Programy TVN Style

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tak, "Dziennik Telewizyjny", jako poprzedniczka obecnych "Wiadomości". Też była nadawany o 19.30.
Jeśli chodzi o tę pierwszą dziewiątkę, to jestem z niej zadowolony. Z wyjątkiem "Tańca z Gwiazdami", która jest o jakieś 40-50 oczek za wysoko.
Ogólnie mówiąc, podobała mi się ta seria, mimo, że z wynikami bym polemizował.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Oglada ktos moze na TVN Style "Ja albo mój pies"? Ja bardzo lubię i czasem się dziwię, że takimi niby prostymi sztuczkami mozna nauczyć czekoś czworonoga (przeważnie przekupywaniem go jedzeniem:). Ostatnio był dostyć ciekawy odcinek bo musieli uśpić psa. Ale tylko dlatego, że pogryzł dzieci i to kilka razy.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dzisiaj oglądałem wywiad Pieńkowskiej z panią prezydentową Kaczyńską. Pani prezydentowa jak zwykle, ciepła, miła, serdeczna i nie umiejąca się wysłowić :P
Awatar użytkownika
mailo

Damians pisze:Dzisiaj oglądałem wywiad Pieńkowskiej z panią prezydentową Kaczyńską. Pani prezydentowa jak zwykle, ciepła, miła, serdeczna i nie umiejąca się wysłowić :P
Też to oglądałem i stwierdziłem po raz kolejny jak pozory mylą. Że kobieta, która wygląda jak Baba-Jaga może być w rzeczywistości przyjemną i miłą babcią:) No i poruszono wątek reklamówki, jak wysiadała z samolotu. Zamierzchłe czasy:)
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja kiedyś częściej oglądałem "Ja albo mój pies", a teraz już prawie wcale.
Ostatnio często oglądam program "W kinie i na kanapie" Karoliny Korwin-Piotrowskiej. To program o filmach, serialach, aktorach itp. Przyjemny i krótki (jakieś 15 minut) :)
Goku

Post autor: Goku »

Tomala pisze:Ostatnio często oglądam program "W kinie i na kanapie" Karoliny Korwin-Piotrowskiej. To program o filmach, serialach, aktorach itp. Przyjemny i krótki (jakieś 15 minut) :)
Też lubię ten program, ale ostatnio rozwaliło mnie jak w odcinku o musicalach zachwalała High School Musical ::loll:: ::plask wczolo:. Ale poprzednie odcinki były świetne, szczególnie podobał mi się ten o Penelope Cruz :).
Awatar użytkownika
mailo

Goku pisze:
Tomala pisze:Ostatnio często oglądam program "W kinie i na kanapie" Karoliny Korwin-Piotrowskiej. To program o filmach, serialach, aktorach itp. Przyjemny i krótki (jakieś 15 minut) :)
Też lubię ten program, ale ostatnio rozwaliło mnie jak w odcinku o musicalach zachwalała High School Musical ::loll:: ::plask wczolo:. Ale poprzednie odcinki były świetne, szczególnie podobał mi się ten o Penelope Cruz :).
Odcinek o Pelenlope Cruz rewelacyjny. Jak juz wcześniej pisałem był tez odcinek o Dr Housie. Ale, że zachwalała High School Musical? A pamietasz dokładnie co powiedziała o tych "gwiazdkach Disneya"? Bo jakoś nie mogę uwierzyć.
Tomala

Też widziałem jak zachwalała HSM xD Ale ja to nawet lubię :lol: Odcinek o Housie też był fajny :) A o Penelope Cruz niestety nie widziałem ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Od Nowego Roku na TVN Style 4 seria Hotelu Babylon :D
Goku

Ale to powtórki ;). 4 seria Hotelu Babylon już leciała na TVN Style, bo była u nas jako pierwszych na świecie, nawet w UK była emitowana później :). A że serial został anulowany, to 5 serii już nie będzie. I dobrze moim zdaniem, bo jak dla mnie serial skończył się po 2 sezonie.

