Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Brooke - szmata i hipokrytka tyle w tym temacie... to jak przyszła z porucznikiem Bakerem było obleśne.. i to zerwanie naszyjnika...
Miałem to właśnie napisać, ale widzę, że już ktoś mnie uprzedził. Mogę tylko dodać, że to ' wyjątkowa' suka :P

Teksty z dzisiejszego odcinka są bezcenne: " intrygantka z pustyni" - Ambrozja, " intrygantka z doliny" - Brooke ::loll::
Współczuję Massimowi żony) ale i tak lubię Jackie :P). Miejmy nadzieję, że ten jego dzisiejszy upadek to nic groźnego. Felicia ładnie dziś wyglądała :wink: .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Teksty z dzisiejszego odcinka są bezcenne: " intrygantka z pustyni" - Ambrozja, " intrygantka z doliny" - Brooke ::loll::
Tekst roku!!! :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby:

Massimo caputnął :lol: Dusił się jak smok, ale zasłużył sobie na to.
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Felicia i Nick nuuuda. Amber miała rację że Brooke zrobiła się jak Stefa. Sama była ciągle gnojona przez Cesarzową a teraz robi to samo Amber chociaż wie jak to jest być ciągle tą złą...Zerwanie naszyjnika mogła sobie już darować. Mass upadł po dowiedzeniu się o figlach jego żony i Deacona miejmy nadzieje ze nic poważnego mu się nie stało....
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Amber ciągle próbowała wzbudzić w Brooke wspólczucie co do jej osoby. I jak widać się nie udało i całe szczęście . Brooke w jej wieku charowała jak wół na uczelni i w pracy, ona natomiast porywała w tym czasie dzieci ::plask wczolo: Poza tym próbowała porównać swój związek z Thomas'em do Brooke i Ridge ::loll:: Oprócz gniewu Amber po definitywnym zerwaniu z Rick i pulsującymi hormonami Thomasa nic więcej nie widze . A już przesadą jest mówienie o jakieś miłości. To się tak samo skończy jak związek z Rick'iem , kiedy ten dorósł rzucił ją bez mrugnięcia oka. Teraz uważam ,że Amber nie powinna trafić za kraty za wykorzystowanie dzieci , a do jakieś porządnej klinki. Dobrze ,że tym razem Stephanie ma oczy otwarte.
Primok

Post autor: Primok »

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że Brooke tak się zaangażowała w sprawę Thomasa i Amber - teraz to już chyba nawet bardziej niż Stephanie, czy Ridge - a jej rodzony syn przecież wcale nie jest lepszy. Wylądował nawet w szpitalu przez podobny związek, ale Brooke to jakoś w stosunku do sprawy Thomasa dziwnie spokojnie przyjęła ::plask wczolo: .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Brooke miała szansę przejrzeć się w lustrze, jakie podstawiła jej amber. Nie skorzystała z tego i nadal jest hipokrytką. Stephanie też zresztą - faworyzuje Rick'a kosztem Thomas'a oraz, jak słusznie mówi Robi, ma różne podejścia do Amber (Rick i Thomas).
Brooke widziała przecież, że Amber się wynosi, a miała jeszcze przyjść z porucznikiem czy sierżantem Baker'em. Świętsza od papieża się zrobiła...Chyba jej się spodobała rola, jaką wcześniej odgrywała Stephanie. Według mnie można tę postawę uzasadnić z psychologicznego punktu widzenia.
Massimo przeżył wielki stres. Podejrzewam, że dostał zawału. A Jackie powinna szybko wezwać karetkę. Albo Deacon.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Mnie jakoś wcale nie żal Massima. Powinien oberwać za swoją puszącą się postawę! Strasznie nie podobało mi się, jak "postanowił" że Jackie ma do niego wrócić, nie dając jej żadnego wyjścia. Ja osobiście wolę Jackie z Deaconem, przy którym widać, że się zmieniła, odpoczęła od zgiełku i od bycia "żoną Massima" niż Jackie Payne jak sama określiła.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Brooke to dziwka, zeszmaciła się przy tym ridzu na maxa, najgorsze postacie do brooke i ridż. Amber nazywa miłością swoją przekore i chec udowodnienia wszystkim, ze sie myla, ale i ma ładną fryzure, wiec mozna jej to wybaczyc. Nie moge patrzeć na nicka ;/ Jackie tez jest nudna z tym ciaglym przepraszaniem :P
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Mikiks pisze:Brooke to dziwka, zeszmaciła się przy tym ridzu na maxa, najgorsze postacie do brooke i ridż. Amber nazywa miłością swoją przekore i chec udowodnienia wszystkim, ze sie myla, ale i ma ładną fryzure, wiec mozna jej to wybaczyc. Nie moge patrzeć na nicka ;/ Jackie tez jest nudna z tym ciaglym przepraszaniem :P
A ja już drugi raz Cię proszę - pokaż mi kobietę pełnych morałów w tym serialu a obiecuję, że przyznam Ci medal. :D Właśnie jak dla mnie, na tę chwilę Brooke pokazuje przywiązanie do Ridge'a i wszystko wskazuje na to, że już zrozumiała swoje błędy. RJ trochę ją odmnienił - przynajmniej takie mam zdanie.
Mikiks

A ja już drugi raz Cię proszę - pokaż mi kobietę pełnych morałów w tym serialu a obiecuję, że przyznam Ci medal. :D Właśnie jak dla mnie, na tę chwilę Brooke pokazuje przywiązanie do Ridge'a i wszystko wskazuje na to, że już zrozumiała swoje błędy. RJ trochę ją odmnienił - przynajmniej takie mam zdanie.
Morgan :P Ona jest przynajmniej niewinna :P
Awatar użytkownika
Damians

A kto się kochał z tym obleśnym małym facetem w zamian za pomoc ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mikiks pisze:
Morgan :P Ona jest przynajmniej niewinna :P
Chyba inny serial oglądasz ::loll::
Co do Massima to jeśli umrze to pomyślcie że pewnie Jackie zgarnie jeszcze całą jego fortunę w spadku :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Adex-fan Brooke pisze:Co do Massima to jeśli umrze to pomyślcie że pewnie Jackie zgarnie jeszcze całą jego fortunę w spadku :twisted:
No nie całą, 1/3, reszta Nick i Ridge.
Ale i tak mogłaby żyć z Deacone'm do końca życia w szczęściu i dostatku - marzenie :P :P
Mikiks

Morgan jest wg mnie niewinna, bo jest ładna, wie czego chce i idzie po trupach po celu, trudno znaleźć kogoś bardziej moralnego :P :P Ale poważnie mówiąc, to ona ma najmniej win, bo jest po prostu chora, wiec to nie jest jej wina, wiec jest niewinna :: bow ::

A Brooke jest "naturalnie" łatwą, niesprawiedliwą hipokrytką.
Awatar użytkownika
Damians

A Brooke jest "naturalnie" łatwą, niesprawiedliwą hipokrytką.
A skąd ta pewność, może Brooke tez jest chora... z miłości.
Zablokowany