Jezioro marzeń (Dawson's Creek)
- kimberly1990
Kiedyś ściągałam całe sezony bez problemu z torrentów
ale jestem tak świrnięta na punkcie "Dawson's Creek", że kupiłam sobie wszystkie 6. sezonów na DVD
(Fakt, że bez polskiej wersji językowej, bo DC nigdy nie zostało na DVD wydane w Polsce
ale przynajmniej język szkolę, oglądając po angielsku
) Także na kompie "Jeziora Marzeń" nie mam. Ale może spróbuj przez torrenty, tam na pewno bez problemu znajdziesz 
Owszem Goku, tylko że zobaczysz iż przy 5 sezonie pojawią się schody
U mnie pod odcinkami 5 sezonu skrył się... dr House. Jeszcze na innej stronie był to Dexter.
A na który odcinku jesteś ?
To naprawdę genialny i szalenie realistyczny serial.
A na który odcinku jesteś ?
To naprawdę genialny i szalenie realistyczny serial.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Jestem dopiero po 01x06(gdybym nie to, że ktoś u mnie w sieci notorycznie ściąga i blokuje mi transfer byłbym już kilka odcinków dalej
). Wciąż najbardziej lubię Joey, ale lubię też Jen i Pacey'a(jakkolwiek odmienia się jego imię xD). Dawson mnie wkurza, zachowuje się jakby połknął kij od szczotki. Najbardziej mnie rozwaliło jak w którymś odcinku Joey udawała przed bogatym kolesiem kogoś innego, a do Dawson'a to nie dotarło i zaczął "To nie jest żadna Deborah" itp.
Dobrze, że Jen wtedy uratowała sytuację. Poza tym aktor który gra Dawson'a ma poronioną mimikę twarzy i w pojedynku na głupie miny wygrałby pewnie nawet z Annie z "90210". Strasznie wkurza mnie też babcia Jen! Jak siostra Joey rodziła, a ta zamiast podać jej leki przeciwbólowe kazała jej się modlić to miałem ochotę jej przywalić czymś w łeb xD.
To musi być naprwdę świetny w swoim fachu, że jest nawet lepszy od AnnieGoku pisze:Poza tym aktor który gra Dawson'a ma poronioną mimikę twarzy i w pojedynku na głupie miny wygrałby pewnie nawet z Annie z "90210".
Wg wikipedii Polsat planuje ponownie wyemitować wszystkie 6 sezonów "Jeziora marzeń" w 2010 roku (lub od 2010 roku, nie wiem jak to dokładnie jest). Jeżeli to się sprawdzi i będzie przystępna pora emisji (najlepiej byłoby raz w tygodniu w soboty) to będę oglądał.
- kimberly1990
Fakt, to dość irytująca postać, ale na swój sposób też sympatycznaGoku pisze:Dawson mnie wkurza, zachowuje się jakby połknął kij od szczotki.
Babcia pewnie jeszcze nie raz Cię zaskoczyGoku pisze:Strasznie wkurza mnie też babcia Jen! Jak siostra Joey rodziła, a ta zamiast podać jej leki przeciwbólowe kazała jej się modlić to miałem ochotę jej przywalić czymś w łeb xD.
Ale trzeba przyznać, że odc., w którym Bessy rodzi jest super
Pacey wygrywa z Dawson'em bezkonkurencyjnie 
A babcia Jen jest jedną z najlepszych postaci w tym serialu. Ogólnie kochałem jej wątek z Jen, ich rozmowy, kłótnie. Najpiękniejsze jednak było to, że po tym ich "momencie wstępnym" obie zawsze mogły na siebie liczyć.
A babcia Jen jest jedną z najlepszych postaci w tym serialu. Ogólnie kochałem jej wątek z Jen, ich rozmowy, kłótnie. Najpiękniejsze jednak było to, że po tym ich "momencie wstępnym" obie zawsze mogły na siebie liczyć.
Zapraszam do czytania:
Właśnie jestem po odcinku 01x11 i muszę to napisać - genialny odcinek xDD. Fajnie, że Williamson bawi się swoimi poprzednimi filmami i(poza plakatami "Krzyku" i "Koszmaru Minionego Lata" w pokoju Dawsona xDD) stworzył taki odcinek
. Dwie sceny były świetne: Jen rozmawiająca przez telefon jak w "Krzyku" i "martwa" Joey
. A no i ostatnia scena jak Joey i Dawson oglądają wiadomości xDD.
btw. A tak poza tym odcinkiem, do moich ulubionych postaci(Joey, Jen, Pacey) dołączyła jeszcze Abby mimo, że pojawiła się jak na razie tylko w dwóch odcinkach. Jest trochę głupia i wkurzająca, ale świetna
btw. A tak poza tym odcinkiem, do moich ulubionych postaci(Joey, Jen, Pacey) dołączyła jeszcze Abby mimo, że pojawiła się jak na razie tylko w dwóch odcinkach. Jest trochę głupia i wkurzająca, ale świetna
- kimberly1990
Abby nie należała do kanonu moich ulubionych postaci, bo była strasznie wredna i jej zachowania wielokrotnie mi się nie podobały
Wielokrotnie, bo (ku Twojej uciesze Goku) Abby dużo częściej występuje w 2.sezonie
A tak w ogóle to moim ulubionym sezonem jest sezon 3-ci
Jakiś taki fajny klimat panuje w tym sezonie i odc. są ciekawe, a poza tym ten sezon to gratka dla fanów połączenia Joey + Pacey

A tak w ogóle to moim ulubionym sezonem jest sezon 3-ci
Ja lubię 3 i 4 na równi 
W tym 3 jest super fajnie przedstawione to, jak Joey i Pacey się powolutku (bo z każdym odcinkiem) do siebie zbliżają. No i taki piękny finał
Za to w 4 są już razem i wspólnie pokonują kolejne problemy.
