Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ciocia Stasia i Jacek :P
Obrazek

I uwaga :lol:

Obrazek
Tomala

Post autor: Tomala »

Czy to zdjęcie Ryśka to z jakiegoś spektaklu teatralnego? U mnie w mieście w Domu Kultury niedługo ma być jakiś spektakl z nim więc może to ten sam :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nie poznałem go :lol:

Jak czytamy w ŚS, nie tylko pokażą nam ślub Eli i Jurka, ale też wesele, tańce itd., a to wszystko odbędzie się w restauracji Moniki :D :mrgreen:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Tak czekałem na konfrontacje Olka vs. Agnieszka o dr. Smosarskiego , a tymczasem Olka tylko zrobiła zawiedzioną minę. :roll: No i na drugi dzień powiedziała, że ten związek niesmaczny. a przecież to miał być kontrowersyjny trójkąt. Ale czy już pisałem, że Agnieszka ze Smosarskim pięknie razem wyglądają? Pisałem. Ale powtórzę się to moja ulubiona para. Ostatnia jak Olka wypytywała Dorotę o zakon już myślałem, że sama chce wstąpić i nawet się ucieszyłem. Fajnie by było gdyby Olka z powodu związku Agi i Profesora wstąpiła do zakonu. No i w końcu ktoś kiedyś z rodziny pewnie pójdzie w ślady Doroty

Wątek Halszka i Edyta jak pisaliście trochę przygasł. Tzn. dziewczyny nadal się pojawiają, ale zaczęły mieć problemy jak nasi Klanowicze ::loll:: A może to i lepiej , bo teraz nie chce aby odeszły, a miło się robi jak ktoś wyzywa na Lubiczów, bo wszyscy inni nawzajem sobie słodzą ::jezyk:: Mogłyby czasami się uaktywniać, ale nie zabijać nikogo, tylko po prostu uprzykrzać regularnie życie

Mam nadzieję, że zdarzy się coś przełomowego w wątku Bogusi i Leszka, bo już od wielu tygodni u nich nudy. Aż dziwota, że co odcinek nam ich pokazują, właściwie z takimi samymi dialogami.

Pola się jak dla mnie już wypaliła. Nie wiem po co wraca. Jeszcze nam wmawiają, że bandyci już jej nie szukają. :lol: A ostatnia scena z Medyńskim mniej więcej polegała na tym, że stwierdził, że Polą zajmą się później ::jezyk::

Mam nadzieję, że pokarzą nam choć ślub Deptuły i Marioli, ale kto tam będzie, Paweł Krysia, na siłę mogą wcisnąć , Alicję, Koziełłę i Annę i na tym koniec, więc małe szanse aby pokazali. Natomiast ślubu Eli i Jurka nie mogę się doczekać :D

Bardzo lubię opowieści Stenii i te jej dylematy. A jednak Stach ją oszukał :lol:
W takim razie kto zginie? Kingę wysyłają na wymianę ze studiów. Akurat nie będzie jej w maju i czerwcu, później wakacje to akurat będzie miała aktorka urlop macierzyński
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja również liczyłem na to ,że Olka bardziej da do zrozumienia siostrze ,że nie akceptuje jej nowego związku i ,że obie będą w dość mocnym konflikcie. Niestety tak się nie stało i pewnie Ola znajdzie nowego faceta i trójkąt Ola/Smosarski/Aga zniknie w niepamieci.

Wątek Edyty powinien wrócić i Halszka na zlecenie Edyty powinna coś zrobić Krystynie, to byłoby ciekawe ale wydaje mi się ,że ten wątek też nie ma szans na wydłużenie. Pewnie z Edyty zrobią dobrą dziewczyne która przeszła przemianę.

Beata ma teraz trudną sytuację i nie jedna na jej miejscu by się załamała ale po niej widać ,że stąpa mocno po ziemi i czuje ,że została oszukana więc o nic się nie obwiania. Donata specjalnie nie wysłała Jackowi dokumentów! Wow, co za intryga i z jaką pogardą ona wyraża się o Jacku!

