Jak to możliwe?! Przecież ona umarła, zakopali jej ciało
Bieżące odcinki cz. 1
- Pottermaniack
No tak się jakoś złożyło, że żyje . Najwyraźniej jest nieśmiertelna. Chyba, że Ridge się mylił i to nie była ona.
Ostatnio zmieniony 2009-04-23, 17:19 przez Tim, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale się dzieje. Ridge długo odczuwa skutki zasadzki Amber. Najpierw porwała go Morgan, teraz widzi swoją zmarłą żonę... Rzecz jasna w szpitalu leczy go Mark. To jest takie żenujące. Nie dość, że jest lekarzem od wszystkiego, to jeszcze zawsze jest w pracy i zawsze leczy członków rodziny Forresterów. Hector jaki lekarz
A Stephanie jaką zrobiła minę jak Ridge powiedział, że widział Taylor
No i Nick i Bridget nie wzięli ślubu. Może to i lepiej. Za bardzo się śpieszą moim zdaniem.
Nowe bliźniaczki narazie mi się nie podobają. Robią głupie miny. Poprzednie były lepsze. Pomijając już to, że zamiast 6 lat, ile powinny mieć, mają już z 18.
Jak Thomas powiedział go Gaby, że jest mnóstwo jedzenia to od razu zgłodniałem
No i Nick i Bridget nie wzięli ślubu. Może to i lepiej. Za bardzo się śpieszą moim zdaniem.
Nowe bliźniaczki narazie mi się nie podobają. Robią głupie miny. Poprzednie były lepsze. Pomijając już to, że zamiast 6 lat, ile powinny mieć, mają już z 18.
Jak Thomas powiedział go Gaby, że jest mnóstwo jedzenia to od razu zgłodniałem
Odcinki były dzisiaj bardzo ciekawe
Chociaż z drugiej strony to beznadziejny jest fakt że Ridge znowu dostał w głowę
Hector chyba zmienił specjalizacje - ze strażaka zmienia się w lekarza
Nowe bliźniaczki wcale nie przypadły mi do gustu - jakieś takie dziwne, najlepsze były te poprzednie siostry Tyndall
Nie mogę się doczekać dalszych odcinków
Chociaż z drugiej strony to beznadziejny jest fakt że Ridge znowu dostał w głowę
Hector chyba zmienił specjalizacje - ze strażaka zmienia się w lekarza
Nowe bliźniaczki wcale nie przypadły mi do gustu - jakieś takie dziwne, najlepsze były te poprzednie siostry Tyndall
Nie mogę się doczekać dalszych odcinków
Ale ty jestes śmieszny:) Przecież sam o tym już dawno pisaleś w dziale spoilerowym:D a teraz - szok ?Pottermaniack pisze:Taylor żyje?!?!?!??!![]()
![]()
Jak to możliwe?! Przecież ona umarła, zakopali jej ciało
Odcinki były bardzo fajne. Byłem pewny, że jednak dojdzie do ślubu ale ceremonia przerwana. Zgadzam się z Adexem że Stefa zrobyła dziwna mine ale w sumie jaką minę można zrobić na taką wiadomość?:) Nie mam pojecia po co Sally się przebrala skoro i tak nie poszla na ślub
Jak nie urok ( Amber ) to sraczka ( Taylor )
a już mogło być tak pięknie. Choć miejmy nadzieje ,że to jednak nie Taylor 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Dawidek
- Administrator
Na Waszym miejscu nie dziwiłbym się, że Stephanie i reszta familii zrobiła minę na wieść, że Ridge rzekomo zobaczył Taylor. Gdybym się, dowiedział, że mój zmarły 5 lat temu dziadek żyje, to chyba padłbym, albo uznałbym, że mój rozmówca zwariował.
Może Ridge'owi się przywidziało, ciężko poznać kogoś kto ma woalkę, jeszcze zasłonięte usta. Lekarze jeszcze mogą go wysłać na badania psychiatryczne. Obecnie wątek Taylor i jeszcze napadający zamaskowani faceci nie pasują do całości. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy.
Nick i Bridget niech uzbiorą się w cierpliwość. Następnym razem z większą ochotą sie pobiorą.
Dziewczyny grające bliźniaczki wyglądają na razie sympatycznie, jednak to postarzenie ich jest już totalnym nonsensem.
Scenazrzyści powinni zjawić się u mnie na dywaniku. 
Nick i Bridget niech uzbiorą się w cierpliwość. Następnym razem z większą ochotą sie pobiorą.
Dziewczyny grające bliźniaczki wyglądają na razie sympatycznie, jednak to postarzenie ich jest już totalnym nonsensem.
-
Martin Rode