Bieżące odcinki cz. 1
- Marek Forrester
Zgadza się!! Brooke zamiast myśleć o wnuku i Ricku i Amber to myśli o tym jakby tu odkryc prawde i o tym ,że Amber napewno coś ukrywa! Ehhh Brooke tak jak Kimberley są samolubne! Pewnie narażam się teraz fanom Brooke ale w tej kwestii nie powiecie ,ze martwi sie o syna bo ona nie martwi sie o Ricka ale zalezy jej tylko na zdemaskowaniu i skompromitowaniu Amber!!!!!!!
Nobody does it better
- Adex-fan Brooke
Macie rację co do Amber i Brooke,ale Brooke chce dobra syna (jednak przesadza trochę). M@rek dobrze zrobiłeś 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ryan Lavery
Słuchajcie, Brooke po prostu nie chce, żeby Rick miał równie zrąbane życie jak ona... Chce go przed tym uchronić... A widzieliście wczorajszą rozmowę Ridge'a z Rickiem o ojcostwie??? Oj, Ridżuniu.. Twoje rady są tak cholernie cenne.. Chyba sobie zrobię notatki i poucze się zanim doczekam się potomka...

-
Ryan Lavery
Kim to teraz dopiero się napłacze....bo miała nadzieję, że to może nie jest dziecko Ricka, a teraz?
Ja już nie mogę się doczekać dzisiajszych odcinków, bo wczoraj się bardzo ciekawie skończyło...ciekawe jak zareagują Ci wszyscy na widok Amber i dziecka. A najbardziej ciekawi mnie zachowanie Amber, biedulka
pozdrawiam 
Ja już nie mogę się doczekać dzisiajszych odcinków, bo wczoraj się bardzo ciekawie skończyło...ciekawe jak zareagują Ci wszyscy na widok Amber i dziecka. A najbardziej ciekawi mnie zachowanie Amber, biedulka
-
Ryan Lavery
Pualinciu, tu bym sie nie zgodzil z Tobą. Amber bidulką? Owszem strata dziecka jest straszna, ale Amber nadal pokazuje że nie skończyla z machlojkami... Nadal kombinuje i plącze się w kłamstwa.. Teraz jest nawet tak zdesperowana, że pewnie wmówi wszystkim, że dziecko jest jej i Ricka a nie Becky.... To jest nieco chore.... Ważniejszy jest dla niej prestiż u boku Ricka niż szczerość i uczciwość?
tak, to jest prawda, ale widzisz....gdyby nie jej matka to Amber by powiedziała Rickowi prawdę, a tak to Tawny jej cały czas wmawia, że musi tak zrobić, że nie ma innego wyścia, że to dziecko jej potrzebuje...itd...i to ona jej plącze w głowie....Martin - fan Bree pisze:Pualinciu, tu bym sie nie zgodzil z Tobą. Amber bidulką? Owszem strata dziecka jest straszna, ale Amber nadal pokazuje że nie skończyla z machlojkami... Nadal kombinuje i plącze się w kłamstwa.. Teraz jest nawet tak zdesperowana, że pewnie wmówi wszystkim, że dziecko jest jej i Ricka a nie Becky.... To jest nieco chore.... Ważniejszy jest dla niej prestiż u boku Ricka niż szczerość i uczciwość?
- Adex-fan Brooke
Nie pochwalam zachowania Amber, ale nalezy zauważyć że nią kieruje inny motyw niż Tawny! A mianowicie chce szczęścia Ricka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ryan Lavery
Normalnie Rick mnie wkurza
, on jest beznadziejny. Dopiero co został ojcem, mówi że kocha Amber i jest z niej dumny, tuli "swoje" dziecko do siebie mówiąc, że ono jest bardzo bezbronne i potrzebuje jego opieki, a za chwilę pisze jakąś ckliwą piosenkę o Kimberly. Kiedy on zmądrzeje!!!
Dzieciuch!
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
-
Ryan Lavery