Post autor: Ireth »

gregi pisze:mi sie Joasia podoba. super dziewczyna. same zalety!!! oby wygrala z tym kolesiem co z nia tanczy
Obie są Joasie(Koroniewska i Jabłczyńska) ::jezyk:: .Ale rozumiem,ze mówisz o Jabłczyńskiej.Ona nieźle tańczy ale teraz to już wszyscy fajnie tańczą a jak mam wybvierać to się kieruje sympatią(poza Mroczkiem który tak wymiata,że nawet jakbym go nie lubiła to musiałabym obiektywnie stwierdzić,zę jest super) :mrgreen:

Post autor: gregi »

Ireth pisze:
gregi pisze:mi sie Joasia podoba. super dziewczyna. same zalety!!! oby wygrala z tym kolesiem co z nia tanczy
Obie są Joasie(Koroniewska i Jabłczyńska) ::jezyk:: .Ale rozumiem,ze mówisz o Jabłczyńskiej.Ona nieźle tańczy ale teraz to już wszyscy fajnie tańczą a jak mam wybvierać to się kieruje sympatią(poza Mroczkiem który tak wymiata,że nawet jakbym go nie lubiła to musiałabym obiektywnie stwierdzić,zę jest super) :mrgreen:
tak, chodzi mi o Jabłczynska.
ja do takiego tanca to mam dwie lewe nogi, dlatego nawe patrzac jak tanczyla Dancewicz jestem pod wrazniem. :: bow ::
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Ja teraz trzymam kciuki za Joasię i Piotra... ::jezyk::
Świetnie zatańczyli tydzień temu... 8)

B@r,a mógłbyś wrzucić video z rumbą Cichopek?Ostatnio słyszałam,że niby była taka dobra,że nawet lepsza niż ta wczorajsza Mroczka,w co trudno mi uwierzyć.

Post autor: Bartex »

Mnie sie podobał wczorajszy taniec Joasi Koroniewskiej, naprawdę bardzo się stara. A później jeszcze wyskoczyła Simona...:)
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.

Post autor: Monia »

Ireth pisze:B@r,a mógłbyś wrzucić video z rumbą Cichopek?Ostatnio słyszałam,że niby była taka dobra,że nawet lepsza niż ta wczorajsza Mroczka,w co trudno mi uwierzyć.
Tak, to prawda, rumba Cichopkowej była naprawdę piękna. To był najpiękniejszy taniec który widziałam do tej pory w tych 3 edycjach.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:

Post autor: Majkel »

Nie widziałem co prawda ostatniego odcinka ale cieszę się że Razmus odpadł ::krzyw:: Niby sympatyczny gościu ale jednak budzi we mnie jakieś negatywne uczucia. Za to wszystkie dziewczyny, które zostały są super i wygrana każdej z nich ucieszy mnie tak samo 8)

Ireth pisze:B@r,a mógłbyś wrzucić video z rumbą Cichopek?Ostatnio słyszałam,że niby była taka dobra,że nawet lepsza niż ta wczorajsza Mroczka,w co trudno mi uwierzyć.
Nie jestem B@rem ale też mogę wrzucić.
::rad:: Wejdz na tą stronę , którą podam poniżej.Na dole strony pod napisem "zobacz film" jest tak mała strzałeczka skierowana w dół, musisz sobie nią wybrać interesujący cię odcinek. Rumba Cichopkowej jest w odcinku nr 8a :serce:

http://tanieczgwiazdami.onet.pl/2edycja ... tnicy.html

Jeżeli będą cię interesowały występy pozostałych uczestników, to je również znajdziesz na tej stronce. ::rad::

[ Dodano: 2006-04-26, 10:52 ]
Ta rumba była naprawdę elektryzująca. Szkoda tylko że rozmiary tego okna w którym możemy zobaczyć ten filmik są niewielkie.

Monia dzięki :: bow :: !Rzeczywiście niesamowita ta rumba,wow :shock: Choć na moje oko to nr 8a ::jezyk::

Ireth pisze:Monia dzięki :: bow :: !Rzeczywiście niesamowita ta rumba,wow :shock: Choć na moje oko to nr 8a ::jezyk::
No fakt :oops:, przecież że 8a, zaraz zmienię. ::plask wczolo:
katarzynka
katarzynka

Post autor: katarzynka »

cieszę się że Cichopek wygrała, ale według mnie w tej rumbie było mało "tańca w tańcu" wolę jak tancerze "zajmują" więcej parkietu, a nie praktycznie w jednym miejscu robią te wszystkie swoje, nietaneczne figury... ale poza tym to ok było :D

Post autor: Primok »

No i dzisiaj jury trochę pomogło Koroniewskiej :evil: .

Post autor: wiwi »

A kto odpadł?

Post autor: Tkk_Bolly »

jabłczyńska :serce: ona jest beznadziejna
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: Brooke »

Odpadła :shock: to dobrze, bo jakoś mi się nie podobała. Ma okropną mimikę twarzy brrr. Jej ciało podczas tańca było bardzo spięte. Cóż z tego, że się wyginała, ale brakowało jej tego czegoś.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
ODPOWIEDZ