Programy TVN Style
-
Dawidek
- Administrator
Tak, "Dziennik Telewizyjny", jako poprzedniczka obecnych "Wiadomości". Też była nadawany o 19.30.
Jeśli chodzi o tę pierwszą dziewiątkę, to jestem z niej zadowolony. Z wyjątkiem "Tańca z Gwiazdami", która jest o jakieś 40-50 oczek za wysoko.
Ogólnie mówiąc, podobała mi się ta seria, mimo, że z wynikami bym polemizował.
Jeśli chodzi o tę pierwszą dziewiątkę, to jestem z niej zadowolony. Z wyjątkiem "Tańca z Gwiazdami", która jest o jakieś 40-50 oczek za wysoko.
Ogólnie mówiąc, podobała mi się ta seria, mimo, że z wynikami bym polemizował.
Oglada ktos moze na TVN Style "Ja albo mój pies"? Ja bardzo lubię i czasem się dziwię, że takimi niby prostymi sztuczkami mozna nauczyć czekoś czworonoga (przeważnie przekupywaniem go jedzeniem:). Ostatnio był dostyć ciekawy odcinek bo musieli uśpić psa. Ale tylko dlatego, że pogryzł dzieci i to kilka razy.
Też to oglądałem i stwierdziłem po raz kolejny jak pozory mylą. Że kobieta, która wygląda jak Baba-Jaga może być w rzeczywistości przyjemną i miłą babcią:) No i poruszono wątek reklamówki, jak wysiadała z samolotu. Zamierzchłe czasy:)Damians pisze:Dzisiaj oglądałem wywiad Pieńkowskiej z panią prezydentową Kaczyńską. Pani prezydentowa jak zwykle, ciepła, miła, serdeczna i nie umiejąca się wysłowić
Też lubię ten program, ale ostatnio rozwaliło mnie jak w odcinku o musicalach zachwalała High School MusicalTomala pisze:Ostatnio często oglądam program "W kinie i na kanapie" Karoliny Korwin-Piotrowskiej. To program o filmach, serialach, aktorach itp. Przyjemny i krótki (jakieś 15 minut)
Odcinek o Pelenlope Cruz rewelacyjny. Jak juz wcześniej pisałem był tez odcinek o Dr Housie. Ale, że zachwalała High School Musical? A pamietasz dokładnie co powiedziała o tych "gwiazdkach Disneya"? Bo jakoś nie mogę uwierzyć.Goku pisze:Też lubię ten program, ale ostatnio rozwaliło mnie jak w odcinku o musicalach zachwalała High School MusicalTomala pisze:Ostatnio często oglądam program "W kinie i na kanapie" Karoliny Korwin-Piotrowskiej. To program o filmach, serialach, aktorach itp. Przyjemny i krótki (jakieś 15 minut)![]()
. Ale poprzednie odcinki były świetne, szczególnie podobał mi się ten o Penelope Cruz
.
Ale to powtórki
. 4 seria Hotelu Babylon już leciała na TVN Style, bo była u nas jako pierwszych na świecie, nawet w UK była emitowana później
. A że serial został anulowany, to 5 serii już nie będzie. I dobrze moim zdaniem, bo jak dla mnie serial skończył się po 2 sezonie.
A co do HSM, to Korwin-Piotrowska zachwalała, że to świetny musical, że aktorzy świetnie wcielają się w swoje role itp.
A co do HSM, to Korwin-Piotrowska zachwalała, że to świetny musical, że aktorzy świetnie wcielają się w swoje role itp.
Cytat z Plejada.pl :
"Stacja TVN Style zaprezentuje swoim widzom wyjątkowe podsumowanie roku - w dwuodcinkowym cyklu Niezapomnianych chwil 2009 zaproszeni goście spojrzą krytycznym okiem na postaci i wydarzenia, które nie pozostały bez echa w polskim - i nie tylko - show-biznesie."
