gregi pisze:mi sie Joasia podoba. super dziewczyna. same zalety!!! oby wygrala z tym kolesiem co z nia tanczy
Obie są Joasie(Koroniewska i Jabłczyńska) .Ale rozumiem,ze mówisz o Jabłczyńskiej.Ona nieźle tańczy ale teraz to już wszyscy fajnie tańczą a jak mam wybvierać to się kieruje sympatią(poza Mroczkiem który tak wymiata,że nawet jakbym go nie lubiła to musiałabym obiektywnie stwierdzić,zę jest super)
gregi pisze:mi sie Joasia podoba. super dziewczyna. same zalety!!! oby wygrala z tym kolesiem co z nia tanczy
Obie są Joasie(Koroniewska i Jabłczyńska) .Ale rozumiem,ze mówisz o Jabłczyńskiej.Ona nieźle tańczy ale teraz to już wszyscy fajnie tańczą a jak mam wybvierać to się kieruje sympatią(poza Mroczkiem który tak wymiata,że nawet jakbym go nie lubiła to musiałabym obiektywnie stwierdzić,zę jest super)
tak, chodzi mi o Jabłczynska.
ja do takiego tanca to mam dwie lewe nogi, dlatego nawe patrzac jak tanczyla Dancewicz jestem pod wrazniem.
B@r,a mógłbyś wrzucić video z rumbą Cichopek?Ostatnio słyszałam,że niby była taka dobra,że nawet lepsza niż ta wczorajsza Mroczka,w co trudno mi uwierzyć.
Ireth pisze:B@r,a mógłbyś wrzucić video z rumbą Cichopek?Ostatnio słyszałam,że niby była taka dobra,że nawet lepsza niż ta wczorajsza Mroczka,w co trudno mi uwierzyć.
Tak, to prawda, rumba Cichopkowej była naprawdę piękna. To był najpiękniejszy taniec który widziałam do tej pory w tych 3 edycjach.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"!
Nie widziałem co prawda ostatniego odcinka ale cieszę się że Razmus odpadł Niby sympatyczny gościu ale jednak budzi we mnie jakieś negatywne uczucia. Za to wszystkie dziewczyny, które zostały są super i wygrana każdej z nich ucieszy mnie tak samo
Ireth pisze:B@r,a mógłbyś wrzucić video z rumbą Cichopek?Ostatnio słyszałam,że niby była taka dobra,że nawet lepsza niż ta wczorajsza Mroczka,w co trudno mi uwierzyć.
Nie jestem B@rem ale też mogę wrzucić. Wejdz na tą stronę , którą podam poniżej.Na dole strony pod napisem "zobacz film" jest tak mała strzałeczka skierowana w dół, musisz sobie nią wybrać interesujący cię odcinek. Rumba Cichopkowej jest w odcinku nr 8a
Jeżeli będą cię interesowały występy pozostałych uczestników, to je również znajdziesz na tej stronce.
[ Dodano: 2006-04-26, 10:52 ]
Ta rumba była naprawdę elektryzująca. Szkoda tylko że rozmiary tego okna w którym możemy zobaczyć ten filmik są niewielkie.
Ostatnio zmieniony 2006-04-26, 11:09 przez Monia, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"!
cieszę się że Cichopek wygrała, ale według mnie w tej rumbie było mało "tańca w tańcu" wolę jak tancerze "zajmują" więcej parkietu, a nie praktycznie w jednym miejscu robią te wszystkie swoje, nietaneczne figury... ale poza tym to ok było
Odpadła to dobrze, bo jakoś mi się nie podobała. Ma okropną mimikę twarzy brrr. Jej ciało podczas tańca było bardzo spięte. Cóż z tego, że się wyginała, ale brakowało jej tego czegoś.