyk::

Za to, że Brooke otworzyła przed brudnym Nick'iem swoją macicę, ma u mnie WIELKIEGO minusa. Dla mnie to jest gorsze od jej związku z własnym zięciem.
A Nick'a to już w ogóle nienawidzę :evil:

Akcja z tą bronią trochę naciągana ::jezyk:: Ale w tym sporze całkowicie popieram Eric'a, chociaż Deacon'a też zawsze lubiłem. Jednak ma on rację, że Bridget nie ma za grosz DUMY i jest GŁUPIA :!: :!: :!: Normalnie brak mi słów na te idiotkę. Ma Oskara, to niech do niego idzie, a nie rzuca się na łóżko z Deacon'em. Ona jest taka sama, jak jej matka! ::jezyk::

Obawiam się, że to co zrobił Eric tylko zbliży Bridget do Deacon'a. A jeżeli faktycznie będzie sparaliżowany, to Bridget w ogóle zacznie się nim opiekować, rozczulać się nad nim...

I nareszcie mieliśmy fajną zapowiedź ::rad::

I tak się zastanawiam, kiedy skończy się ten dzień?? On już chyba trwa u nas drugi tydzień ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie mamy po dwa odcinki a Briget lata w tym sweterku już bardzo długo :lol: ten dzień się nie kończy. Fajnie że wreszcie reklamę dali nową bo ostatnio było ich brak. Siwa Stephanie robiąca na drutach the best ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
anita42

Post autor: anita42 »

Strasznie mi się podoba związek Darli i Thorne'a. Oby ich częściej pokazywali, miło się patrzy :serce:
Awatar użytkownika
Damians

Podsumowując, to w ciągu jednego serialowego dnia, miało miejsce:
- Nick i Jackie byli u lekarza
- Sally ich podsłuchała
- Darla była na badaniach
- Brooke i Ridge kochali się w gabinecie
- Sally szantażowała Brooke
- Sally odwaliła "taniec zwycięstwa" xD
- Brooke była na łodzi Nick'a
- Brooke i Ridge jedli kolację
- Brooke powiedziała Ridge'owi, że spała z Nick'iem
- Ridge uderzył Nick'a
- Brooke pogodziła się z Ridge'm
- Sally odwiedziła Brooke i Ridge'a
- Brooke i Ridge odwiedzili Stephanie
- Darla była ponownie na badaniach!!
- Sally włamała się do gabinetu dr Paxon
- Eric opracował plan zemsty na Deacon'ie, podzielił się z nim ze Stephanie i Thorne'm
- Eric gadał z Deacone'm w firmie, ten jeszcze wcześniej był u Bridget
- Bridget przyjechała do Deacona
- Eric przyjechał do Deacon'a i go postrzelił
- przewieźli Deacon'a do szpitala i zrobili mu skomplikowaną operację
- Deacon odzyskał przytomność
A nie mamy pewności, czy dzień się już skończył!! ::cojest:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Stephanie znów chcę rozwalić to co jest ::plask wczolo: Jeżeli Logan z Ridge'm się dogadali to jej pretensje znów popsują relacje w rodzinie , a po co to jej :?:
Tomala

Post autor: Tomala »

Wszystko co chciałem napisać zostało już napisane przez Damiansa w jego dwóch ostatnich postach. Najlepsze jest to że Darla była 2 razy w ciągu jedengo dnia na badaniach. Ile u nich doba trwa godzin :?: ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Tomala, jeżeli chodzi o MNS, to prawie zgadzamy się we wszystkim ::jezyk:: :zeby:
Ta doba, a w szczególności ten wieczór był chyba z gumy i tak się rozciągał i rozciągał...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Z tego co ja pamiętam, to podsłuchanie Jackie i Nick'a przez Sally i te badania Darli były dzień przed, niż większość wydarzeń, które przedstawił Damians. Pamiętam, jak Darla rano przekonywała Sally, że to zły pomysł, by pójść do Brooke. Ogólnie zgadzam się, że z czasem coś w serialu kręcą. Podejrzewam, że czasem dni nie następują po sobie, tylko zdarza się, że na przykład akcja następnego odcinka toczy się tydzień później. Problem w tym, że my musimy się tego domyślać. Tylko po co Darla dzień po dniu jest na tych badaniach? ::plask wczolo:

