Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Rysiek jaki biznesmen, po 11 latach zaczął chodzić w marynarce ::loll:: I będzie się sądził z prawnikiem :mrgreen:
"Mężczyzna do zadań specjalnych" :lol: 8)
Monika jest jakaś opętana :lol: Leszek nie chce jej widzieć, a ona wydziera się za to na cały świat ::loll::
A za chwile sobie popija drinka przy jakieś prześmiesznej muzyce i zarywa do barmana Szymona :zeby:
A ostatnia scena rewelacyjna jak na Klan :zeby: Monika chce się kochać z Szymonem, a on uciekł, a ona stłukła filiżankę ::loll::
Chciałbym być dzisiaj tym Szymonem :zeby:
Z pewnością bym stamtąd nie uciekł, i filiżanka by ocalała... ::jezyk::

Ciotka Stasia cała podniecona Lwowem ::rad::
Już planuje wycieczkę do Kazachstanu i chwalenie się mężem.
I sprowadza do siebie jakąś studentkę...

Ogólnie, to Klan jest w tej chwili serialem komediowym. Z takim dosyć pokrętnym humorem ::loll::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians pisze:Monika jest jakaś opętana :lol:
Raczej zakochana
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Tylko dziwne jest, że tak kocha Leszka, a chce się kochać z młodziutkim Szymonem :zeby:
Boże, jak ja chce żeby oni się ze sobą przespali!!!!!!!!
Ale nie ma jeszcze na ten temat żadnych spoilerów...

[shadow=black]
A jako spoiler mogę podać, że krewnym Szymona okaże się... Feliks, dawny kochanek Moniki :zeby: [/shadow]
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Brat Jacka to był kiedyś pokazany w Klanie, prawda? ::chytry:: Coś mi się kojarzy, że miał nawet jakiś wątek...
Oglądałem dzisiaj powtórkę na TVP Polonia i to beznadziejnie, że po tylu latach nieobecności postanowili go uśmiercić, tym bardziej, że ten wątek niczemu nie posłużył, bo nawet nie pokazali wypadku, ani nic. ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Oczywiście, że miał wątek, miał on problemy alkoholowe. I pamiętam też, że był okres, kiedy to Beata i Jacek mieszkali u niego.
On był całkowitym przeciwieństwem Jacka, miał chyba długie włosy, był niepoukładany itd.
Zanim zniknął, poznał chyba jakąś kobietę.

Faktycznie, wątek z jego uśmierceniem niczemu nie posłużył.

Monika jest coraz bardziej napalona na Szymona. Fajnie, że wrócił Feli z nim zawsze są śmieszne akcje.
Awatar użytkownika
Tiril

Damians pisze:Zanim zniknął, poznał chyba jakąś kobietę.
Byłą żonę Rafalskiego, z którą się ożenił i miał dziecko.
Sad but true
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dziś była Edyta wreszcie! No i okazało sie, ze jest w ciązy, rozwiodła się z męzem(ale gdy on pakował resztę swoich rzeczy oddała mu się ::kwasny:: co za historia) Uwielbiam tą aktorkę Karinę od czasów BB4.1 i życzę jej jak najlepiej i oby rozbudowali ten wątek. Na romans z dr. Lubiczem już chyba nie ma co liczyc skoro jest w ciązy , chociaż kto wie... No ale Błazej już nie wzdycha do Krystyny a chyba zacznie do jej szwagierki Moniki.Chłopak lubi dojrzałe kobiety, jeszcze została mu Ela, Grażynka ::ke:: i Dorota , może też pojsc dalej i wziasc Ciotkę Stasię
Pani Kaczorek to chyba czarny charakter jak na Klan , ale mnie ona rozbawia, chociaż chyba sie posunie do jakis gorszych kroków jak nie zdobedzie doktora
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Jaki ten Klan jest zły!!!
Dopiero co uśmiercili brata Jacka, a dzisiaj dowiadujemy się, że w wakacje zmarła Basia ::ysz:: ::kwasny::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze:Jaki ten Klan jest zły!!!
Dopiero co uśmiercili brata Jacka, a dzisiaj dowiadujemy się, że w wakacje zmarła Basia ::ysz:: ::kwasny::
Basia? Ta ruda dawna kochanka Jacka, co grała ją Aldona Orman? ::kwasny:: Niby na co zmarła?
Ostatnio zmieniony 2008-09-24, 17:59 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Właśnie jaka to była Basia? O ile kojarze to nie ta grana przez Aldonę.
Ale się uśmiałem że ten obrzydliwy Feli :lol: jest wujkiem Szymona, przynajmniej jedno ciekawsze zakończenie odcinka, Monika w lustrze ze swoją minką :lol:
Pewnie Pani Dziobek (Kaczorek ale kojarzy mi się z ta z Kaczych opowieści) zastąpi tę ględzącą bzdety Stenie u Krysi i Pawła
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Nie ta! Tamta to była Barbara, kochanka Jacka.
A Basia to byłą ta chora kobieta, co Krystyna poznała ją w szpitalu. Później miała ona wątek z Deptułą i razem zniknęli.
Deptuła nawet porzucił uczelnię, żeby się nią opiekować.

