Bieżące odcinki cz. 1
Miło było ogladać Brooke normalnie rozmawiającą z Taylor, ale odmiana! Podobała mi się rodzinka Amber, fajnie obsiadła biednego Ricka. Amber ma szczęście, dwóch potencjalnych tatusiów i każdy chce zająć się dzieckiem. Podoba mi się postawa Raymonda, mógł sobie odpuścić, ale chce wziąć na siebie odpowiedzialność. A CJa męczy chyba tajemnica Amber, ale dotąd dbał tylko o jej dobro, więc płaci za nielojalność wobec Ricka.
Rzeczywiście podkreślili dzisiaj kształty, Kim tą obcisłą bluzeczką.mailo pisze:Nikt nie komentuje dzisiejszej obcisłej, różowej bluzki KimberlyJej fani nie oglądali dzisiaj odcinków?
Nie można było nie zauważyć jej podkreślonych kształtów
![]()
A zauważyliście że dzisiaj był chyba pierwszy odcinek w historii serialu kiedy Brooke i Taylor nie rozmawiały o Ridge'u?? (ani o niczym co jest z nim związane:) Śmieszne jak gawędziły sobie o Amber i udzielały porad. Dziwnie wygląda jak sobie nie docinają itp. Nalot rodzinki na końcu był fajny:) No i pojawiła się Becky (w końcu!)
Dziwnie ogląda się spokojne rozmowy Brooke z Taylor na dodatek nie na temat Ridge’a.
Podobało mi się jak CJ pocałował, Kim a ona zrobiła takie ogromne oczy.
Ja oczywiście zauważyłemmailo pisze:Nikt nie komentuje dzisiejszej obcisłej, różowej bluzki KimberlyJej fani nie oglądali dzisiaj odcinków?
Nie można było nie zauważyć jej podkreślonych kształtów
![]()
Podobał mi się pocałunek CJ'a z Kim.Pewnie była 1 z najmilszych rzeczy jakie zagrał w MnS
Szkoda,że Kim nie czuje tego samego do CJ'a co CJ do niej bo byłaby z nich ładna parka
Rick jest przy porodzie Amber.Dziecko jest czarne,więc Rick popełnia samobójstwo,ale wcześniej zabija Amber za to,że zrobiła z niego idiotę.Kim płakałaby przez kilka miesięcy po Ricku,a w tym czasie dzielnie pocieszałby ją CJ,który później stałby się jej chłopakiem,a potem mężem
Szkoda,że to Mission Impossible
Dzisiaj po raz pierwszy pojawiła się Becky. Na razie nie zrobiła na mnie specjalnego wrażenia, taka cicha myszka i do tego ten wiejski image
Dziwne było to że ani Amber ani Rick nie zwrócili uwagi na ciążę Becky, może jutro będzie o tym coś więcej. Generalnie śmieszna ta rodzinka Amber, ale przynajmniej wprowadza jakiś powiew świeżości do serialu
Dziwne było to że ani Amber ani Rick nie zwrócili uwagi na ciążę Becky, może jutro będzie o tym coś więcej. Generalnie śmieszna ta rodzinka Amber, ale przynajmniej wprowadza jakiś powiew świeżości do serialu
- Adex-fan Brooke
ups jakoś post dwa razy sie napisał
(sorry)
Ostatnio zmieniony 2006-04-21, 04:25 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 2 razy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Ja tu sobie czytam forum a tu już za godzinkę będzie emitowana powtórka tych ciekawych odcinków
ale oczywiście udam się raczej na spoczynek, jeszcze tylko skomentuje: mamy wreszcie wiele ważnych owych postaci! Sare, Becky, Tilly...no i Tawny(cieszę się że was też zaciekawiła -rzeczywiście swoim brakiem gustu przypomina Peggy Bundy). Tez zauważyłem że scena jak otworzyła drzwi Amber i spojrzała na jej brzuch różniła się od tej z następnego odcinka. Co do Amber: ja mam na przekór Brooke do niej sentyment i życzę jej dobrze, ale Brooke też podziwiam teraz bo aktualnie wykazuje swoje największe atuty: urodę (to jak zawsze),ale mówie o jej sile zmierzenia się z zapatrzonymi w siebie samych Taylor i Ridge'a, o tym jak odmówiła napalonemu Pierce'owi seksu, o tym że wie najlepiej z całego serialu że Amber coś ukrywa. A kto zauważył jak ostatnio Thorne się troszczy o Brooke
? Jaki dobry przyjaciel...
Kimberley trzeba przyznać że wygląda tak jak Amber coraz piękniej (niestety charakterek nadal denerwujący), CJ też wreszcie ładnie wygląda po zmianie fryzury, teraz kolejna postać do radykalnej przemiany -Becky
Raymond (który jak chyba zauważyliście jest w czołówce) wykazał się jednak dobrym charakterem (ale ta jego głowa w oknie rzeczywiście o mało nie wywołała u Amber porodu
) -a może podobała mi się ta scena bo lubię gdy zagra ten dynamiczniejszy podkład muzyczny (przysłuchujecie się mu?). Teraz musicie oglądać wszystkie odcinki, zapowiada się ciekawie
Kimberley trzeba przyznać że wygląda tak jak Amber coraz piękniej (niestety charakterek nadal denerwujący), CJ też wreszcie ładnie wygląda po zmianie fryzury, teraz kolejna postać do radykalnej przemiany -Becky
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city