Bracia i siostry (Brothers & sisters)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Moim zdaniem jeszcze nieraz poleci całość.

Oglądam trzeci sezon i jest on najlepszy ze wszystkich dotychczasowych! Serial jest bardzo dobry, chwilami wręcz fenomenalny! Jutro są dwa odcinki naraz - już od 21.00, a nie o 22.00 jak zwykle.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A mi się najbardziej podobał 2 sezon chyba.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Są już potwierdzone spoilery odnośnie wątku Scotty'ego i Kevina w 4 sezonie!
Mianowicie Scotty i Kevin zostaną rodzicami! :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Rewelacyjne info! To chyba najlepsza para gejów w historii telewizji i kina! Świetnie rozprowadzony wątek! Już nie mogę doczekać się finałowych odcinków 3 serii.
Nobody does it better
Dawidek
Administrator

A finał 3 sezonu już w czwartek. :lol: Jak dla mnie, najlepszy sezon z dotychczasowych. Fajnie, że będzie czwarty sezon, ale chyba zobaczymy go w Polsce dopiero w 2010 roku.

Po zakończeniu 3 sezonu go skomentuję. :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dawidku finał 3 sezonu B&S na FOXie dopiero 23 lipca ponieważ w ten czwartek 2 godzinny finał Desperatek!
Nobody does it better
Dawidek
Administrator

Dzięki za info Marku, a ja się na ten czwartek nastawiałem. :D
Awatar użytkownika
B@r

Dawidek pisze:
Po zakończeniu 3 sezonu go skomentuję. :D
I nie skomentowałeś... :(
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

Bo mi ciągle to wylatuje z głowy. ::plask wczolo: Ale dobrze, że przypomniałeś, bo zmobilizowałeś mnie do tego. Ale zamiast czekać na mnie, mogłeś sam coś skrobnąć, chyba, że zrobiłeś to już wcześniej.

Ci, którzy nie widzieli trzeciego sezonu, a chcą obejrzeć, mogą czytać mój komentarz na własną odpowiedzialność. Nie wybielam, z racji, że sezon polska (a właściwie polskojęzyczna) telewizja już pokazała. . A powtórka będzie na pewno na Foxie.

Największą ofiarą, ale i zarazem sprawcą jest Tommy. Rozumiem, że chciał walczyć o rodzinną firmę, mógł to w bardziej uczciwy sposób zrobić, albo czekać na stosowną okazję, mimo, że ciężko byłoby wydrzeć od Holly te udziały.
Kitty i Robert - dziecko bardzo fajne, udało im się, za to w małżeństwie...Kitty powinna pogodzić się z tym, że Robert bez polityki nie potrafi żyć, ona za to może trzymać się z daleka i zająć się inną dziedziną. Robert nie może zapominać o swoim zdrowiu. Odcinek z jego zawałem i jednocześnie z narodzinami, był jednym z najlepszych w dotychczasowej historii serialu (63 odcinki, z których nie widziałem tylko jednego).
Nora - zamiast wtrącać się w życie swoich dzieci, lepiej niech zajmie się fundacją.
Ryan - kolejny syn Wiliama - przypadł mi do gustu. Zadziorny chłopak i trochę mściwy. Jestem ciekaw, jak jego postać rozwinie się w kolejnym sezonie. Jestem ciekaw czy nadal Rebeca i Justin będą mieli z nim kłopoty.
Kevin i Scotty to moja ulubiona para - nic się nie zmieniło. :D
Szkoda mi Sary - jej małżeństwo zakończyło się rozwodem i teraz napala się na innych facetów. ::loll::
Podsumowując, trzeci sezon lepszy od drugiego, na porównywalnym poziomie, co pierwszy.

Czwarty sezon na FoxLife, moim zdaniem, rozpocznie sie dopiero w 2010 roku.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Kiedy 4 seria w USA? Są już jakieś reklamy? Jak dla mnie 2 seria najlepsza do tej pory.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

4 sezon B&S wraca już jutro! Czyli w poniedziałek obejrzymy sobie już nowy odcinek!

Zdjęcie grupowe obsady promujące nowy sezon...

