Przecież w tym programie występują zwykli śmiertelnicyRobi pisze:Oglądalność napewno będzie na poziomie ,a i uczestnicy się znajdą , duża część polskich ,,gwiazdeczek'' tylko z tego żyje , chodząc od programu do programu i albo tańczą albo śpiewają albo całują się z fokami.
Programy TVN Style
AhaDamians pisze:Przecież w tym programie występują zwykli śmiertelnicy
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Oglądałem dzisiaj program "Ja albo mój pies". I doznałem szoku
Główny bohater odcinka - buldog - był uzależniony od seksu
I na dodatek nie robił tego z innym psem, a naskakiwał ludziom na nogi i wykonywał ten ruch. Wiecie, taki jak to psy. To było odrażające. Psia niania zaproponowała żeby wykastrować psa, a właściciel się jeszcze nie zgodził!
W najnowszym "Tele tygodniu" jest napisane o nowościach na wiosnę w TVN Style i jest m.in. o "Jak dobrze wyglądać nago" w wersji polskiej. Nie będzie tego prowadził Jacyków, jak podejrzewałem, ale jakiś inny stylista, który na zdjęciu ma nawet bluzkę z takim dekoltem, jakie nosi ten prowadzący w wersji oryginalnej.
Na wiosnę ma się też pojawić program "Zawody", co chyba będzie polską wersją programu "Wyznania", w którym ludzie opowiadają ciekawe historie ze swojej pracy.
Ma być również jakiś program prowadzony przez Supernianię, chyba jakiś poradnikowy.
W najnowszym "Tele tygodniu" jest napisane o nowościach na wiosnę w TVN Style i jest m.in. o "Jak dobrze wyglądać nago" w wersji polskiej. Nie będzie tego prowadził Jacyków, jak podejrzewałem, ale jakiś inny stylista, który na zdjęciu ma nawet bluzkę z takim dekoltem, jakie nosi ten prowadzący w wersji oryginalnej.
Na wiosnę ma się też pojawić program "Zawody", co chyba będzie polską wersją programu "Wyznania", w którym ludzie opowiadają ciekawe historie ze swojej pracy.
Ma być również jakiś program prowadzony przez Supernianię, chyba jakiś poradnikowy.
O! To fajnieTomala pisze:Na wiosnę ma się też pojawić program "Zawody", co chyba będzie polską wersją programu "Wyznania", w którym ludzie opowiadają ciekawe historie ze swojej pracy
To musiało śmiesznie wyglądaćTomala pisze:I na dodatek nie robił tego z innym psem, a naskakiwał ludziom na nogi i wykonywał ten ruch.
Na TVN Style tydzień temu ruszył już nowy sezon "Magla towarzyskiego". Bardzo na to czekałem, ale muszę powiedzieć że odcinek nie był jakiś wyjątkowy.
Jestem też bardzo zawiedziony polskim "Jak dobrze wyglądać nago". Po 1. odcinek trwa tylko pół godziny a w oryginale godzinę. Ten stylista też jakiś taki dziwny. Oryginał o wiele lepszy.
Jestem też bardzo zawiedziony polskim "Jak dobrze wyglądać nago". Po 1. odcinek trwa tylko pół godziny a w oryginale godzinę. Ten stylista też jakiś taki dziwny. Oryginał o wiele lepszy.
- Marek Forrester
Nie wiem kto to Anthea Turner. Czy to ta z "Perfekcyjnej pani domu"? Ale taki opis pasuje też do Bree HodgeDamians pisze:Ostatnio z Kwaśniewskiej robią polską Anthea'e Turner. Pierze, prasuje, sprząta, zaraz zacznie pewnie gotować
"Magiel towarzyski" był wczoraj ciekawy. Zbigniew Hołdys mówił mądre moim zdaniem rzeczy.
Podoba mi się cykl "66 niezapomnianych - tego nie widzieliście". Mamy tam wszystko po trochu, więc każdy znajdzie coś dla siebie.
Toamla, tyle oglądasz tej telewizji i tego nie wiesz? Wstyd! Oczywiście, że takTomala pisze:Nie wiem kto to Anthea Turner. Czy to ta z "Perfekcyjnej pani domu"?
Primok, właśnie nie było jeszcze tego odcinka. Chyba, ze coś przegapiliśmy
http://film.interia.pl/telewizja/serial ... li,1294843
1 maja na antenie TVN Style zadebiutuje nowy cykl "66...". Tym razem będzie to "66 niezapomnianych seriali"
Myślę, że to świetny pomysł. Uwielbiam seriale, więc to dla mnie coś czego nie można przegapić.
1 maja na antenie TVN Style zadebiutuje nowy cykl "66...". Tym razem będzie to "66 niezapomnianych seriali"