Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Bardzo mi sie podobał dzisiejszy drugi odcinek. Uwielbiam takie pokazowe odcinki. :serce:
Obie kolekcje były dobrze zrobione, poziom był wyrównany, a pomysł z oklaskami był dziwny. Przypomniało mi się "Od przedszkola do Opola", gdzie też wyłaniano zwyciężcę po decybelach oklasków. :|
Deacon wie, co mówi. Jeśli Massimo zostanie ubezwłasnowolniony, to Deacon położy swoje "łapska" nie tylko na jego majątku, ale zabierze mu też żonę. Mass, jeśli wyzdrowieje, odzyska prawo decydowania o sobie, ale wtedy może być już za późno. I on ma tego świadomość.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Agatka - dzięki! Żaluję bardzo, że to przegapiłam, ale nie mogę uwierzyć, że tak szybko doszło do kolejnego pokazu. Uwielbiam ten subiektywnie płynący czas w soapkach :roll:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Wczorajsze odcinki genialne były :serce: :serce: :serce: Już jak przybrali te bokserkie pozy, wiedziałam, że pojedynek będzie zacięty ::ok:: :mrgreen: To głupie wybierać po oklaskach, komu się więcej podobają kreacje :roll: I szkoda, iż Thorne przegrał :( Bo jego projekty były lepsze moim zdaniem. Jednak Eric był dumny z syna, tak miło się kończyło.. ;) Oby więcej tak zaciętych i wspaniałych pokazów w przyszłości było :)
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

Wreszcie Ridżuro dostał pstryczka w nos :P Mina, gdy usłyszał jak Eryk mówił do Thorne'a "Jesteś naszym jedynym synem" - bezcenna :zeby: :: bow ::
Tomala

Post autor: Tomala »

Fifi pisze:Wreszcie Ridżuro dostał pstryczka w nos Mina, gdy usłyszał jak Eryk mówił do Thorne'a "Jesteś naszym jedynym synem" - bezcenna
Zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Jedyne czego żałuję to to że dzisiejszy odcinek obracał się wyłącznie wokół tego.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja nie rozumiem Eryka - najpierw mówi, że już nigdy nie będzie faworyzował żadnego ze swoich synów, a chwilę później mówi Thorne'owi, że ten jest jego jedynym synem... :roll: To było niepoważne, co sobie musiał pomyśleć Ridge... Eryk popełnił kolejny błąd - kolejny po tym, jak wybrał Ridge'a jako tego, który ma zostać w FC.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zgadzam się z Tobą Beja. Eric przesadził, ale w drugą stronę. Z miny Ridge'a było widać, że nie jest zadowolony, zobaczymy, jaka będzie jego dalsza reakcja na te słowa. Z biologicznego punktu widzenia Eric ma rację - ale z biorąc pod uwagę relacje, jakie panują miedzy nim a Ridge'em, to, delikatnie mówiąc, nietakt. Przeprosiny skierowane w stronę Thorne'a były spóźnione, i to o wiele lat.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

A jeszcze w tym samym odcinku Thorne mu mówił, "obyś ty nigdy sie nie przekonał jak to jest" :D:D Jaka ta nasza "moda" jest przewrotna :D Eric popełnił błąd, ale na niekorzyść Ridge'a, więc mi się to podoba :) Darla dzisiaj pięknie wyglądała i jak zawsze wspierała męża, naprawde świetna z niej postać. :: bow ::
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

Teraz należy tylko czekac aż Ridge obrazi się na Eryk i postanowi odejśc z FC :D
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Tylko gdzie odejdzie? Przecież nie do Spectry, a w firmie Massima już pracował, to może do Jackie M? ::chytry:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Beja pisze:to może do Jackie M? ::chytry:: ::jezyk::
Mógłby siedzieć na kasie w jednym z tych butików :lol: :mrgreen:
Tomala

Damians pisze:Mógłby siedzieć na kasie w jednym z tych butików
Już go widzę podkładającego kod kreskowy pod czytnik, albo wybijającego numery na kasie fiskalnej ::loll::
Wogóle to jest bez sensu że Jackie i Nick są teraz niby najbardziej wpływowymi ludźmi w świecie mody. Przecież on się na tym kompletnie nie zna, a ona wcześniej pracowała u Lauren, więc zajmowała się kosmetykami. A Massimo jak jej podarował te butiki to mówił że nikt lepiej niż ona nie zna się na modzie :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tomala pisze:ona wcześniej pracowała u Lauren, więc zajmowała się kosmetykami
Tomala, zajmowała się modą. Lauren też ma sieć butków.
Tomala

A ja byłem pewien że to kosmetyki. Popieprzyło mi się bo Lauren kojarzy mi się z "Żarem młodości" a tam się kosmetykami zajmują.
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

Ridge jak zwykle paskudny pod każdym wzgędem... Czy on sam siebie słyszy? Jak można byc aż tak bezczelnym, wrednym i zadufanym w sobie kretynem?! ::kwasny::
Dobrze że wyjeżdża na pare tygodni, mam nadzieje żę już nie wróci :D
Co do Brooke to chyba zapomniała jak to było gdy jej Ridguś porobił ją w Wenecji tak samo jak teraz jej synuś chce porobic amber :evil:
Zablokowany