Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Damians pisze:Podoba mi się duet Donata i Karoliny. Kiedy mówiły one o Jacku, naszło mnie takie skojarzenie, że Jacek jest niczym Brooke Logan - spał ze wszystkimi w tym serialu
Mnie też się podoba ten duet. Myślę, że jeszcze nas zaskoczy. Może zmówią się przeciwko Jacusiowi i dadzą mu popalić :) fajnie by było...
Nie oglądałam kilku odcinków Klanu, powiedzcie mi czy był pokazany ślub Pani Kaczorek czy tylko mówili o nim?
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Było pokazane wejście Marioli w wielkiej sukni ślubnej z futrem z profesorem, a potem od razu "szampan" po przysiędze i Pani kaczorek śpiewała.
Całkowicie nie rozumiem Klanu, przecież skoro już "wystroili" aktorów, zrobili im fryzury ( Alicja chyba po raz pierwszy w historii Klanu była w końcu inaczej uczesana ::loll:: ) to mogli pokazać przysięgę, a tu kompletnie nic , zamiast tego sceny z Elą czy Olką i Pawełkiem ::kwasny:: :evil:

A teraz co do dzisiejszego odcinka.
Surmaczowa myślała, że pani profesorowa jest w ciąży :lol: :mrgreen:
"Profesor uniwersytetu i właścicielka zakładu sprzątającego" ::loll:: Ale chodziło o dziecko nie w sensie dosłownym, lecz w sensie tej piosenki, w ogóle pani profesorowa teraz zacznie robić jakąś karierę muzyczną, ma wydać płytę z piosenkami "nie biesiadnymi, lecz dla ludzi wyrafinowanych" ::loll::

A Krystyna z Pawłem na kursie tańca rewelacyjni, dwa razy przecierałem oczy, jak oglądałem tę scenę. Ich tango bardzo fajne, Kotulanka nie chciała śpiewać, to niech idzie tańczyć!!

Ten pułkownik, ojciec Zyty jest zajeb***, dzisiaj jego żona miała szczęście i zupa nie była ani za zimna, ani za słona, lecz w sam raz :mrgreen:
Mam nadzieję, że nadal będzie taki nieugięty i jeszcze przywoła do porządku Ele i Jurka, będzie przynajmniej zabawnie :mrgreen:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Damians pisze: Ten pułkownik, ojciec Zyty jest zajeb***, dzisiaj jego żona miała szczęście i zupa nie była ani za zimna, ani za słona, lecz w sam raz :mrgreen:
Mam nadzieję, że nadal będzie taki nieugięty i jeszcze przywoła do porządku Ele i Jurka, będzie przynajmniej zabawnie :mrgreen:
Właśnie ten wątek też mnie najbardziej śmieszy. Zyta - dorosła kobieta, na oko ponad 30-letnia a nie ma własnego zdania tylko przejmuje sie wszystkim co jej tatuś powie jak dziecko. Do spóły z matką skaczą wokół tego "pułkownika" jak dwie baletnice, żeby tylko wszystko było po jego myśli. Do tego teraz wciagnęli w to Elżbietę, która tez będzie mu nadskakiwać. Serio - jakby mój ojcec był tak zacofany i niecywilizowany to dałbym sobie spokój ze zmienianiem go na starość. To i tak nic nie da.
Awatar użytkownika
Damians

Jaka intryga w Klanie :shock: :twisted: ::cojest:: ::loll::

Pod nieobecność Beaty Karolina zjawi się w domu Boreckich. Zostawi prezent dla dzieci, które wyjechały na ferie. I mówiąc o tym, że jest już bardzo późno, poprosi Jacka o odprowadzenie na przystanek. Wychodząc z domu, pechowo się potknie. Jacek pomoże jej wstać. Potem opiekuńczo obejmie dziewczynę, żeby się znowu nie pośliznęła i razem pójdą na przystanek.

Tymczasem z samochodu zaparkowanego tuż obok całą scenę sfotografuje Donata. To będzie moment jej triumfu. Uzna, że to wystarczy, by Jacek miał poważne kłopoty.

Zdjęcia wyśle Beacie do firmy. Borecka będzie tak wściekła, że nie będzie płakać ani zamartwiać się, tylko odwiedzi Karolinę i zmusi ją do powiedzenia, kto jest autorem zdjęć. Donata będzie dumna ze swojego pomysłu, ale Karolina zauważy, że nią manipulowała.

