Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Bidena Amber :( Az mi się łeska w oku zakręciła.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

wiwi pisze:A Amber wszystkich oszukuje...
"Bo to zła kobieta była"-jakby powiedział jeden z doktorów ze studiów(straszny antyfeminista-czasem było mi żal kobiet,bo twierdził że praktycznie każda jest zła).
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Czekałem jakie będą komentarze po porodzie, dla mnie to była wzruszająca scena, jedna z najsmutniejszych w serialu, uważam że szkoda iż uśmiercono to dziecko (no ale tak ciekawy nowy wątek jest), Amber teraz nie myśli jasno i Tawny może ją łatwo namówić. Czym teraz są problemy Kimberley w obliczu tragedii Amber? Chyba ścisze głos jak zacznie znowu egoistycznie o sobie lamentować. Natomiast Brooke wykazała się inteligencją że tak ładnie poskładała wszystkie fakty, że nawet CJ jej nie mógł oszukać. Co do wątków ciąży to jedną mamy z głowy, ale pamiętajcie że trwa kolejna (Taylor).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze: Co do wątków ciąży to jedną mamy z głowy, ale pamiętajcie że trwa kolejna (Taylor).
Pamiętamy, pamiętamy. 8)
:serce: :serce:
Awatar użytkownika
Aguula

Post autor: Aguula »

Odcinki byly bardzo smutne :-(( zal mi bardzo Amber :-(( gdby Rick jej ne pow ze ja kocha i jest dumny pow by mu prawda, nie wierze w jego uczucia i zal mi Amber teraz to se dopiero wkopala :-((
krzysno

Post autor: krzysno »

Kimberly-aniołem? Śmieszne. Najpierw to była świętą, co z nikim się nie całowała, a teraz zrobi wszystko by się pozbyć Amber (której chyba wszystkim szkoda, a zwłaszcza jej dziecka).
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wczoraj Stephanie była denerwująca. :o

Tak mówiła Brooke, że nie może być anty w stosunku do Amber, bo to żona jej syna...
I, że nie można decydować za syna, bo to jego życie i wybory. :lol: :roll:
A Stephanie co robiła jak Brooke była żoną Ridge'a? :roll:
Sama ciągle trzyma Ridge'a pod swoimi skrzydłami...
Awatar użytkownika
Kingsajz

Stefiani to dziw.. i zawsze nią będzie, taka to juz durnowata postać jest. Bleee...Taylor w ciąży. Zapominałem o tym, ze jej brzuch będzie coraz większy.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Jasmina23

Post autor: Jasmina23 »

Witam wszystkiech. To mój pierwszy post na tym forum. Co do dzisiejszych odc to były bardzo smutne, zwłasza jak Amber się żegnała z synkiem :( Co do Kim to ona zaczyna mieć jakąś obsesję na punkcie Ricka a pozatym ona mu miesza bo on chyba zaczyna coś czuć do Amber a ta mu wciąż wchodzi w paradę. A tak pozatym to strasznie mi się podoba bobasek :) Jest słoooodziutki :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ale ten Rick to normalnie pepla jak stara baba z magla:) najpierw powiedział o podejrzeniach Brooke Stephanie a potem poleciał do Kimberly i tez powiedział jej o Raymondzie (chociaż niby sam w to nie wierzy, to nie ma sensu ::loll:: )więc po to co o tym gada na prawo i lewo? przeciez mogł przewidzieć że Kimberly sie podjara i uczepi sie tej mysli, że jest dla nich szansa.

Pogrzeb b smutny. Zauważyliście jakia była ciekawa pustynna scenografia cmentarza?
Awatar użytkownika
Aguula

Post autor: Aguula »

mailo mnie ten Rick tak wku.... (sorrki :-p) kocha Kim--> niby a powiedzial dzisiaj przez telefon "kocham cie AMber" gada wszystkim o podejrzeniach matki ale nie wierzy w to !!! i zamiast zerwac kontakty z Kim to jedzie to niej a ta se napala i chce mu dac syna haha :-D napisalabym cos wiecej ale to temat na spoilerowe. Ogolnie Rick jest winny wszystkiemy niech chlopak wrescie se zdecyduje !!
Awatar użytkownika
Kingsajz

Rick to dzieciuch jeszcze, mysli tym co ma między nogami,a nie tym co w głowie.
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

Pierwsza myśl jaka mi się nasuwa będąc matką to pytanie DLACZEGO MOJE DZIECKO UMARłO???? Przecież musi być przyczyna tego i powinien stwierdzić ją koroner po sekcji a nie wyjaśniać ,że umarło z powodu komplikacji, bzdura jakaś.....ja bym nie spała, gdybym nie poznała przyczyny, konkretnie, albo przy utracie przytomności się coś stało dziecku, albo w skutek porodu, mogło np zaciągnąć sobie pępowinę....różne mogą być przyczyny...jak można ich nie chcieć poznać??????? nie rozumiem.......
Po drugie matka Amber stwierdza, że rodząc w szpitalu dziecko tez by zmarło....a ciekawe, czy słyszała o KTG, to przyrząd to badania tętna dziecka, o USG, gdzie można dokłądnie obejrzeć położenie przed porodem no i o cesarskim cięciu w razie jakichkolwiek komplikacji...jestem zdziwiona podejściem matki Amber, choć może robi to dlatego, żeby jaknajszybciej wdrożyć swój nikczemny plan w życie.....
Pogrzeb bardzo smutny, znowu się poryczałam ale o to chyba chodzi scsenarzystom...udało im się wzbudzić straszne we mnie wspólczucie ale jednocześnie wyprowadzić z równowagi ...czy Wy tez zostawilibyście sprawę bez wyjaśnienia????
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Masz rację to dziwne... przyczyną mogło być to, że podczas bójki z Sheilą została uderzona i potem wylądaowała w szpitalu (straciła przytomnosć), albo też to że upadła przed domem Kimberly.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Więc to wina Sheili ::chytry:: albo tego że Amber ma jedną nerkę, tutaj nie dam spoileru czy wrócą do tej sprawy ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany