Bieżące odcinki cz. 1
Bidena Amber
Az mi się łeska w oku zakręciła.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
- Adex-fan Brooke
Czekałem jakie będą komentarze po porodzie, dla mnie to była wzruszająca scena, jedna z najsmutniejszych w serialu, uważam że szkoda iż uśmiercono to dziecko (no ale tak ciekawy nowy wątek jest), Amber teraz nie myśli jasno i Tawny może ją łatwo namówić. Czym teraz są problemy Kimberley w obliczu tragedii Amber? Chyba ścisze głos jak zacznie znowu egoistycznie o sobie lamentować. Natomiast Brooke wykazała się inteligencją że tak ładnie poskładała wszystkie fakty, że nawet CJ jej nie mógł oszukać. Co do wątków ciąży to jedną mamy z głowy, ale pamiętajcie że trwa kolejna (Taylor).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Stefiani to dziw.. i zawsze nią będzie, taka to juz durnowata postać jest. Bleee...Taylor w ciąży. Zapominałem o tym, ze jej brzuch będzie coraz większy.
Witam wszystkiech. To mój pierwszy post na tym forum. Co do dzisiejszych odc to były bardzo smutne, zwłasza jak Amber się żegnała z synkiem
Co do Kim to ona zaczyna mieć jakąś obsesję na punkcie Ricka a pozatym ona mu miesza bo on chyba zaczyna coś czuć do Amber a ta mu wciąż wchodzi w paradę. A tak pozatym to strasznie mi się podoba bobasek
Jest słoooodziutki 
Ale ten Rick to normalnie pepla jak stara baba z magla:) najpierw powiedział o podejrzeniach Brooke Stephanie a potem poleciał do Kimberly i tez powiedział jej o Raymondzie (chociaż niby sam w to nie wierzy, to nie ma sensu
)więc po to co o tym gada na prawo i lewo? przeciez mogł przewidzieć że Kimberly sie podjara i uczepi sie tej mysli, że jest dla nich szansa.
Pogrzeb b smutny. Zauważyliście jakia była ciekawa pustynna scenografia cmentarza?
Pogrzeb b smutny. Zauważyliście jakia była ciekawa pustynna scenografia cmentarza?
mailo mnie ten Rick tak wku.... (sorrki :-p) kocha Kim--> niby a powiedzial dzisiaj przez telefon "kocham cie AMber" gada wszystkim o podejrzeniach matki ale nie wierzy w to !!! i zamiast zerwac kontakty z Kim to jedzie to niej a ta se napala i chce mu dac syna haha
napisalabym cos wiecej ale to temat na spoilerowe. Ogolnie Rick jest winny wszystkiemy niech chlopak wrescie se zdecyduje !!
Rick to dzieciuch jeszcze, mysli tym co ma między nogami,a nie tym co w głowie.
Pierwsza myśl jaka mi się nasuwa będąc matką to pytanie DLACZEGO MOJE DZIECKO UMARłO???? Przecież musi być przyczyna tego i powinien stwierdzić ją koroner po sekcji a nie wyjaśniać ,że umarło z powodu komplikacji, bzdura jakaś.....ja bym nie spała, gdybym nie poznała przyczyny, konkretnie, albo przy utracie przytomności się coś stało dziecku, albo w skutek porodu, mogło np zaciągnąć sobie pępowinę....różne mogą być przyczyny...jak można ich nie chcieć poznać??????? nie rozumiem.......
Po drugie matka Amber stwierdza, że rodząc w szpitalu dziecko tez by zmarło....a ciekawe, czy słyszała o KTG, to przyrząd to badania tętna dziecka, o USG, gdzie można dokłądnie obejrzeć położenie przed porodem no i o cesarskim cięciu w razie jakichkolwiek komplikacji...jestem zdziwiona podejściem matki Amber, choć może robi to dlatego, żeby jaknajszybciej wdrożyć swój nikczemny plan w życie.....
Pogrzeb bardzo smutny, znowu się poryczałam ale o to chyba chodzi scsenarzystom...udało im się wzbudzić straszne we mnie wspólczucie ale jednocześnie wyprowadzić z równowagi ...czy Wy tez zostawilibyście sprawę bez wyjaśnienia????
Po drugie matka Amber stwierdza, że rodząc w szpitalu dziecko tez by zmarło....a ciekawe, czy słyszała o KTG, to przyrząd to badania tętna dziecka, o USG, gdzie można dokłądnie obejrzeć położenie przed porodem no i o cesarskim cięciu w razie jakichkolwiek komplikacji...jestem zdziwiona podejściem matki Amber, choć może robi to dlatego, żeby jaknajszybciej wdrożyć swój nikczemny plan w życie.....
Pogrzeb bardzo smutny, znowu się poryczałam ale o to chyba chodzi scsenarzystom...udało im się wzbudzić straszne we mnie wspólczucie ale jednocześnie wyprowadzić z równowagi ...czy Wy tez zostawilibyście sprawę bez wyjaśnienia????
- Adex-fan Brooke
Więc to wina Sheili
albo tego że Amber ma jedną nerkę, tutaj nie dam spoileru czy wrócą do tej sprawy 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city