Ja też ciągle zastanawiam się kto zginie i ja stawiam na Polę, mimo wszystko...
Ostatnio zmieniony 2009-04-16, 21:13 przez Marek Forrester, łącznie zmieniany 1 raz.
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Marek Forrester pisze: Ja również liczyłem na to ,że Olka bardziej da do zrozumienia siostrze ,że nie akceptuje jej nowego związku i ,że obie będą w dość mocnym konflikcie. Niestety tak się nie stało i pewnie Ola znajdzie nowego faceta i trójkąt Ola/Smosarski/Aga zniknie w niepamie.
Dokładnie. Też tak pomyślałem. I ta scena Oli z Szymonem ::bojesie:: Mam nadzieję, że tylko po to aby wspomniec Adama
Marek Forrester pisze:
Wątek Edyty powinien wrócić i Halszka na zlecenie Edyty powinna coś zrobić Krystynie, to byłoby ciekawe ale wydaje mi się ,że ten wątek też nie ma szans na wydłużenie. Pewnie z Edyty zrobią dobrą dziewczyne która przeszła przemianę.
Przecież wątek wcale nie zniknął. A i Edyta ciagle przypomina Halszce, aby ta zemściła się w jej imieniu na Krystynie.Ale Halszka leniwa. Taki charakter. ::jezyk::
A i przypominam o mini-intyrydze Edyty, bo chce zamieszkac z mężem bo jej tak wygodnie i ten ma mieszkanie w Wawie. Ciekawe czy pokąza ich wspólne sceny, przecież już wprowadzili juz aktora do tej roli.
A dziewczynę dobra zrobią pewnie później z Halszki, która ostrzeże Lubiczów przez Edytą :twisted: Tak ten watek sobie dalej wyobrażam
Marek Forrester pisze: Ja też ciągle zastanawiam się kto zginie i ja stawiam na Polę, mimo wszystko...
I była by spelniona misja, że nieostrożnosc nie popłaca. Jestem za! ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To "Klan" więc oczywiście musieli zawieźć widzów z dwoma psycholkami lub z walką sióstr :ziewam:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Polusi raczej bym nie uśmiercał, ja obawiam się o Edytę. I musi coś się stać w czerwcu na koniec sezonu, skoro to nie będzie ślub Eli i Jurka...

Mnie się podoba wątek Agi z Bożenką i tymi korepetycjami. Dobry bonus zaproponowała ta korkownica - 100 zł :lol: I Aga aż pojechała do ministerstwa do ten program nauczania :mrgreen: Dobrze chociaż, że poruszyli ten temat ( choć bardziej realne byłoby, gdyby je znalazła w internecie, albo w jakiejś szkole, a nie w Ministerstwie ), bo tak, to niby skąd Aga miałaby wiedzieć, co znajduje się w testach gimnazjalnych? Gdybym ja miał komuś pomagać do takiego testu, to też bym musiał poszukać informacji, mimo tego, że pisałem ten test trzy lata temu, ale pewnie dużo się pozmieniało... "Scharakteryzuj Roland biorąc pod uwagę tendencje epoki", czy jakoś tak :shock: W życiu nie miałem w gimnazjum takich rzeczy...
Cathin

Post autor: Cathin »

Ooo! To ja nie wiedziałam, że ktoś ma zginąć.... Możliwe, że Pola. Halszka coś knuje, to fakt. Ale śmierć Krychy albo Pawła byłaby równoznaczna z końcem serialu. Nie mogliby ich uśmiercić.

Przyznam, ze czekam z niecierpliwością na rozwój Akcji u Agi i Olki (odnośnie Smosarskiego). Ale pewno nic szczególnego nie będzie.

Strasznie mnie wkurza Karolina. Jak ona śmie przyłazić do Beaty po tym wszystkim?! Ja rozumiem, że jest siostrą przyrodnią Jaśka, ale miała też romans z Jackiem! To tak, jakby Beata zakumplowała się z Donatką albo Panią Barbarą "lancz". Poza tym to całe "tata jacek" i "tata Rafalski".... Dżizas! Można ogłupieć!

Widzieliście, jak Jasiek wyrósł? :D Już od Karoliny wiekszy :D Tylko, że ona to wyjątkowo mała jest. A Piotra nie lubie. Jedyny psycholog w całej Warszawie. Dał ciała z Beatką i teraz cierpi. Jego wina.

PS
Może to rzeczywiście Edyta...?
Ostatnio zmieniony 2009-04-16, 21:16 przez Cathin, łącznie zmieniany 1 raz.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A kiedyś były plotki o uśmierceniu Agnieszki, może wrócą do tego?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Cathin

Post autor: Cathin »

Oby nie. To całkiem fajna postać. Kiedyś coś było, że chcieli aktorkę zmienić, bo Paulina Holtz nie chciała ju.z grać w "Klanie". Ale jak do tej pory gra...
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Damians

Nie Adex, w TT jest wywiad z Pauliną Holtz, w którym mówi o grze w Klanie itd., więc o to możemy być spokojni.

Uśmiercą tego Stacha od Steni i o to będzie cała akcja ::loll:: Albo Pana Kazia, męża Steni? ::chytry:: I tak tylko o nim mówią, od wielu lat go nie pokazują, więc to całkiem prawdopodobne...

I tak sobie myślę, że mogłaby wrócić Barbara ::rad::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Tkk_Bolly pisze: Fajnie by było gdyby Olka z powodu związku Agi i Profesora wstąpiła do zakonu.
Najlepiej do zakonu misjonarek, i wyjechała do dzikiej Amazonii na resztę swojego życia. Dobrze by to zrobiło serialowi.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Goku

Post autor: Goku »

Nie! Niech już lepiej Kaja Paschalska siedzi w tym waszym "Klanie" i nie męczy nas znowu swoim 'śpiewem' wydając nową płytę!!! xD
Primok

Post autor: Primok »

Będzie ślub, wesele, a później kolejna impreza, którą pokażą - 18-stka Maćka. Ciekawe co mu kupią na prezent :P . Cieszę się też, że Monika jednak będzie znowu z Felim :wink: .
Tiril pisze:wyjechała do dzikiej Amazonii na resztę swojego życia.
Lepiej do Chin, do tej swojej znajomej ::chytry:: .
ODPOWIEDZ