Programy TVN Style

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Robi pisze:Oglądalność napewno będzie na poziomie ,a i uczestnicy się znajdą , duża część polskich ,,gwiazdeczek'' tylko z tego żyje , chodząc od programu do programu i albo tańczą albo śpiewają albo całują się z fokami. ::loll::
Przecież w tym programie występują zwykli śmiertelnicy :lol: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Damians pisze:Przecież w tym programie występują zwykli śmiertelnicy
Aha :oops: sądziłem ,że kolejny program o gwiazdach. :roll:
Tomala

Post autor: Tomala »

Oglądałem dzisiaj program "Ja albo mój pies". I doznałem szoku :shock: Główny bohater odcinka - buldog - był uzależniony od seksu :shock: :!: I na dodatek nie robił tego z innym psem, a naskakiwał ludziom na nogi i wykonywał ten ruch. Wiecie, taki jak to psy. To było odrażające. Psia niania zaproponowała żeby wykastrować psa, a właściciel się jeszcze nie zgodził!
W najnowszym "Tele tygodniu" jest napisane o nowościach na wiosnę w TVN Style i jest m.in. o "Jak dobrze wyglądać nago" w wersji polskiej. Nie będzie tego prowadził Jacyków, jak podejrzewałem, ale jakiś inny stylista, który na zdjęciu ma nawet bluzkę z takim dekoltem, jakie nosi ten prowadzący w wersji oryginalnej.
Na wiosnę ma się też pojawić program "Zawody", co chyba będzie polską wersją programu "Wyznania", w którym ludzie opowiadają ciekawe historie ze swojej pracy.
Ma być również jakiś program prowadzony przez Supernianię, chyba jakiś poradnikowy.
Goku

Post autor: Goku »

Tomala pisze:Na wiosnę ma się też pojawić program "Zawody", co chyba będzie polską wersją programu "Wyznania", w którym ludzie opowiadają ciekawe historie ze swojej pracy
O! To fajnie :) "Wyznania" to obecnie mój ulubiony program na TVN Style! Najlepszy był odcinek o barmanach :mrgreen:.
Tomala pisze:I na dodatek nie robił tego z innym psem, a naskakiwał ludziom na nogi i wykonywał ten ruch.
To musiało śmiesznie wyglądać ::loll:: Też bym się na kastrację psa nie zgodził! Powiedziałbym jej, żeby lepiej wykastrowała swojego męża nożem kuchennym, żeby przypadkiem nie było więcej takich tępaków jak ona.
Awatar użytkownika
Damians

Nowy sezon Lekcji stylu rusza dopiero 29 marca.
Ale od razu z wielką bombą!!! Gościem pierwszego odcinka będzie DODA :lol:
Obrazek

Kwaśniewska zapowiedziała też, że w nowym sezonie będzie jeszcze więcej praktycznych porad w terenie.
Tomala

Na TVN Style tydzień temu ruszył już nowy sezon "Magla towarzyskiego". Bardzo na to czekałem, ale muszę powiedzieć że odcinek nie był jakiś wyjątkowy.
Jestem też bardzo zawiedziony polskim "Jak dobrze wyglądać nago". Po 1. odcinek trwa tylko pół godziny a w oryginale godzinę. Ten stylista też jakiś taki dziwny. Oryginał o wiele lepszy.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Mnie podoba się polska edycja, nie dorównuje zagranicznej, rzeczywiście jest okrojona. Sceny z metamorfozą i sesją zdjęciową mogłby być pokazane dokładniej a nie tak na szybko.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Ostatnio z Kwaśniewskiej robią polską Anthea'e Turner. Pierze, prasuje, sprząta, zaraz zacznie pewnie gotować ::loll::
Wygląda to trochę komicznie, gdyż większość Polaków myśli, że ona nic nie umie poza strojeniem się, że to jej całe życie usługują... A tu nagle uczy obsługiwania pralki i prasowania koszul :lol: :lol: :lol:
Tomala

Damians pisze:Ostatnio z Kwaśniewskiej robią polską Anthea'e Turner. Pierze, prasuje, sprząta, zaraz zacznie pewnie gotować
Nie wiem kto to Anthea Turner. Czy to ta z "Perfekcyjnej pani domu"? Ale taki opis pasuje też do Bree Hodge :serce:
"Magiel towarzyski" był wczoraj ciekawy. Zbigniew Hołdys mówił mądre moim zdaniem rzeczy.
Podoba mi się cykl "66 niezapomnianych - tego nie widzieliście". Mamy tam wszystko po trochu, więc każdy znajdzie coś dla siebie.
Primok

Post autor: Primok »

A czy Doda już była u Joli Kwaśniewskiej, bo coś zapowiadali, że ma być pod koniec marca, ale jeszcze chyba nie było :roll: . Dobre było jak wkopała Olka, że nie umie prać i sprzątać :mrgreen: .
Awatar użytkownika
Damians

Tomala pisze:Nie wiem kto to Anthea Turner. Czy to ta z "Perfekcyjnej pani domu"?
Toamla, tyle oglądasz tej telewizji i tego nie wiesz? Wstyd! Oczywiście, że tak :P

Primok, właśnie nie było jeszcze tego odcinka. Chyba, ze coś przegapiliśmy :roll: Ale wątpię, były dopiero dwa z nowej serii, jeden ten o stylu rosyjskim z Tyszkiewiczową i dzisiejszy o dobrej torebce z Oliwierem Janiakiem
Tomala

http://film.interia.pl/telewizja/serial ... li,1294843
1 maja na antenie TVN Style zadebiutuje nowy cykl "66...". Tym razem będzie to "66 niezapomnianych seriali" :D Myślę, że to świetny pomysł. Uwielbiam seriale, więc to dla mnie coś czego nie można przegapić.
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

"Magda M" jako jeden z niezapomnianych seriali? ::kwasny::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Bedzie o "Miasteczku Twin Peaks" i "Dynastii" super:) Ciekawe co bedzie na 1, pewnie "Klan" ::loll::
Tomala

Myślę, że już prędzej "M jak miłość". Myślę, że będzie też o Kiepskich, na pewno o tych wszystkich starych shitach, ale pewnie też będzie o "Modzie na sukces".
ODPOWIEDZ