Scenarzyści chcieli wtrącić swoje trzy grosze do dyskusji o dopuszczalności broni w USA. Tam od lat trwa dyskusja na temat ograniczenia dostępu do broni. Eric się puszy, że Deacon ma broń. A pewnie on sam ma w swoim gabinecie (i być może w swojej sypialni jeszcze) jakiś rewolwer. ::plask wczolo: Tego nie wiemy, ale ja raczej jestem pewien, że Forrester'owie mają kilka egzemplarzy broni w swej willi. Błędem Deacon'a jest to, że broń była nabita. Rozumiem, że to na wszelki wypadek, gdyby doszło do napaści mafiozów, ale chłopak powinien wykazać odrobinę wyczucia i widzieć, że broń to nie zabawka.
Eric dzisiaj przegiął. Po co on się z Deacon'em szamotał? Po to, by sobie narobić kłopotów? Bridget jest dorosła i sama ma prawo do błędów.
Nie dziwi mnie reakcja Stephanie. To było do przewidzenia.
Sakky już po prostu przesadza. Już raz się ośmieszyła, teraz znowu pakuje się w kolejne kłopoty. Będzie zdziwiona, że wszyscy wiedzą, co zrobiła Brooke.
Thorne i Darla są bardzo sympatyczni. Podoba mi się ta para. :serce:
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Też spodziewałem się takiej reakcji Stephanie.

Szkoda Deacona. Mam nadzieję, że znów będzie z Bridget.

Sally już do reszty odbiło. Mogła jeszcze założyć podsłuch w gabinecie dr Paxton. :roll: ::plask wczolo:

Z Thorna i Darli faktycznie fajna para :)
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Damians

Dawidek pisze:Z tego co ja pamiętam, to podsłuchanie Jackie i Nick'a przez Sally i te badania Darli były dzień przed, niż większość wydarzeń, które przedstawił Damians. Pamiętam, jak Darla rano przekonywała Sally, że to zły pomysł, by pójść do Brooke. Ogólnie zgadzam się, że z czasem coś w serialu kręcą. Podejrzewam, że czasem dni nie następują po sobie, tylko zdarza się, że na przykład akcja następnego odcinka toczy się tydzień później. Problem w tym, że my musimy się tego domyślać. Tylko po co Darla dzień po dniu jest na tych badaniach? ::plask wczolo:
Mylisz się Dawidku. Darla z Sally z samego rana były na badaniach, a potem razem weszły do domu Sally i wtedy właśnie ona ją przekonywała, że to zły pomysł.
I jeszcze zapomniałem dodać, że jeszcze wcześniej rano w ten sam dzień u Sally była Stephanie, a później byłą ona u Ridge'a. I u Brooke był też Nick z samego rana ::loll:: Ten dzień nigdy się nie skończy ::loll::
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Damians, zapomniałeś dodac, że Sam i Stephanie robiły na drutach jeszcze 8)
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Scenarzyści po prostu pokazują akcje inaczej tz.np.z jednego odcinka do drugiego miną dwa tygodnie i,że Darla jest teraz na badaniach,a za 2 tygodnie znowu.Tak samo z tymi wieczorami.Czasami pięć odcinków to może być jeden dzień,ale już szósty to dwa tygodnie po.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Darla nie ma wątku ,więc jej wymyślają sytuacje ,w których mogą pokazać ją oraz jej rozmiwy np z Sally.
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

Milo, ze Thorne ja pocalowal i zaproponowal wspolne mieszkanie. Bardzo lubię Darlę :-)
Jednak z odcinka na odcinek nie trawię Bridget, tzn tej aktorki.. dla mnie ona za bardzo sztucznie się peszy.
Tomala

Post autor: Tomala »

Jackie zaczęła już mieć zbyt wygórowane marzenia ::kwasny:: :evil: Ale Ridge też jest zbyt pewny że dziecko jest jego. Niby skąd może wiedzieć?
Żal mi Deacona. Ale mam wrażenie że Bridget cierpi jeszcze bardziej niż on sam.
Eryk ponosi wysoką karę za "orżnięcie" Deacona. Oby udało mu się wyjść z więzienia.
A Samatha pod wpływem Stephanie powiedziała Ridge'owi że "Brooke nie jest dla niego odpowiednią kobietą" :ziewam: Stephanie już mnie tym nudzi.
Zablokowany