Dalsza cześć artykułu:
http://www.plejada.pl/3,27701,news,1,1, ... tykul.html
"Stacja TVN Style zaprezentuje swoim widzom wyjątkowe podsumowanie roku - w dwuodcinkowym cyklu Niezapomnianych chwil 2009 zaproszeni goście spojrzą krytycznym okiem na postaci i wydarzenia, które nie pozostały bez echa w polskim - i nie tylko - show-biznesie."
Dalsza cześć artykułu:
http://www.plejada.pl/3,27701,news,1,1, ... tykul.html
Oglądał ktoś? Ogólnie nie mam zastrzeżeń, ale rozwaliło mnie to, że na 11 miejsce wepchnęli piąte urodziny TVN Style. 
Ale dzięki temu, że pokazywali tam fragmenty różnych programów, mi się przypomniało - ogląda ktoś "Korepetycje z Seksu"??
Ja oglądałem większość odcinków(bo ciągle powtarzają) i uwielbiam ten program
. To jeden z najlepszych programów na temat seksu(lepsze jest tylko "Porozmawiajmy o seksie" na Zone Club
).
Ale dzięki temu, że pokazywali tam fragmenty różnych programów, mi się przypomniało - ogląda ktoś "Korepetycje z Seksu"??
Ja oglądałem. Bardzo trafnie dobrane wydarzenia, ale z tymi 5. urodzinami TVN Style to przegięli
Ale tak lubię tę stację, że im to wybaczę. Najważniejsze, że był koncert Madonny w Polsce
Pokazali sporo fragmentów
Ale z 2. strony to znowu mi się przypomniało jaki byłem wściekły, że mnie tam nie było
Do dzisiaj mi się ciśnienie podnosi jak sobie o tym pomyślę.
Jak pokazali fragmenty "Korepetycji z seksu" to mnie bardzo zblokowało. Oglądam sobie "Niezapomniane chwile 2009" a tu nagle penisy
Sam oglądam czasem ten program. Bardzo ciekawy był odcinek o chorobach wenerycznych. Jak zobaczyłem zdjęcia jak to wygląda to poczułem mega obrzydzenie. Jak sobie to przypomnę to mi się wymiotować chce. A ten program o seksie na Zone Club tylko raz widziałem. Pamiętam, że oglądałem chyba cykl "66..." na TVN Style i był on chyba o najgorętszych scenach filmowych. Do pokoju przyszła moja mama (a już kiedyś pisałem jaki stosunek mają moi rodzice do tego, że oglądam coś "nieodpowiedniego"), więc szybko przełączyłem kanał w górę na Zone Club a tu jakaś baba: "Jeśli chcecie uprawiać seks analny..." 
Jak pokazali fragmenty "Korepetycji z seksu" to mnie bardzo zblokowało. Oglądam sobie "Niezapomniane chwile 2009" a tu nagle penisy
Niezapomnianą chwilą 2009 została 20. rocznica obalenia komunizmu
Myślałem, że śmierć Jacksona będzie na 1. miejscu. Podobały mi się wypowiedzi na temat kryzysu. Moim zdaniem, tak jak wielu osób w tym programie, w Polsce nie ma wielkiego kryzysu. Ja osobiście nie odczułem go w żaden sposób. Wszystko najbardziej rozdmuchują media.
Obejrzałem też wczoraj 1. odcinek "W kinie i na kanapie". Odkryłem ten program dość późno i nie widziałem sporo odcinków, więc teraz sobie nadrobię. Wczoraj był odcinek o filmach animowanych. Ale moim zdaniem niepotrzebnie mówiła o "Autach" i "Walle'm". Zamiast tego powinno być o "Shreku" i "Madagaskarze".
Obejrzałem też wczoraj 1. odcinek "W kinie i na kanapie". Odkryłem ten program dość późno i nie widziałem sporo odcinków, więc teraz sobie nadrobię. Wczoraj był odcinek o filmach animowanych. Ale moim zdaniem niepotrzebnie mówiła o "Autach" i "Walle'm". Zamiast tego powinno być o "Shreku" i "Madagaskarze".