Obie są Joasie(Koroniewska i Jabłczyńska)gregi pisze:mi sie Joasia podoba. super dziewczyna. same zalety!!! oby wygrala z tym kolesiem co z nia tanczy
tak, chodzi mi o Jabłczynska.Ireth pisze:Obie są Joasie(Koroniewska i Jabłczyńska)gregi pisze:mi sie Joasia podoba. super dziewczyna. same zalety!!! oby wygrala z tym kolesiem co z nia tanczy.Ale rozumiem,ze mówisz o Jabłczyńskiej.Ona nieźle tańczy ale teraz to już wszyscy fajnie tańczą a jak mam wybvierać to się kieruje sympatią(poza Mroczkiem który tak wymiata,że nawet jakbym go nie lubiła to musiałabym obiektywnie stwierdzić,zę jest super)
ja do takiego tanca to mam dwie lewe nogi, dlatego nawe patrzac jak tanczyla Dancewicz jestem pod wrazniem.
Tak, to prawda, rumba Cichopkowej była naprawdę piękna. To był najpiękniejszy taniec który widziałam do tej pory w tych 3 edycjach.Ireth pisze:B@r,a mógłbyś wrzucić video z rumbą Cichopek?Ostatnio słyszałam,że niby była taka dobra,że nawet lepsza niż ta wczorajsza Mroczka,w co trudno mi uwierzyć.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
Nie jestem B@rem ale też mogę wrzucić.Ireth pisze:B@r,a mógłbyś wrzucić video z rumbą Cichopek?Ostatnio słyszałam,że niby była taka dobra,że nawet lepsza niż ta wczorajsza Mroczka,w co trudno mi uwierzyć.
http://tanieczgwiazdami.onet.pl/2edycja ... tnicy.html
Jeżeli będą cię interesowały występy pozostałych uczestników, to je również znajdziesz na tej stronce.
[ Dodano: 2006-04-26, 10:52 ]
Ta rumba była naprawdę elektryzująca. Szkoda tylko że rozmiary tego okna w którym możemy zobaczyć ten filmik są niewielkie.
Ostatnio zmieniony 2006-04-26, 11:09 przez Monia, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
Odpadła
to dobrze, bo jakoś mi się nie podobała. Ma okropną mimikę twarzy brrr. Jej ciało podczas tańca było bardzo spięte. Cóż z tego, że się wyginała, ale brakowało jej tego czegoś.