Donata spróbuje jeszcze wyciągnąć od Karoliny informacje o relacjach Jacka z dziećmi. Chce go ugodzić jeszcze bardziej dotkliwie. Być może to się jej uda, bo Beata uzna, że Jacek odpowiada za upokorzenia, które przeżywa. Pokaże mężowi zdjęcia od Donaty, żeby uświadomić mu, z jakimi kobietami się zadawał. To może być początek kolejnego kryzysu w ich związku.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzisiaj oglądałemNo to nie grzeszy inteligencją Karolina jeśli jeszcze nie skapnęła się że Donata nią manipulowała ::cojest:: a Beata to już nie ma ani rozumu ani godności jeśli znowu jest z tym obrzydliwym Jackiem. ::plask wczolo:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Monia

A mnie rozśmieszył wczoraj motyw jak ten taksówkarz (kolega Rysia - nie pamiętam jak się nazywa) wpadł do Ryśków i zaczął namawiać go na to by nastraszyli jakiegoś adwokacika co przyjdzie do Czesi.Gdy ona będzie mu dawała pieniądze oni wyjdą z 2 pokoju i przemówią mu do rozumu.... Hhaha.... już widzę jak te dwie ofermy i ciepłe kluchy wyskakują rozjuszeni i osaczają adwokacika próbując odebrać mu kasę. Normalnie Rysiu terminator... obrońca uciesnionych :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Monia pisze:Hhaha.... już widzę jak te dwie ofermy i ciepłe kluchy wyskakują rozjuszeni i osaczają adwokacika próbując odebrać mu kasę. Normalnie Rysiu terminator... obrońca uciesnionych
Monia, jeżeli chcesz mieć niespodziankę, to nie czytaj, a jeżeli chcesz się już teraz roześmiać to czytać xDD - Oni się zaczają, ale wyskoczy Maciuś i wszytko zepsuje, detektyw ucieknie i Czesie nie będzie miała żadnych informacji ::loll:: ::loll:: ::cojest::

A z innych spoilerów, to wróci Bohdan i znów będzie miał wątek z Moniką!

Zauważyliście, jak "iskrzy" między tym pułkownikiem, a Ela :lol: W ogóle ten pułkownik jest zarąbisty, jakby miał romans z Elą, to byłoby coś! :zeby:

Wątek Olki i tego chłopaka masakryczne nudny, wszystko opowiadane, nic nie pokazywane. A Olka uczy się raz na miesiąc z jednej kartki i została najlepszą studentką a roku ::loll:: ::plask wczolo: ::cojest::

Lubiczowie mają wystąpić na turnieju tańca :zeby: Fajnie, że pokazują te ich zajęcia w szkole. Teraz jeszcze czekam na taniec w wykonaniu pani Surmacz, absolutnie ::rad:: Aż się zdziwiłem, że pokazali jak dzieci jeżdżą na lodowisku, szkoda, że Ela z Krystyną na nie nie weszły ::kwasny::

Antek z Hanną są śmieszni, a w stosunku do Renatki to jest chamskie. A ona teraz jeszcze będzie miała kłopoty... Pozna faceta przez Internet, który da jej pigułkę gwałtu i będzie chciał okraść, na szczęście zjawi się Antek i uratuje sytuacje.

A Donata z tą swoją intrygą dzisiaj wygrała :zeby: Ale fajnie, ze pokazali te zrobione foty, a nie tylko, jak je robi :D
Awatar użytkownika
Monia

Damians pisze: Oni się zaczają, ale wyskoczy Maciuś i wszytko zepsuje, detektyw ucieknie i Czesie nie będzie miała żadnych informacji ::loll:: ::loll:: ::cojest::
To ci niespodzianka ... hehehe, już się nie moge doczekać :D
Damians pisze:Zauważyliście, jak "iskrzy" między tym pułkownikiem
Też to zauważyłam, chyba pan pułkownik bedzie natarczywie smalił cholewki do Eluni :)
Jerzy powinien go pogonić :) A taki to z pułkownika niby wzór cnót i orędownik wartości rodzinnych :)
Damians pisze:Wątek Olki i tego chłopaka masakryczne nudny
Zgadzam się z tobą, a tak wogóle to ten chłopak jakiś taki dziwny.... Trochę przeraża swoją osobą, ma taki dziki wyraz twarzy i oczów... Zresztą coś mi się wydaje, że on coś ukrywa i kombinuje.. Coś z tą dziewczyną w ciąży...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ostatnio rzadko oglądam "Klan", ale też mi się bardzo podoba postać tego pułkownika. :D Mógłby zagościć na stałe w serialu. :wink:

I jeszcze ostatnio widziałem sceny z Maćkiem i Ryśkiem w pracy. :mrgreen:

A co do spoilerów, to fajnie, że Bogdan wraca. Zawsze chciałem, żeby był z Moniką. :)
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians pisze: A Olka uczy się raz na miesiąc z jednej kartki i została najlepszą studentką a roku ::loll:: ::plask wczolo: ::cojest::
W Tetmajerze też chyba miała najwyższą średnią w szkole.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Hahaha Kajetan okazał się gejem :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Kto to Kajetan?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Kajetan to nauczyciel śpiewu Marioli :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Że co? :lol:
Oglądałem Klan dzisiaj jednym okiem, widziałem tylko, jak przyszedł z Mariolą do studia tego kolegi i co było dalej? Powiedział wprost, że jest gejem? ::loll:: :shock:
Awatar użytkownika
Mareczek

Nie :lol:
Mariola już miała wejść do studia, nagle usłuszała dźwięk tłuczonego szkła. Poszła do kuchni i zastała ich w doś dwuznacznej sytuacji (ten drugi pocieszał go, że niby nic się nie stało itp. przy czym się przytulali) :wink: A Kajetan odrazu się trochę zawstydził :mrgreen:
ODPOWIEDZ