Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Jutro 18-stka Maćka :!: Tylko czy wydaje mi się czy on odwołał imprezę z powodu braku na niej Martynki - jego przyszłej żony :?: :?: Może jeszcze Ryszard uratuje sytuację i namówi Maćka ,że będą inne dziewczyny :zeby:

Moni i Feli razem :roll: On nie pasuje do Moni, wydaje mi się być takim panem "ęą" a Monika jest bardzo zaradna. Ale obecnie z braku Leszka lepiej ,że Moni ma faceta.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ludzie mają pomysły :lol:

Zadanie maturalne z wosu: Obrazek

I z biologii :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Damians

Jakie urodziny xDDD
W sumie dobrze, że chociaż pokazali nam te dwie minuty urodzin, bo przecież mogli nie pokazać ich w ogóle :lol:
I Monika w centrum uwagi z tymi kwiatami, potem prezentem i tortem jeszcze :mrgreen:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Właściwie to dlaczego Monika trzymała tort, a nie Rysiu czy Grażynka :lol:
Urodziny były strasznie przesłodzone, ale dobrze że wogóle je pokazali :wink:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

A ja się trochę rozczarowałam :? Zrobili identycznie jak ze ślubem i weselem Eli i Jurka - pokazali mały kawałeczek i koniec ::kwasny:: Myślałam, że pokażą coś więcej poza składaniem życzeń i tortem (swoją drogą: mały trochę ten tort na tyle osób ::jezyk:: Przecież cały klan tam się zebrał xD) ::jezyk:: :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No i jak te urodziny Maćka? bo przegapiłem
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nie masz czego żałować Adex :P
Tylko życzenia, tort i śpiewanie "Sto Lat!" :ziewam:
Wątek z Kają jest beznadziejny ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex, Maciuś dostał od moniki na urodziny cos, co miało chyba imitować X-boxa 360 ale na pudełku było napisane BOX i tylko chyba Kasia powiedziała "Ale fajna konsola" :lol: A najlepsze były życzenia Agnieszki: "Życzę ci, żebyś był zdrowy" ::ysz:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Damians

Faktycznie, Agnieszka wymyśliła ::loll:: ::plask wczolo:
Tę piosenkę już gdzieś kiedyś słyszeliśmy przy jakiejś okazji. Ale zamiast puścić jakiś hit, to dali jakąś nieznaną, przesłodzoną piosenkę, cały Klan ::kwasny::
A Sto lat, to najgłośniej śpiewał Jerzy :lol:

Nie mam pojęcia dlaczego oni nie chcą pokazywać nam takich uroczystości. Przecież jak już zgromadzili wszystkich aktorów w jednym miejscu, ubrali się oni jakoś lepiej, ustawili jedzenie itd. to mogli to wykorzystać i przeznaczyć na to co najmniej pół odcinka. A oni przez cały odcinek pokazują Surmaczową jak je obiad, jak jej się pieczeń przypala.
W ogóle odcinek oparty na tym samym schemacie, co ten weselny - Krystyna przegląda się lustrze, Surmaczowa je obiad, Jacek się gdzie plącze... Jeszcze tylko brakowało pani Kaczorek, któa ostatnio zrobiła się dobra i nudna ::kwasny:: A na koniec odcinka dwie minuty uroczystości ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No i niestety jakie by perspektywy nie były ciągle potwierdzają że ten serial to dno ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Taki Owaki

Post autor: Taki Owaki »

Na pudełku pisało PlayBOX ::loll::
A w tle znowu jakaś drewniana piosenka, tak jak na niedawnej dżamprezie u Bożenki.

Nie wiem co Monika sobie myślała gdy zatrzymała Feliego w domu.
Ale załapała u mnie plusa przychodząc do Maćka i obdarowując go prezentami, nie spodziewałem się takiego zachowania z jej strony.

Surmaczową mogliby sobie darować ::kwasny::...
Awatar użytkownika
Damians

Grażynka: Wjechałem temu panu w tył!!! ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::

Miała ona wypadek samochodowy, oczywiście prawie nic nie pokazali, tylko później bała się ona o tym powiedzieć Ryśkowi, a jak powiedziała o tym Ryśkowi, to prawie płakała :lol:
Goku

Post autor: Goku »

Widziałem fragment, bo akurat jadłem obiad i rozbroiło mnie to jak wyciągnęła apteczkę, a ten facet na to, że pewnie często się to zdarza jak taka przygotowana jest ::loll::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Grażynka miała wypadek... To straszne! Ale facet od tego Beetleya był agresywny, w sumie szkoda mała a on jeszcze troche i by uderzył Grażynkę. Kobieta pewnie jeszcze nie jeden wypadek przeżyje, baba za kierownicą to ponoć niebezpieczeństwo ale Grażynka to już dopiero!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

"Ale ja jeżdżę jak żółw" :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale cóż, cieszymy się, że Graża przynajmniej chwilowo miała jakiś "ciekawy" wątek!
ODPOWIEDZ