Wielka szkoda, bo ona była takim symbolem walki z chorobą, a teraz ją uśmiercili.

Kolejna bezsensowna śmierć, która zajmuje tylko dwie sceny ::ysz::

[ Dodano: 2008-09-29, 15:40 ]
Kilka ciekawych spoilerów:
:D
[shadow=black]
- po jakiejś zabawie pijana Monika pójdzie do swojego gabinetu, a za nią podąży Szymon... ::chytry:: Mam nadzieję, że dojdzie chociaż do pocałunku!!

- Krystyna z pomocą pani Kaczorek wyda przyjecie rodem z wyższych sfer, dla docenta Deptuły, główna atrakcją będzie wiolonczelistka. Pani Kaczorek zbliży się do Deptuły.

- Ela i Jurek będą tańczyć w restauracji

[/shadow]

[ Dodano: 2008-10-13, 13:51 ]
Wielki spoiler:

[shadow=black]Monika prześpi się z Szymonem i będzie im ze sobą dobrze[/shadow]

W ŚS jest nawet zdjęcie ich w dwuznacznej pozie ::rad::
Primok

Post autor: Primok »

[shadow=black]Cos ma miedzy nimi byc, ale watpie, ze dojdzie do czegos "powazniejszego".

Tymczasem pojawi sie Konrad Michta, ktory byl zakochany w Elzbiecie i znowu sie spotkaja :wink: .[/shadow]
Awatar użytkownika
Damians

Primok pisze:Cos ma miedzy nimi byc, ale watpie, ze dojdzie do czegos "powazniejszego".
[shadow=black]
"Po spędzonej z szefową nocy Szymon czuje się niezręcznie. Monika zapewnia go, że nie powinien mieć wyrzutów sumienia. Ona niczego nie żałuje. Co więcej, wszystko wskazuje, ze chce kontynuować związek ze studentem..."[/shadow]

Dosyć jednoznaczny tekst ::rad::
Ostatnio zmieniony 2008-10-13, 21:33 przez Damians, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tiril

Primok pisze:[shadow=black]
Tymczasem pojawi sie Konrad Michta, ktory byl zakochany w Elzbiecie i znowu sie spotkaja :wink: .[/shadow]
[shadow=black]To ten niewydarzony poeta?[/shadow]
Sad but true
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Coraz bardziej nudzi mnie wątek Beaty ::kwasny::
Już mam dosyć oglądania jej obrażonej twarzy i ciągłego paplania o miłości, zdradzie, Jacku itp.

Za to podoba mi się wątek Poli :P
A szczególnie domyślania się cioci Stasi i Jeremiaszka :lol:
Fajnie by było jakby się okazała że Pola pracuje jako prostytutka lub jakaś dziewczyna do towarzystwa.

Ciekawe jak skończy się wątek Olki z profesorem Sarmackim :|
Jakoś nie mam do niego przekonania i nie popieram by się rozwinął :roll:
ODPOWIEDZ