I uwaga

Dokładnie. Też tak pomyślałem. I ta scena Oli z SzymonemMarek Forrester pisze: Ja również liczyłem na to ,że Olka bardziej da do zrozumienia siostrze ,że nie akceptuje jej nowego związku i ,że obie będą w dość mocnym konflikcie. Niestety tak się nie stało i pewnie Ola znajdzie nowego faceta i trójkąt Ola/Smosarski/Aga zniknie w niepamie.
Przecież wątek wcale nie zniknął. A i Edyta ciagle przypomina Halszce, aby ta zemściła się w jej imieniu na Krystynie.Ale Halszka leniwa. Taki charakter.Marek Forrester pisze:
Wątek Edyty powinien wrócić i Halszka na zlecenie Edyty powinna coś zrobić Krystynie, to byłoby ciekawe ale wydaje mi się ,że ten wątek też nie ma szans na wydłużenie. Pewnie z Edyty zrobią dobrą dziewczyne która przeszła przemianę.
I była by spelniona misja, że nieostrożnosc nie popłaca. Jestem za!Marek Forrester pisze: Ja też ciągle zastanawiam się kto zginie i ja stawiam na Polę, mimo wszystko...
Najlepiej do zakonu misjonarek, i wyjechała do dzikiej Amazonii na resztę swojego życia. Dobrze by to zrobiło serialowi.Tkk_Bolly pisze: Fajnie by było gdyby Olka z powodu związku Agi i Profesora wstąpiła do zakonu.