Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Zgadza się!! Brooke zamiast myśleć o wnuku i Ricku i Amber to myśli o tym jakby tu odkryc prawde i o tym ,że Amber napewno coś ukrywa! Ehhh Brooke tak jak Kimberley są samolubne! Pewnie narażam się teraz fanom Brooke ale w tej kwestii nie powiecie ,ze martwi sie o syna bo ona nie martwi sie o Ricka ale zalezy jej tylko na zdemaskowaniu i skompromitowaniu Amber!!!!!!!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Macie rację co do Amber i Brooke,ale Brooke chce dobra syna (jednak przesadza trochę). M@rek dobrze zrobiłeś :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Słuchajcie, Brooke po prostu nie chce, żeby Rick miał równie zrąbane życie jak ona... Chce go przed tym uchronić... A widzieliście wczorajszą rozmowę Ridge'a z Rickiem o ojcostwie??? Oj, Ridżuniu.. Twoje rady są tak cholernie cenne.. Chyba sobie zrobię notatki i poucze się zanim doczekam się potomka... 8) :lol:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

ja rozumiem, że Brooke martwi się o Ricka, ale swoim zachowaniem sprawia, że jemu jest gorzej pogodzić się z ty, że został ojcem, a powinien się cieszyć....Natomiast KIm mnie bardzo wkurza, ale jej tata powiedział jej trochę prawdy :)
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Ostatnio zauważyłam że Brooke zaczyna zachowywać się ja Stefa. Brooke( mimo że chce dobra swojego syna) miesza w związku Ricka i Amber tak jak Stefa mieszała pomiędzy Ridżem a Brooke robiąc wszystko żeby związek się rozpadł. ::chytry::
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
coca_cola

Post autor: coca_cola »

kimberly jest strasznie wkurzajaca :x nie ma chyba odcinka, w ktorym by nie plakala :|
Ryan Lavery

Tak, to jest szok, że tyle płaczą. Nie wspomnę już o Brooke, która powinna już dawno nosić szkła kontaktowe, bo tyle ile się bidula napłakała przez te 2800 epizodów to chyba niektórzy ludzie przez całe życie nie napłakali... :?
Awatar użytkownika
paulincia

Kim to teraz dopiero się napłacze....bo miała nadzieję, że to może nie jest dziecko Ricka, a teraz?
Ja już nie mogę się doczekać dzisiajszych odcinków, bo wczoraj się bardzo ciekawie skończyło...ciekawe jak zareagują Ci wszyscy na widok Amber i dziecka. A najbardziej ciekawi mnie zachowanie Amber, biedulka :cry: pozdrawiam :)
Ryan Lavery

Pualinciu, tu bym sie nie zgodzil z Tobą. Amber bidulką? Owszem strata dziecka jest straszna, ale Amber nadal pokazuje że nie skończyla z machlojkami... Nadal kombinuje i plącze się w kłamstwa.. Teraz jest nawet tak zdesperowana, że pewnie wmówi wszystkim, że dziecko jest jej i Ricka a nie Becky.... To jest nieco chore.... Ważniejszy jest dla niej prestiż u boku Ricka niż szczerość i uczciwość?
Awatar użytkownika
paulincia

Martin - fan Bree pisze:Pualinciu, tu bym sie nie zgodzil z Tobą. Amber bidulką? Owszem strata dziecka jest straszna, ale Amber nadal pokazuje że nie skończyla z machlojkami... Nadal kombinuje i plącze się w kłamstwa.. Teraz jest nawet tak zdesperowana, że pewnie wmówi wszystkim, że dziecko jest jej i Ricka a nie Becky.... To jest nieco chore.... Ważniejszy jest dla niej prestiż u boku Ricka niż szczerość i uczciwość?
tak, to jest prawda, ale widzisz....gdyby nie jej matka to Amber by powiedziała Rickowi prawdę, a tak to Tawny jej cały czas wmawia, że musi tak zrobić, że nie ma innego wyścia, że to dziecko jej potrzebuje...itd...i to ona jej plącze w głowie....
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie pochwalam zachowania Amber, ale nalezy zauważyć że nią kieruje inny motyw niż Tawny! A mianowicie chce szczęścia Ricka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Ech, wygraliście... Przyznaję się do przegranej hehehe... No cóż Tawny też chciałaby się "wbić" w śmietankę Forresterów.
Awatar użytkownika
Monia

Normalnie Rick mnie wkurza :evil: , on jest beznadziejny. Dopiero co został ojcem, mówi że kocha Amber i jest z niej dumny, tuli "swoje" dziecko do siebie mówiąc, że ono jest bardzo bezbronne i potrzebuje jego opieki, a za chwilę pisze jakąś ckliwą piosenkę o Kimberly. Kiedy on zmądrzeje!!! :evil: Dzieciuch!
Ryan Lavery

Ja też przestaję rozumieć Ricka. Ale bardziej zaciekawiły mnie dziś wspólne sceny Brooke i Tawny. Mam wrażenie, że tu się szykuje pożądna wojna..... :D
Awatar użytkownika
Monia

Ja coś też tak czuję że będziemy oglądać bardzo ciekawe "sceny grozy" ::chytry:: pomiędzy Twany a Brooke. Obie postacie mają dość mocny i charyzmatyczny charakter. Poczekamy, zobaczymy, ale zapowiada się niezle. ::rad::
Zablokowany