Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Jeśli to Sheila, to pewnie wpadł jej w oko kapitan Payne, bo oddarła od niego Bridget na zdjęciu. Pewnie Crazy Jeans pamięta go jeszcze z Porto Vista. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

No, układałoby się w logiczną całość :mrgreen: Tylko, że on zepsuł jej szczęście i teraz ona powinna zepsuć jego :twisted: A przy okazji Massimo może przypomniałby sobie o swojej córce...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Faktycznie wspomnieli ostatnio o Sheili i Puerto Vista, ale bardziej podejrzana mogłaby być teraz Morgan a najlepiej jakby obie w stylu Dynastii napadły na ślub :twisted: i jeszcze z pomocą Deacona ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Uhu, dzieje się, dzieje. Ale Shiela urodziła córkę Massimo? Jeśli to nir pomyłkowy spoiler, to nieźle się zagapilam. Romans pamietam, ale ciązy - córki tym bardziej - nie.
Jak mi się Moda ostatnio podoba! Przyznam, że miałam przerwę wynikającą ze znużenia, ale teraz - miodzik!
Bridget jest piękna. Piękniejsza od Brooke! ::chytry::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Szogunko, nie mów, że przegapiłaś akcje w dżungli i scenę, jak Ridge wpadł do garnka :lol: Przecież wtedy Sheila pokazała Massimo'wi ich córkę po czym uciekła.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Szogunka pisze:Uhu, dzieje się, dzieje. Ale Shiela urodziła córkę Massimo? Jeśli to nir pomyłkowy spoiler, to nieźle się zagapilam. Romans pamietam, ale ciązy - córki tym bardziej - nie.
Jak mi się Moda ostatnio podoba! Przyznam, że miałam przerwę wynikającą ze znużenia, ale teraz - miodzik!
Przegapiłaś najlepsze odcinki w historii B&B?! Czyli bójki Brooke i Sheili i uwięzionych przez Sheile Sugar,bandytów Ridge'a i Nicka? oraz ja Ridge i Brooke narażali dla siebie życie? i Massima na motorze wpaającego przez zamkniętą bramę :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Adex-fan Brooke pisze:
Szogunka pisze:Uhu, dzieje się, dzieje. Ale Shiela urodziła córkę Massimo? Jeśli to nir pomyłkowy spoiler, to nieźle się zagapilam. Romans pamietam, ale ciązy - córki tym bardziej - nie.
Przegapiłaś najlepsze odcinki w historii B&B?! Czyli bójki Brooke i Sheili i uwięzionych przez Sheile Sugar,bandytów Ridge'a i Nicka? oraz ja Ridge i Brooke narażali dla siebie życie? i Massima na motorze wpaającego przez zamkniętą bramę :lol:
No to jest nas już dwie. Kompletnie nie mam pojęcia o czym mówicie...Sheila ma dziecko z Massimem :?: :?:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tiril pisze:
Adex-fan Brooke pisze:
No to jest nas już dwie. Kompletnie nie mam pojęcia o czym mówicie...Sheila ma dziecko z Massimem :?: :?:
Obecne odcinki ciekawe,ale tamte to był serial sensacyjny (bo jeszcze w tym samym czasie bandyci w Los Angeles, którzy zrzucili na Macy żyrandol)
dla szybkiego przypomnienia obowiązkowe krótkie reklamówki z tymi scenami z Dianą i Sheilą:
http://www.youtube.com/watch?v=dxkkLdUTMsA
http://www.youtube.com/watch?v=Wn1qwgTG7IA
http://www.youtube.com/watch?v=tuE0bewNOOM
http://www.youtube.com/watch?v=CG1Ic_SyYdU
Tomala

Post autor: Tomala »

Ciekawie dzisiaj było w B&B. Rzecz jasna był stały element od kilku dni czyli Bridget i Nick w łóżku :lol: Jacy oni są napaleni!
Jackie mnie dzisiaj strasznie wkurzyła. Fajnie jak Brooke była dla niej taka niemiła jak Ridge przyszedł :P Ten ton i to spojrzenie :serce:
Ciekawa ta tajemnicza postać...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tajemnicza postać robi się coraz ciekawsza. :D
Jackie marzy o tym, by Brooke była z Nick'iem. Brak jej wyczucia. Przecież Brooke i Ridge dochodzą do siebie po ostatnich wydarzeniach, a jej syn jest szczęśliwy. Powinna się cieszyć szczęściem Nick'a.
Mamy "nowe" bliźniaczki. :? Kolejny SORAS? ::plask wczolo:
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Dama w różu była super. W ogóle bardzo podobały mi się dzisiejsze odcinki. Nie wiem czy pamiętacie, ale podobny różowy strój miała na sobie kilka lat wcześniej Jessica zanim zaatakował ją Sly.
Podobało mi się, że plan Bridget wypalił i chociaż na chwilę Brooke i Stephanie,Mass i Eryk i Nick z Ridge'm zakopali topór wojenny.
Bic

Post autor: Bic »

Był krzyk kobiety w słuchawce (czyli ktoś trzeci przerwał połączenie). Ktoś ubrany jak ninja podglądał Ridge i Brooke i jak go Forester gonił to przeskoczył przez płot. A ślub Bridget i Nicka podgląda tajemnicza kobieta w różowym.
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ryan Lavery pisze:Podobało mi się, że plan Bridget wypalił i chociaż na chwilę Brooke i Stephanie,Mass i Eryk i Nick z Ridge'm zakopali topór wojenny.
Właśnie Ryan wiesz jak mi sie to skojarzyło? Że gdyby nie te tajemnicze wydarzenia (np ta kobieta obserwatorka) to mógłby to być w ogóle ostatni odcinek MNS:) Tak się wszyscy kochają i przytulają (nawet Stephanie z Brooke!), wszystkie wątki dobrze zakończone, Brooke rozwiała wątpliwości co do Nicka w rozmowie z Jackie, każdy sobie wybaczył i żyli długo i szczęśliwie. Koniec:)
Ale niestety coś wisi w powietrzu.
Bic

Post autor: Bic »

O kurcze

Ciekawe co się wydarzy.
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Ridge to ma jakiś 6 zmysł. Wyczuwal obecność Taylor w dobrą stronę się patrzył. ::jezyk::
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Zablokowany