Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

Miło było ogladać Brooke normalnie rozmawiającą z Taylor, ale odmiana! Podobała mi się rodzinka Amber, fajnie obsiadła biednego Ricka. Amber ma szczęście, dwóch potencjalnych tatusiów i każdy chce zająć się dzieckiem. Podoba mi się postawa Raymonda, mógł sobie odpuścić, ale chce wziąć na siebie odpowiedzialność. A CJa męczy chyba tajemnica Amber, ale dotąd dbał tylko o jej dobro, więc płaci za nielojalność wobec Ricka.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

A ja nie widziałam takiego historycznego momentu, bo musiałam iść do dentysty! Aaaa...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wstawaj rano na powtórki... ::chytry::
Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje. ::chytry::
:mrgreen: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Aguula

Post autor: Aguula »

Odcinek byl ciekawy...tlyko... Rick mnie denerwuje... Dzisiaj kochany maz i tatus nawet dziecka zdjecie ma, a jeszcze kilka odcinkow temu zalowal nocy, kochal tak mocno Kimberly. Pokrecony jest....
Awatar użytkownika
wiwi

W życiu nie wstanę tak wcześnie :P Nagram sobie :)
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Kurcze, ja też nie widziałam dzisiejszych odcinków. Szkoda, bo z waszych opisów stwierdzam że były ciekawe. Rano nie wstanę żeby oglądać- to wykluczone a nagrać nie mam możliwości. Trudno- przeżyję. ::loll:: Za to jutro oglądam na 100%.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

mailo pisze:Nikt nie komentuje dzisiejszej obcisłej, różowej bluzki Kimberly ::chytry:: Jej fani nie oglądali dzisiaj odcinków? ::chytry:: Nie można było nie zauważyć jej podkreślonych kształtów ::jezyk::
A zauważyliście że dzisiaj był chyba pierwszy odcinek w historii serialu kiedy Brooke i Taylor nie rozmawiały o Ridge'u?? (ani o niczym co jest z nim związane:) Śmieszne jak gawędziły sobie o Amber i udzielały porad. Dziwnie wygląda jak sobie nie docinają itp. Nalot rodzinki na końcu był fajny:) No i pojawiła się Becky (w końcu!)
Rzeczywiście podkreślili dzisiaj kształty, Kim tą obcisłą bluzeczką.
Dziwnie ogląda się spokojne rozmowy Brooke z Taylor na dodatek nie na temat Ridge’a.
Podobało mi się jak CJ pocałował, Kim a ona zrobiła takie ogromne oczy.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Marisa

Post autor: Marisa »

A ja wstane o 5 :mrgreen: Dla MNS sie poswiece :) Wiwi wspolczuje- ja gdy ide do dentysty mam ochote uciekac gdzie pieprz rosnie ::rad:: :)
Awatar użytkownika
wiwi

Ja sobie nagram i powtórkę i jutzrejsze odcinki bo będę na uczelni :) A potem hurtem w sobotę oebjrzę 4 :) A dentysty też się boję, ale na szczęście nie było żadnej dziury :)
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

mailo pisze:Nikt nie komentuje dzisiejszej obcisłej, różowej bluzki Kimberly ::chytry:: Jej fani nie oglądali dzisiaj odcinków? ::chytry:: Nie można było nie zauważyć jej podkreślonych kształtów ::jezyk::
Ja oczywiście zauważyłem :mrgreen: :serce: Mam nadzieję,że będzie miała jeszcz wiele takich ubranek:serce:
Podobał mi się pocałunek CJ'a z Kim.Pewnie była 1 z najmilszych rzeczy jakie zagrał w MnS :mrgreen: Ja na jego miejscu robiłbym wszystko,aby scenę pocałunku z piękną Ashley :serce: jak najwięcej razy powtarzać :twisted:
Szkoda,że Kim nie czuje tego samego do CJ'a co CJ do niej bo byłaby z nich ładna parka :cry: Tak jakoś przykro w sercu mi się zrobiło,kiedy powiedziała,że widzi tylko Ricka :cry: Tak więc licze na następującą historię :twisted:
Rick jest przy porodzie Amber.Dziecko jest czarne,więc Rick popełnia samobójstwo,ale wcześniej zabija Amber za to,że zrobiła z niego idiotę.Kim płakałaby przez kilka miesięcy po Ricku,a w tym czasie dzielnie pocieszałby ją CJ,który później stałby się jej chłopakiem,a potem mężem :mrgreen: I wszyscy żyliby długo i szczęśliwie(ja na pewno :mrgreen: ).
Szkoda,że to Mission Impossible ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

Dzisiaj po raz pierwszy pojawiła się Becky. Na razie nie zrobiła na mnie specjalnego wrażenia, taka cicha myszka i do tego ten wiejski image ::plask wczolo:
Dziwne było to że ani Amber ani Rick nie zwrócili uwagi na ciążę Becky, może jutro będzie o tym coś więcej. Generalnie śmieszna ta rodzinka Amber, ale przynajmniej wprowadza jakiś powiew świeżości do serialu ::krzyw::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

ups jakoś post dwa razy sie napisał ::loll:: (sorry)
Ostatnio zmieniony 2006-04-21, 04:25 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 2 razy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja tu sobie czytam forum a tu już za godzinkę będzie emitowana powtórka tych ciekawych odcinków :lol: ale oczywiście udam się raczej na spoczynek, jeszcze tylko skomentuje: mamy wreszcie wiele ważnych owych postaci! Sare, Becky, Tilly...no i Tawny(cieszę się że was też zaciekawiła -rzeczywiście swoim brakiem gustu przypomina Peggy Bundy). Tez zauważyłem że scena jak otworzyła drzwi Amber i spojrzała na jej brzuch różniła się od tej z następnego odcinka. Co do Amber: ja mam na przekór Brooke do niej sentyment i życzę jej dobrze, ale Brooke też podziwiam teraz bo aktualnie wykazuje swoje największe atuty: urodę (to jak zawsze),ale mówie o jej sile zmierzenia się z zapatrzonymi w siebie samych Taylor i Ridge'a, o tym jak odmówiła napalonemu Pierce'owi seksu, o tym że wie najlepiej z całego serialu że Amber coś ukrywa. A kto zauważył jak ostatnio Thorne się troszczy o Brooke ::chytry:: ? Jaki dobry przyjaciel... :twisted:
Kimberley trzeba przyznać że wygląda tak jak Amber coraz piękniej (niestety charakterek nadal denerwujący), CJ też wreszcie ładnie wygląda po zmianie fryzury, teraz kolejna postać do radykalnej przemiany -Becky ::jezyk:: Raymond (który jak chyba zauważyliście jest w czołówce) wykazał się jednak dobrym charakterem (ale ta jego głowa w oknie rzeczywiście o mało nie wywołała u Amber porodu ::loll:: ) -a może podobała mi się ta scena bo lubię gdy zagra ten dynamiczniejszy podkład muzyczny (przysłuchujecie się mu?). Teraz musicie oglądać wszystkie odcinki, zapowiada się ciekawie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No musi być ciekawie:) położna wcześniej powiedziała że Amber urodzi lada dzień! Ciekawe jaki sposób wymyślą żeby pozbyć się Ricka z domu:)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

egzamin ,egzamin ,agzamin ,egzamin :? ,ja chyba zwariuje przegapile odcinek czwartkowy ,dzis ,w poniedzialek wtorek srode ,wiadomo tez nie obejze gdyz musze sie uczyc ,przegapie aż 10 odcinków i to akurat teraz :cry:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Zablokowany