Wiecie, że wtedy Holmes i Jackson byli też parą w realu ?
W tym 3 jest super fajnie przedstawione to, jak Joey i Pacey się powolutku (bo z każdym odcinkiem) do siebie zbliżają. No i taki piękny finał
Za to w 4 są już razem i wspólnie pokonują kolejne problemy.
Wiecie, że wtedy Holmes i Jackson byli też parą w realu ?
Zapraszam do czytania:
- kimberly1990
Czytałam gdzieś, że byli parą zaraz jakoś na samym początku jak zaczęli kręcić DC, ale podobno ich związek rozpadł się, bo Josh był strasznie zazdrosny, kiedy Katie kręciła sceny z Jamesem van der Beekiem (Dawsonem)
Chociaż nie wiadomo ile w tym prawdy... Ale razem byli na pewno
Wydaje mi się, że Katie i Josh pasowali do siebie i tworzyli fajną parę
Na pewno lepszą niż Katie i Tom

Wydaje mi się, że Katie i Josh pasowali do siebie i tworzyli fajną parę
Skończyłem 1 sezon
.
Fajnie, że Joey i Dawson są razem, ale zdecydowanie najbardziej w ostatnim odcinku podobała mi się scena z Joey i jej ojcem!
Mam nadzieję, że Joey nie wyjedzie do Francji!
Szkoda mi Jen, dziadek jej umarł, a Dawson wolał Joey od niej i została sama
. Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie wszystko jej się ułoży.
A w przedostatnim odcinku Joey ślicznie wyglądała na tych wyborach miss, a scena gdy śpiewała tą piosenkę była genialna
Teraz pewnie będę oglądał więcej odcinków dziennie, bo 2 sezon udało mi się znaleźć w RMVB(i to całkowicie przypadkowo, bo miałem ściągać w AVI ale zrezygnowałem jak zobaczyłem, że nazwa pliku jest po hiszpańsku i wolałem nie ryzykować, bo wcześniej jak ściągałem pilota też miał nazwę po hiszpańsku i się okazało, że ma hiszpański dubbing i musiałem ściągać od nowa xDD) i ściąganie odcinków będzie zajmowało mniej czasu
.
Fajnie, że Joey i Dawson są razem, ale zdecydowanie najbardziej w ostatnim odcinku podobała mi się scena z Joey i jej ojcem!
Szkoda mi Jen, dziadek jej umarł, a Dawson wolał Joey od niej i została sama
A w przedostatnim odcinku Joey ślicznie wyglądała na tych wyborach miss, a scena gdy śpiewała tą piosenkę była genialna
Teraz pewnie będę oglądał więcej odcinków dziennie, bo 2 sezon udało mi się znaleźć w RMVB(i to całkowicie przypadkowo, bo miałem ściągać w AVI ale zrezygnowałem jak zobaczyłem, że nazwa pliku jest po hiszpańsku i wolałem nie ryzykować, bo wcześniej jak ściągałem pilota też miał nazwę po hiszpańsku i się okazało, że ma hiszpański dubbing i musiałem ściągać od nowa xDD) i ściąganie odcinków będzie zajmowało mniej czasu
- kimberly1990
To jeden z moich ulubionych momentów w całym serialuGoku pisze:A w przedostatnim odcinku Joey ślicznie wyglądała na tych wyborach miss, a scena gdy śpiewała tą piosenkę była genialna![]()
W ogóle wokalne występty Joey wypadły bardzo fajnie w całym serialu
Jestem po trzech odcinkach 2 sezonu.
Uwielbiam Andie!
Jest dopiero od trzech odcinków w serialu, ale już ją uwielbiam
Mam nadzieję, że Andie i Pacey będą parą! Tylko, że teraz wróciła Tamara i pewnie wszystko się zepsuje
Abby ma genialne teksty
Najbardziej mnie rozwaliło jak doradzała Jen: "Jego gatki będą kłębkiem na podłodze nim zdążysz wymówić "Joey Potter jest dziewicą.""
Mitch'owi kompletnie odbiło... Otwarte małżeństwo? WTF?
Dawson przy Joey przestał być taki wkurzający, przynajmniej teraz, nie wiem co będzie potem.
Za to Jen... Strasznie zaczęła mnie wkurzać i już na pewno nie jest jedną z moich ulubionych postaci
Zachowuje się jak zdesperowana lafirynda... A oprócz tego ma tragiczną fryzurę.
Uwielbiam Andie!
Abby ma genialne teksty
Mitch'owi kompletnie odbiło... Otwarte małżeństwo? WTF?
Dawson przy Joey przestał być taki wkurzający, przynajmniej teraz, nie wiem co będzie potem.
Za to Jen... Strasznie zaczęła mnie wkurzać i już na pewno nie jest jedną z moich ulubionych postaci
- kimberly1990
Jen zaczęła ieźle rozrabiać w drugim sezonieGoku pisze:Za to Jen... Strasznie zaczęła mnie wkurzać i już na pewno nie jest jedną z moich ulubionych postaciZachowuje się jak zdesperowana lafirynda... A oprócz tego ma tragiczną fryzurę.
Fajnie, że ten temat został odświeżony i że są tu jeszcze osoby, które lubią DC