Obrazek

I Scotty'ego! :P

Obrazek

Nie mogę się już doczekać!
Awatar użytkownika
B@r

Bracia i siostry wrócili z nowymi odcinkami i od razu zrobiło się ciekawie! Nowy odcinek bardzo mi się podobał, wydaje mi się, że nawet był lepszy od pierwszego z 3 sezonu! Przede wszystkim ciekawie, że odcinek zaczął się mocnym cliffhangerem, następnie były retrospekcje wyjaśniające jak do tego doszło aż wreszcie wyszliśmy do punktu wyjścia i wszystko skończyło się tak jak się zaczęło...
Mam nadzieję, że do ślubu Beki i Justina nie dojdzie bo oni zupełnie do siebie nie pasują, co udowodnili znowu na zaręczynach. W ogóle całe przyjęcie zaręczynowe przezabawne, Holly rzeczywiście trochę bez gustu przystroiła dom Nory- ich kłótnia fajna, a do tego rozbrajająca matka Nory! Mogłaby zostać w serialu na stałe! :lol:
Kitty z Robertem to trochę nudny związek, ale Kitty coś ostatnio źle się czuje i chyba na coś jest chora... W ogóle zauważyliście, że Senator farbuje włosy? :lol: Sara mnie też rozbroiła tymi randkami internetowymi. Co jeden facet to trafiał się jej gorszy. ::rad::
Scotty i Kevin tak jak pisałem wcześniej zaczęli starać się już o dziecko, bardzo miło ich się ogląda razem, Kevin nawet używa Twittera i ćwierknął coś o Kitty i Robercie! :lol: Fani na zagranicznym forum narzekają, że szkoda, że profil Kevina na Twitterze nie istnieje niestety naprawdę.
A więc ogólnie wszystko zapowiada się ciekawie, fajnie, że rodzinka nadal jest crazy, tylko nie podobał mi się brak Ryana w odcinku. Mam nadzieję, że pojawi się w drugim.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Taki w miarę ten nowy odcinek, oczywiście nadal mam tych samych faworytów: Scotty'ego,Norę,Holly i Kitty - dla nich oglądam ten serial, Robert nadal drętwy, randki Sary śmieszne,czy ja wiem czy Rebecka nie pasuje do Justina? I tak pewnie będą razem
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Oglądacie nową serie z USA? Ja tak
Szokujące dość było zobaczyć jak chora Kitty ogoliła się na łyso, poza tym tam też zapowiada się wątek matki zastępczej, ale dla dziecka Kevina i Scottiego.
Goku

Post autor: Goku »

Jakiś czas temu zacząłem oglądać i dzisiaj skończyłem drugi sezon B&S :).

Moją ulubioną postacią od początku jest Scotty :zeby:. Zaraz za nim w moim rankingu są Kevin i Kitty :).

Zresztą lubię praktycznie wszystkich poza Tommy'm. W pierwszym sezonie nie miał ani jednej ciekawej sceny, a w drugim sezonie stał się strasznym dupkiem.

Strasznie się cieszę, że Scotty i Kevin wzięli "ślub" :D. Po pierwsze dlatego, że teraz będzie więcej Scotty'ego(chyba, że zrobili z niego drugą Julię i zepchnęli go na dziesiąty plan, ale mam nadzieję, że nie), a po drugie te wszystkie sceny związane ze ślubem były świetne, szczególnie oświadczyny! :mrgreen:

Super, że Becca nie jest siostrą Justina! :) Od początku była między nimi chemia i fajnie, że teraz będą mogli być razem, choć jestem ciekawy co na to Nora. ::jezyk::

Moim zdaniem bez sensu zrobili, że Saul jest gejem. Lubiłem parę Saul&Holly w pierwszym sezonie.

Mam nadzieję, że Kitty uda się szybko adoptować dziecko :). Szkoda, że nie może zajść w ciażę :(. Strasznie mi było jej szkoda, gdy poroniła.

No i na koniec - jest jeszcze jeden Walker! :shock:

No to biorę się za trzeci sezon :). A miałem oglądać na zmianę z "Chirurgami", ale tak się wciągnąłem, że 2 sezon "Chirurgów" musi poczekać aż dojdę do bieżących odcinków B&S :lol:.
ODPOWIEDZ