Moni i Feli razem
Klan
- Marek Forrester
Jutro 18-stka Maćka
Tylko czy wydaje mi się czy on odwołał imprezę z powodu braku na niej Martynki - jego przyszłej żony
Może jeszcze Ryszard uratuje sytuację i namówi Maćka ,że będą inne dziewczyny
Moni i Feli razem
On nie pasuje do Moni, wydaje mi się być takim panem "ęą" a Monika jest bardzo zaradna. Ale obecnie z braku Leszka lepiej ,że Moni ma faceta.
Moni i Feli razem
Nobody does it better
- kimberly1990
- Adex-fan Brooke
Faktycznie, Agnieszka wymyśliła
Tę piosenkę już gdzieś kiedyś słyszeliśmy przy jakiejś okazji. Ale zamiast puścić jakiś hit, to dali jakąś nieznaną, przesłodzoną piosenkę, cały Klan
A Sto lat, to najgłośniej śpiewał Jerzy
Nie mam pojęcia dlaczego oni nie chcą pokazywać nam takich uroczystości. Przecież jak już zgromadzili wszystkich aktorów w jednym miejscu, ubrali się oni jakoś lepiej, ustawili jedzenie itd. to mogli to wykorzystać i przeznaczyć na to co najmniej pół odcinka. A oni przez cały odcinek pokazują Surmaczową jak je obiad, jak jej się pieczeń przypala.
W ogóle odcinek oparty na tym samym schemacie, co ten weselny - Krystyna przegląda się lustrze, Surmaczowa je obiad, Jacek się gdzie plącze... Jeszcze tylko brakowało pani Kaczorek, któa ostatnio zrobiła się dobra i nudna
A na koniec odcinka dwie minuty uroczystości 
Tę piosenkę już gdzieś kiedyś słyszeliśmy przy jakiejś okazji. Ale zamiast puścić jakiś hit, to dali jakąś nieznaną, przesłodzoną piosenkę, cały Klan
A Sto lat, to najgłośniej śpiewał Jerzy
Nie mam pojęcia dlaczego oni nie chcą pokazywać nam takich uroczystości. Przecież jak już zgromadzili wszystkich aktorów w jednym miejscu, ubrali się oni jakoś lepiej, ustawili jedzenie itd. to mogli to wykorzystać i przeznaczyć na to co najmniej pół odcinka. A oni przez cały odcinek pokazują Surmaczową jak je obiad, jak jej się pieczeń przypala.
W ogóle odcinek oparty na tym samym schemacie, co ten weselny - Krystyna przegląda się lustrze, Surmaczowa je obiad, Jacek się gdzie plącze... Jeszcze tylko brakowało pani Kaczorek, któa ostatnio zrobiła się dobra i nudna
- Adex-fan Brooke
No i niestety jakie by perspektywy nie były ciągle potwierdzają że ten serial to dno 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Taki Owaki
Na pudełku pisało PlayBOX
A w tle znowu jakaś drewniana piosenka, tak jak na niedawnej dżamprezie u Bożenki.
Nie wiem co Monika sobie myślała gdy zatrzymała Feliego w domu.
Ale załapała u mnie plusa przychodząc do Maćka i obdarowując go prezentami, nie spodziewałem się takiego zachowania z jej strony.
Surmaczową mogliby sobie darować
...
A w tle znowu jakaś drewniana piosenka, tak jak na niedawnej dżamprezie u Bożenki.
Nie wiem co Monika sobie myślała gdy zatrzymała Feliego w domu.
Ale załapała u mnie plusa przychodząc do Maćka i obdarowując go prezentami, nie spodziewałem się takiego zachowania z jej strony.
Surmaczową mogliby sobie darować
- Marek Forrester