A co do HSM, to Korwin-Piotrowska zachwalała, że to świetny musical, że aktorzy świetnie wcielają się w swoje role itp. ::cojest::
Awatar użytkownika
Damians

O a ja nic nie wiedziałem, że 4 seria już leciała.
Mam nadzieję, że te powtórki będą w jakieś rozsądne dni, bo ogólnie serial lubiłem i z chęcią zobaczę dalszą część.
Awatar użytkownika
mailo

Cytat z Plejada.pl :

"Stacja TVN Style zaprezentuje swoim widzom wyjątkowe podsumowanie roku - w dwuodcinkowym cyklu Niezapomnianych chwil 2009 zaproszeni goście spojrzą krytycznym okiem na postaci i wydarzenia, które nie pozostały bez echa w polskim - i nie tylko - show-biznesie."

Dalsza cześć artykułu:
http://www.plejada.pl/3,27701,news,1,1, ... tykul.html
Goku

Oglądał ktoś? Ogólnie nie mam zastrzeżeń, ale rozwaliło mnie to, że na 11 miejsce wepchnęli piąte urodziny TVN Style. ::loll::

Ale dzięki temu, że pokazywali tam fragmenty różnych programów, mi się przypomniało - ogląda ktoś "Korepetycje z Seksu"?? :) Ja oglądałem większość odcinków(bo ciągle powtarzają) i uwielbiam ten program :mrgreen:. To jeden z najlepszych programów na temat seksu(lepsze jest tylko "Porozmawiajmy o seksie" na Zone Club ;)).
Tomala

Ja oglądałem. Bardzo trafnie dobrane wydarzenia, ale z tymi 5. urodzinami TVN Style to przegięli ::loll:: Ale tak lubię tę stację, że im to wybaczę. Najważniejsze, że był koncert Madonny w Polsce :D Pokazali sporo fragmentów :D Ale z 2. strony to znowu mi się przypomniało jaki byłem wściekły, że mnie tam nie było ::kwasny:: Do dzisiaj mi się ciśnienie podnosi jak sobie o tym pomyślę.
Jak pokazali fragmenty "Korepetycji z seksu" to mnie bardzo zblokowało. Oglądam sobie "Niezapomniane chwile 2009" a tu nagle penisy ::loll:: Sam oglądam czasem ten program. Bardzo ciekawy był odcinek o chorobach wenerycznych. Jak zobaczyłem zdjęcia jak to wygląda to poczułem mega obrzydzenie. Jak sobie to przypomnę to mi się wymiotować chce. A ten program o seksie na Zone Club tylko raz widziałem. Pamiętam, że oglądałem chyba cykl "66..." na TVN Style i był on chyba o najgorętszych scenach filmowych. Do pokoju przyszła moja mama (a już kiedyś pisałem jaki stosunek mają moi rodzice do tego, że oglądam coś "nieodpowiedniego"), więc szybko przełączyłem kanał w górę na Zone Club a tu jakaś baba: "Jeśli chcecie uprawiać seks analny..." ::loll::
Tomala

Niezapomnianą chwilą 2009 została 20. rocznica obalenia komunizmu :) Myślałem, że śmierć Jacksona będzie na 1. miejscu. Podobały mi się wypowiedzi na temat kryzysu. Moim zdaniem, tak jak wielu osób w tym programie, w Polsce nie ma wielkiego kryzysu. Ja osobiście nie odczułem go w żaden sposób. Wszystko najbardziej rozdmuchują media.
Obejrzałem też wczoraj 1. odcinek "W kinie i na kanapie". Odkryłem ten program dość późno i nie widziałem sporo odcinków, więc teraz sobie nadrobię. Wczoraj był odcinek o filmach animowanych. Ale moim zdaniem niepotrzebnie mówiła o "Autach" i "Walle'm". Zamiast tego powinno być o "Shreku" i "Madagaskarze".
ODPOWIEDZ